Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2004. November 01. - 02:18
Posted 2004. November 01. - 02:17
Posted 2004. November 01. - 02:16
vagy az elsõ az ideire vonatkozott?
persze, arról, meg a korábbiakról értekeztek itt az emberek
aztán a második bekezdést, azt biztosan én értelmezem félre :
igen biztos ;D már válaszoltam rá, keresd meg
Posted 2004. November 01. - 02:07
Posted 2004. November 01. - 02:05
Vega:
hát jól végiggondolva, nem vagyok biztos benne, hogy akár 200-at is megér azzal az ultrafos X-fusionnal, ami nem is biztos, hogy benne van az árban, a távtartóival rögtön baszakodhatsz, hogy ne görbüljön el egy perc alatt, és még garancia sem érvényesíthetõ a vázra.
de persze hülye aki 400 ért vesz vázat. külföldön az új is jóval olcsóbb ám.
vagy az elsõ az ideire vonatkozott?
aztán a második bekezdést, azt biztosan én értelmezem félre :
a tagoknál meg nem feltétlenül arra utalok, hogy Tibitõl én mennyiért kaptam meg a Foxot...
Posted 2004. November 01. - 01:59
Lcs: volt már a kezedben új Vega? Vagy csak a többire álltalánosítottakat mondod?
új nem, de nem is arról volt szó,
az újat még nem is láttam, én nem voltam ott már a születésénél. :-*
Nem csak 100 pénzért lehet jó rugóstagot venni...
nagy igazság ;D, nem is az a fontos, hogy mennyi, hanem, hogy ki kínálja... nem igaz?
és neked nem az itthoni forgalamzóktól való vásárlást kellene preferálnod? :-*
milyen vásárlás?
Posted 2004. November 01. - 01:43
Mintha az e-havi bikkmakkban azt írták volna, hogy mostanáig nem nagyon voltak a piacon, DH vázaik (nem biztos, hogy ez volt, de felfigyeltem rá), de az SGS már 3éve a piacon van, kisebb változtatásokkal és nem nagyon írtak róluk rosszat...
Posted 2004. November 01. - 01:40
Az, hogy a vegákban elgörbül a r.tag tartó csavar az sajnos igaz, de ez a konáknál is elõfordul ám.
HQ csavar és távtartó kell beléja azt csá...
Posted 2004. November 01. - 01:30
Lcs: volt már a kezedben új Vega? Vagy csak a többire álltalánosítottakat mondod?
Nem csak 100 pénzért lehet jó rugóstagot venni...
és neked nem az itthoni forgalamzóktól való vásárlást kellene preferálnod? :-*
Posted 2004. November 01. - 01:23
Posted 2004. November 01. - 01:12
Posted 2004. November 01. - 00:42
Posted 2004. November 01. - 00:21
igen talalt.
lcs:
400ert komplett bicajt kell mar venni...csak a supergorol elfogytak az ironhorse-ok... :-\ pedig nagyon rajukkattantam
http://www.supergo.c...FTOKEN=24149273
Posted 2004. November 01. - 00:18
hát jól végiggondolva, nem vagyok biztos benne, hogy akár 200-at is megér azzal az ultrafos X-fusionnal, ami nem is biztos, hogy benne van az árban, a távtartóival rögtön baszakodhatsz, hogy ne görbüljön el egy perc alatt, és még garancia sem érvényesíthetõ a vázra.
és tekintve, hogy egy valamire való rugóstag legalább 100ezer, akkor már inkább 400 ezerért egy normális VÁZ, garanciával.
de persze hülye aki 400 ért vesz vázat. külföldön az új is jóval olcsóbb ám.
Posted 2004. November 01. - 00:09
viszont kiváncsi lennék az uj vegára.valami kép nincs még róla?agyat adnak a vázhoz?
rocsipeti,Te komlói vagy?Fekete vegád van/volt és egy vilo matricával?Voltál komloi dhn?
mert akkor aszem tudom ki vagy.Meg is kérdezted hogy ez a Pántya váza volt-e?
csak hogy képben legyek.
Posted 2004. November 01. - 00:04
harom evig mentem vele, es annyit sem mondott,hogy nyekk.
Azert itt mar egy kicsit atcsaptunk a Vega marpedig isten kategoriaba. Az a peched, hogy en ott voltam amikor megnyekkent a Vegad Komlon Persze, mondhatjuk hogy csak a rugostag also csavarja volt rossz, es azert tortent, de akkor gyarilag miert szarul adjak el? Biztos jo az a vaz, amit meg nekem utolag kell alakitanom ahoz, hogy kibirja amire terveztek? Szerintem te is emlekszel arra, amikor a csavarod szethajlott, es maghajtotta a ket lemezket is a rugostag mellett.
A
valoban igy volt,de az az en faszsagom volt,mert rovidebb rugot hasznaltam a kelletenel.az xfaktorban akkor nem volt mas,de valamivel menni kellett.szoval a rugo elobb bekoppant,mint a rugostag.szerintem ezt egy tomac se birta volna... ;D
szoval utana megjavitottuk es azota is el, ha meg nem halt...
Posted 2004. October 31. - 23:54
kihoztunk hogy hülye vagyok.
fasza. ;D
de lehet kicsit szemellenzös volt a dolog.
szerintem hadjuk a pi*sába a dolgot.
ja és ne marjuk egymást tovább. :-*
Posted 2004. October 31. - 15:36
de vége és ON.
Posted 2004. October 31. - 13:15
ez fele annyi mint egy "nevesebb" váz.
ennyiért meg semmi nem örökéletû, cserébe ha valami kisebb hülyesége is van, a váz árához képest aprópénzért javítható.
mellesleg melyik gyártónak jó az, ha örökéletû vázat gyárt? már rég megtelt volna a piac így.
ja, amúgy az UMF-et ki is hagytuk a felsorolásból:)
az lett volna hab a tortán, ha littleG erre meg azt mondja hogy jó
Posted 2004. October 31. - 12:35
harom evig mentem vele, es annyit sem mondott,hogy nyekk.
Azert itt mar egy kicsit atcsaptunk a Vega marpedig isten kategoriaba. Az a peched, hogy en ott voltam amikor megnyekkent a Vegad Komlon Persze, mondhatjuk hogy csak a rugostag also csavarja volt rossz, es azert tortent, de akkor gyarilag miert szarul adjak el? Biztos jo az a vaz, amit meg nekem utolag kell alakitanom ahoz, hogy kibirja amire terveztek? Szerintem te is emlekszel arra, amikor a csavarod szethajlott, es maghajtotta a ket lemezket is a rugostag mellett.
Azon kivul az uj vegabol valoban nem sok tort, de lattam mar parat versenyzok alatt, minek rendesen deformalodott a hatulja. A csavarokat csak ugy lehetett becsavarni a helyukre, ha elotte befeszitetted a lancvillat/tamvillat.
Attol fuggetlenul ezert az arert valoban jo, mivel egy komolyabb vaz 400e-nel kezdodik es pedig kb. a fele, bar ha jol emleksze 200-ban nem volt rugostag. ( +80-100e)
A 2005-os Vegat aki tudja szerintem vegye meg, mert itthon boven eleg, es relative olcso is.
Orange -hez annyit, hogy valoban torik, eloben lattam parat, amin a tulaj mutogatta a repedeseket. Nem volt szep latvany. Nem tudom miert istenitik sokan. Az egyik tulaj kifejezetten mondta, hogy soha tobbet nem vesz Orange vazat.... : :