Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
remélem!!! ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nekem még régebben volt hozzá szerencsém, nagyon gázos volt szegény. Pedig új volt, meg minden. Aztán a szervízben se sokat tudtak rajta segíteni. De lehet ez volt 1 selejtes példány.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

vagy az elsõ az ideire vonatkozott?

persze, arról, meg a korábbiakról értekeztek itt az emberek

aztán a második bekezdést, azt biztosan én értelmezem félre ::)

igen biztos ;D már válaszoltam rá, keresd meg ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem pl x fusion van a vector pro.
eddig semmi baja.pedig már "két éves"

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

Vega:

hát jól végiggondolva, nem vagyok biztos benne, hogy akár 200-at is megér azzal az ultrafos X-fusionnal, ami nem is biztos, hogy benne van az árban, a távtartóival rögtön baszakodhatsz, hogy ne görbüljön el egy perc alatt, és még garancia sem érvényesíthetõ a vázra.

de persze hülye aki 400 ért vesz vázat. külföldön az új is jóval olcsóbb ám.

vagy az elsõ az ideire vonatkozott?
aztán a második bekezdést, azt biztosan én értelmezem félre ::)

a tagoknál meg nem feltétlenül arra utalok, hogy Tibitõl én mennyiért kaptam meg a Foxot...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Lcs: volt már a kezedben új Vega? Vagy csak a többire álltalánosítottakat mondod?

új nem, de nem is arról volt szó,
az újat még nem is láttam, én nem voltam ott már a születésénél. :-*

Nem csak 100 pénzért lehet jó rugóstagot venni...

nagy igazság ;D, nem is az a fontos, hogy mennyi, hanem, hogy ki kínálja... nem igaz?

és neked nem az itthoni forgalamzóktól való vásárlást kellene preferálnod? :-*

milyen vásárlás?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Visszatérve az Iron Horse vázhoz:
Mintha az e-havi bikkmakkban azt írták volna, hogy mostanáig nem nagyon voltak a piacon, DH vázaik (nem biztos, hogy ez volt, de felfigyeltem rá), de az SGS már 3éve a piacon van, kisebb változtatásokkal és nem nagyon írtak róluk rosszat...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Egyébként, ha jól tudom akkor az X-Fúziós tagot ugyan abban a gyárban csinálják mint a Foxokat, csak a köppenyes nénik elfeléejtik meghúzni a meghúznivalókat (rendesen), ezért mikor megveszed csak összekell rakni rendesen és semmi baja sem lesz.

Az, hogy a vegákban elgörbül a r.tag tartó csavar az sajnos igaz, de ez a konáknál is elõfordul ám.

HQ csavar és távtartó kell beléja azt csá...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Olyan vaslovacskát én is cipelgetnék... :P

Lcs: volt már a kezedben új Vega? Vagy csak a többire álltalánosítottakat mondod?
Nem csak 100 pénzért lehet jó rugóstagot venni...
és neked nem az itthoni forgalamzóktól való vásárlást kellene preferálnod? :-*

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Vole ha jól emlékszem 250e-ért vette, újonnan, láncterelõvel ! ;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
240ert zsir uj...

http://cgi.ebay.com/...7110829797&rd=1

vajon vole mit szol hozza?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
na, hát errõl van szó ;)

és ez csak egy példa.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mario:
igen talalt.
lcs:
400ert komplett bicajt kell mar venni...csak a supergorol elfogytak az ironhorse-ok... :-\ pedig nagyon rajukkattantam

http://www.supergo.c...FTOKEN=24149273

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Vega:

hát jól végiggondolva, nem vagyok biztos benne, hogy akár 200-at is megér azzal az ultrafos X-fusionnal, ami nem is biztos, hogy benne van az árban, a távtartóival rögtön baszakodhatsz, hogy ne görbüljön el egy perc alatt, és még garancia sem érvényesíthetõ a vázra.

