hú, a minap jártam a Gyapinál, és láttam az új Airborne-t. Ezek után nemtom mit vegyek. Airborne vagy 04-es px... hmmm
aki még nem látta:
http://www.bluecet.hu/fuckbkv
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. augusztus 28. - 18:51
Írta 2004. augusztus 27. - 21:07
Egyetértek Roberátorral, tényleg ne számíts sok jóra..
egyébként szerintem megbontva lehet legkönnyebben megválni a bringától, persze csak akkor szabad megbontani, ha már a vázra és a telóra is van vevõ..a többit meg már gyerekjáték eladni, úgysem a kiegészítõkben van a sok pénz.
egyébként szerintem megbontva lehet legkönnyebben megválni a bringától, persze csak akkor szabad megbontani, ha már a vázra és a telóra is van vevõ..a többit meg már gyerekjáték eladni, úgysem a kiegészítõkben van a sok pénz.
Írta 2004. augusztus 27. - 18:46
mastiff: ha még érdekel: 500, és engedd hogy alkudjon. a váz 200-220, a villa 80, a fékek 60 párban, a kerekek 15 elõre 15 hátra, a hajtómû egy ötvenes monoblokkal, a többi meg aprópénz.
de számolj arra, hogy ennyi pénze nem sok embernek van egyben, szóval a részletfizetés jó ötlet lehet. én anno egy fél éve akartam eladni az enyémet (mikor te is nézted) de lehetõleg egyben, és egy érdeklõdõ volt, az is komolytalan volt.
de számolj arra, hogy ennyi pénze nem sok embernek van egyben, szóval a részletfizetés jó ötlet lehet. én anno egy fél éve akartam eladni az enyémet (mikor te is nézted) de lehetõleg egyben, és egy érdeklõdõ volt, az is komolytalan volt.
Írta 2004. augusztus 23. - 08:37
Márió: A greyhound az SLK Freeride, amin van csonk az elsõ váltónak is. A scottról meg írtam mélt. Nem tudom mennyiért vennéd, de van jobb is.
Írta 2004. augusztus 22. - 23:13
Storm: Létezik és eszméletlen jó!! Csak kipróbálni volt szerencsém de nagyon ok. Geo tökéletes, és eszméletlen erõs, egyáltalán nem olyan mint a Stuff, Scrap, és nem jut eszembe mi a többi Kona Dirt bike. Ezek sztem elég izék. Haveromnak van és hááátt még jó hogy nem ilyet vettem.(mármint Scrapet). HA ilyen vázat látsz nyugodtan vedd meg
Írta 2004. augusztus 22. - 23:03
hát sajna azt nem tudom mien volt eredetileg,képet nem küldött még,de gondolom nem ez...
akkor aszem pihiztetem a vázvevést...
az slk utodja a greyhund?!
mert azzal is szemezek...
akkor aszem pihiztetem a vázvevést...
az slk utodja a greyhund?!
mert azzal is szemezek...
Írta 2004. augusztus 22. - 17:07
mário:
http://www.wrower.pl...00/im/scott.jpg
ööö ez nem az a scott fxdh, amit broxi használ és amivel olyan gondok vannak, amit írtál (160-as tárcsa sem fér bele, középen törik, stb), meg meg kelle hegeszteni, mert télleg rakás szar....
ez abból is láccik, hogy ezen állítható a fejcsõszög és hááát, az a középrész nem fog kiszakadni. ja és 100-as a csészetáv.
ha ilyet tudsz szerezni, ami a képen van és van rá fél milkód++, akkor azonnal vegyél ilyet.
ha a sárga, mint a broxié, akkor azt inkább ne. szvsz.
ööö ez nem az a scott fxdh, amit broxi használ és amivel olyan gondok vannak, amit írtál (160-as tárcsa sem fér bele, középen törik, stb), meg meg kelle hegeszteni, mert télleg rakás szar....
ez abból is láccik, hogy ezen állítható a fejcsõszög és hááát, az a középrész nem fog kiszakadni. ja és 100-as a csészetáv.
ha ilyet tudsz szerezni, ami a képen van és van rá fél milkód++, akkor azonnal vegyél ilyet.
ha a sárga, mint a broxié, akkor azt inkább ne. szvsz.
Írta 2004. augusztus 22. - 14:13
Ez létezik???
http://www.wiggle.co...a scab 2003.jpg
Jah. Csak már nem gyártják. Asszem ez 2003-as. Jófajta acélcucc. Konából csak ezt venném.
Írta 2004. augusztus 22. - 11:10
Írta 2004. augusztus 22. - 00:17
no okés megkeresem,de ha látod akkor említsd meg plíz!
okés meggondolom a scottot,de félõ hogy beteljesedig egy régi álmom és megveszem!
aztán majd mesélek róla
okés meggondolom a scottot,de félõ hogy beteljesedig egy régi álmom és megveszem!
aztán majd mesélek róla
Írta 2004. augusztus 22. - 00:06
jah vagy rakeresel
vagy pedig vkinek megnezed az adatlapjat
es a vegen a nevet atirod broxi-ra
ha szerencsed van akkor nem 324;>* neven regelte magat es csak utana irta at broxira.
akkor pedig mail/privi.
satoraljaujhelyi a srac egyebkent
vagy pedig vkinek megnezed az adatlapjat
es a vegen a nevet atirod broxi-ra
ha szerencsed van akkor nem 324;>* neven regelte magat es csak utana irta at broxira.
akkor pedig mail/privi.
satoraljaujhelyi a srac egyebkent
Írta 2004. augusztus 21. - 23:57
me eladtam!
igen aszem 02es a váz,de én szeretem az ilyen tankokat!
broxit itt lehet elérni?mert van pécsen ehez "emberem"de aztán lehet enm babrálok vele
semmit,jó ahogy van!!
