Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Kosz LCS! Rob: Melohelyre nem hordom magammal a vazat. ;) Csak telefonalgatom korbe a boltokat, mert itt ingye van. :P

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Sracok, a PolarX-be tuti 31.4-es nyeregcso kell?

igen

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a tolómérõ csodákra képes ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sracok, a PolarX-be tuti 31.4-es nyeregcso kell?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
hmmm...akkor csak a régieknek van intergrált headsetjük?:) bocsánat,zöld vagyok!

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

szerintem az author elég szép színekben nyomja a biciklijeit,az Angangekkel pedig végképp nincs semmi baj,semmilyen értelemben.(nayo,esetleg a kissé gagyi kormánycsapágy,de ennyi max)

fsa pig kormcsapi az szentem jó.Nekem eddig nem v semmi bajom vele.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem ugyanaz a helyzet azokkal a törött villákkal, mint ezekkel a törött vázakkal. Egy kicsit nem olyan jók, ami nem jönne elõ, ha nem lennének ennyire nyomva a bringásvideókban. De vannak. És mindenki veszi a marzoccsit, meg a konát, mert ugye a Robbie Bourdon is azzal tud olyan hatalmas királyságosan menni. És háztetõrõl ugrálnak véle. És aztán lassan tele lesz a rózsaszin bicikli.com ilyen törött képekkel. Ez a dolgok rendje.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
annak idejen amikor egy bizonyos telorol volt szo ugyanezt a nagyobb elofordulasi aranyt hoztuk fel. es ebbol kovetkeztettunk arra, hogy nagyobb esely van meghibasodast talalni kozte.

szal akkor egyesek ezt nem fogadtak el. mondvan ez huyleseg meg ilyen dumaval ne is jojjunk. :-p

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Jó döntés volt;)
szerintem:)
Autist Team:)

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Jipiii megvan a vaz, a kormanycsapi, nyeregcsobilincs, de nyeregcsovet nem kaptam. (amugy igy eloben mar jobban teccik az arany/barna, aszittem sokkal rikitobb lesz) Szal remelem holnap ossze tudom ramolni a gepet. Vagy, ha valakinek van esetleg 31.4-es nyeregcsove akkor el is ugorhat vele+szerszamokkal a nyugatihoz es akkor mar ma meglenne. :P (De gaz ilyenen elcsuszni..)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

nem mondtam, hogy mondjuk pl. a PXet nem lehet eltörni, de Scrapból sokat (sokkal többet) láttam törötten

mert ha 100.000 nek törik el az 1% a, az mennyi,
és ha 10.000 nek az 1% a az mennyi....
(a számok csak érzékeltetésre vannak)

éééted!!

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Nyah megalmodtam mi lesz. Megveszem a 14.5"-os arany/barna PX-et es punk tum. (40k) :) Mindenkinek kosz a tanacsokat stb.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL.: Vazz mondj egy vázat, amit NEM LEHET eltörni....

nem mondtam, hogy mondjuk pl. a PXet nem lehet eltörni, de Scrapból sokat (sokkal többet) láttam törötten

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Dunaújvárosi PX: barna, 42, 16".

a szín szerintem is teljesen mellékes. pl totálfekete kerekeket is meg lehet szokni még ha rühhelled is...
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Van itt valakinek valami személyes tapasztalata a Merida Magnesium vázakkal? Elsõsorban a Comp és a Race verziók érdekelnének... Köszi elõre is!
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
LL.: Vazz mondj egy vázat, amit NEM LEHET eltörni....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
szerintem az author elég szép színekben nyomja a biciklijeit,az Angangekkel pedig végképp nincs semmi baj,semmilyen értelemben.(nayo,esetleg a kissé gagyi kormánycsapágy,de ennyi max)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a zöld px amugy is csúnya, az arany/barna az igazi csajozós szin! :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a mohazöldhöz szvsz kicsit késõn ébredtél.
majd mondd meg az eredményt.

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Nya ma meg felhivom a Moabot meg 1-2 boltot, ha nincs mohazod PX, akkor a Kona lesz sztem.