és tekintve, hogy egy valamire való rugóstag legalább 100ezer, akkor már inkább 400 ezerért egy normális VÁZ, garanciával.

de persze hülye aki 400 ért vesz vázat. külföldön az új is jóval olcsóbb ám.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor remélem mindenki boldog és ezt lezártuk.

viszont kiváncsi lennék az uj vegára.valami kép nincs még róla?agyat adnak a vázhoz?

rocsipeti,Te komlói vagy?Fekete vegád van/volt és egy vilo matricával?Voltál komloi dhn?
mert akkor aszem tudom ki vagy.Meg is kérdezted hogy ez a Pántya váza volt-e?
csak hogy képben legyek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

harom evig mentem vele, es annyit sem mondott,hogy nyekk.

Azert itt mar egy kicsit atcsaptunk a Vega marpedig isten kategoriaba. Az a peched, hogy en ott voltam amikor megnyekkent a Vegad Komlon ;) Persze, mondhatjuk hogy csak a rugostag also csavarja volt rossz, es azert tortent, de akkor gyarilag miert szarul adjak el? Biztos jo az a vaz, amit meg nekem utolag kell alakitanom ahoz, hogy kibirja amire terveztek? Szerintem te is emlekszel arra, amikor a csavarod szethajlott, es maghajtotta a ket lemezket is a rugostag mellett.
A

valoban igy volt,de az az en faszsagom volt,mert rovidebb rugot hasznaltam a kelletenel.az xfaktorban akkor nem volt mas,de valamivel menni kellett.szoval a rugo elobb bekoppant,mint a rugostag.szerintem ezt egy tomac se birta volna... ;D
szoval utana megjavitottuk es azota is el, ha meg nem halt...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na akkor megolodódott a "probléma".
kihoztunk hogy hülye vagyok.
fasza. ;D

de lehet kicsit szemellenzös volt a dolog.

szerintem hadjuk a pi*sába a dolgot.
ja és ne marjuk egymást tovább. :-*

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
De értem a viccet csak már túl sok ilyen "viccet" hallok lépten nyomon ezért akadok egy pillanat alatt.
de vége és ON.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
(a kék vega (2003? v 2004?-es?) 200e x-fusion taggal.)
ez fele annyi mint egy "nevesebb" váz.
ennyiért meg semmi nem örökéletû, cserébe ha valami kisebb hülyesége is van, a váz árához képest aprópénzért javítható.
mellesleg melyik gyártónak jó az, ha örökéletû vázat gyárt? már rég megtelt volna a piac így.
ja, amúgy az UMF-et ki is hagytuk a felsorolásból:)
az lett volna hab a tortán, ha littleG erre meg azt mondja hogy jó :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

harom evig mentem vele, es annyit sem mondott,hogy nyekk.

Azert itt mar egy kicsit atcsaptunk a Vega marpedig isten kategoriaba. Az a peched, hogy en ott voltam amikor megnyekkent a Vegad Komlon ;) Persze, mondhatjuk hogy csak a rugostag also csavarja volt rossz, es azert tortent, de akkor gyarilag miert szarul adjak el? Biztos jo az a vaz, amit meg nekem utolag kell alakitanom ahoz, hogy kibirja amire terveztek? Szerintem te is emlekszel arra, amikor a csavarod szethajlott, es maghajtotta a ket lemezket is a rugostag mellett.
Azon kivul az uj vegabol valoban nem sok tort, de lattam mar parat versenyzok alatt, minek rendesen deformalodott a hatulja. A csavarokat csak ugy lehetett becsavarni a helyukre, ha elotte befeszitetted a lancvillat/tamvillat.

Attol fuggetlenul ezert az arert valoban jo, mivel egy komolyabb vaz 400e-nel kezdodik es pedig kb. a fele, bar ha jol emleksze 200-ban nem volt rugostag. ( +80-100e)

A 2005-os Vegat aki tudja szerintem vegye meg, mert itthon boven eleg, es relative olcso is.

Orange -hez annyit, hogy valoban torik, eloben lattam parat, amin a tulaj mutogatta a repedeseket. Nem volt szep latvany. Nem tudom miert istenitik sokan. Az egyik tulaj kifejezetten mondta, hogy soha tobbet nem vesz Orange vazat.... ::) ::)