valaki nem tudja hogy usábó menyi a postaköltség?!ja igen iylen váz félére...
meg me a scott már régóta tecik,azt lehetett nálunk is kapni anno ugy zarándokoltunk megnézni hogy jééé
akkor enm volt ac csak ujságban...hmm...sóhaj szmájli
igen aszem 02es a váz,de én szeretem az ilyen tankokat!
broxit itt lehet elérni?mert van pécsen ehez "emberem"de aztán lehet enm babrálok vele
semmit,jó ahogy van!!
valaki nem tudja hogy usábó menyi a postaköltség?!ja igen iylen váz félére...
meg me a scott már régóta tecik,azt lehetett nálunk is kapni anno ugy zarándokoltunk megnézni hogy jééé
akkor enm volt ac csak ujságban...hmm...sóhaj szmájli
Írta 2004. augusztus 21. - 23:51
hogy mennyit kell vele foglalkozni azt nemtom
keresd meg broxi-t a forumon o megmondja.
mit kene tervezni.
bar most nem egy ideig (vizsgak)
utana sem nagyon.
majd ha megfizetik! :-) 8-)
fizikan belul hidraulikat tanulni az meg man miylen dolog???!
keresd meg broxi-t a forumon o megmondja.
mit kene tervezni.
bar most nem egy ideig (vizsgak)
utana sem nagyon.
majd ha megfizetik! :-) 8-)
fizikan belul hidraulikat tanulni az meg man miylen dolog???!
Írta 2004. augusztus 21. - 23:50
márió bazze freeride gépet akarsz, akkor mé nem jó a trek. ha valami az freeride gép. az a scott igy ránézésre vmi régi dh váznak tûnik, ami enyhén túl van méretezve ( minek ilyen vastag? ). otthon heggesztgeni meg tökölni vele, sztem nem éri meg
Írta 2004. augusztus 21. - 23:40
hát ugy hogy tanulok azt is a fizikán belül!
ja értem,az ahelyzet hogy 8asal kezdõdik a számjegy és nem olyan sokjegyû!
szóval érdemes ezt megvenni?menyit kell vele foglalkozni?!
mert hallotam hogy kiszakadós a közepe,meg hogy hátra nem megy be a nagytárcsa!?nem minth negytárcsám lenne hátul...
ja mióta akarok egy act!? :-\már vagy három éve...
lor,nincs kedved egy váztervezõs projektbe beszállni?
ja értem,az ahelyzet hogy 8asal kezdõdik a számjegy és nem olyan sokjegyû!
szóval érdemes ezt megvenni?menyit kell vele foglalkozni?!
mert hallotam hogy kiszakadós a közepe,meg hogy hátra nem megy be a nagytárcsa!?nem minth negytárcsám lenne hátul...
ja mióta akarok egy act!? :-\már vagy három éve...
lor,nincs kedved egy váztervezõs projektbe beszállni?
Írta 2004. augusztus 21. - 23:31
fizikahoz, hogy jon a hidarulika?
van egy festo didactic papirom
atirjuk kicsit aztan jo lesz neked ;-)
hagyomanyos freeride-hoz nem kell ilyen nagy dog.
ahhoz egy giant ac kell.
de mondjuk ugy, hoyg le akarsz esni egy haztetorol meg hasonlok.
ha olcson kapod akkor meg lehet belole vmit csinalni.
de kerdes mennyiert kapod.
van egy festo didactic papirom
atirjuk kicsit aztan jo lesz neked ;-)
hagyomanyos freeride-hoz nem kell ilyen nagy dog.
ahhoz egy giant ac kell.
de mondjuk ugy, hoyg le akarsz esni egy haztetorol meg hasonlok.
ha olcson kapod akkor meg lehet belole vmit csinalni.
de kerdes mennyiert kapod.
Írta 2004. augusztus 21. - 23:14
hm...ez akor lehet negatív..
na akor mit gondoltok,hogy érdemes még venni ilyen vázat?!juniort az elejibe azt olyan hagyományos freeride lenne a célterület!
Egyébként meg vizsgázom 28.án fizikából,ha van itt valaki ki fizikai beállítottságú igazán ajálnhatna valami jóó kis könyvet mechanika/kinematika/hidraulika témakörben
na akor mit gondoltok,hogy érdemes még venni ilyen vázat?!juniort az elejibe azt olyan hagyományos freeride lenne a célterület!
Egyébként meg vizsgázom 28.án fizikából,ha van itt valaki ki fizikai beállítottságú igazán ajálnhatna valami jóó kis könyvet mechanika/kinematika/hidraulika témakörben
Írta 2004. augusztus 21. - 23:05
nem mai gyerek man.
azt mondta, hogy miutan meg van hegesztve nincs baj vele.
egy masik srac is ezt mondta nekem o is ugyanugy iylet gyur.
@vole mar nincs benn a cumo
frissits!
azt mondta, hogy miutan meg van hegesztve nincs baj vele.
egy masik srac is ezt mondta nekem o is ugyanugy iylet gyur.
@vole mar nincs benn a cumo
frissits!
Írta 2004. augusztus 21. - 23:00
na akor jól beugrottam,meg sem néztem rendesen ez tényleg a vt...
szóval a scott enm "ocska"már?!
és bírja alatta!? ???
szóval a scott enm "ocska"már?!
és bírja alatta!? ???
Írta 2004. augusztus 21. - 22:36
ez egy szexi kis giant vt vaz
ami fel van matricazva ilyen nato kompatibilisre
amugy igy nez ki
http://193.91.80.179...es/Dscf0001.jpg
van egy talan meg az aproban
Van egy valahol, de ha lesz kedvem frissitek, es akkor elol lesz megint ;D ;D ;D ;D