Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. November 20. - 23:04
Nem tudjátok hol lehet a giant -okról leírásokat,teszteket olvasni?Engem tipikusan a 2004-es rainier érdekelne!
használjuk a módosít gombot. köszi.
használjuk a módosít gombot. köszi.
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!
Posted 2004. November 20. - 22:48
Megnéztem a Neuzer lapján a Giant NRS2 vázat,de árat nem találtam!Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerül?
Posted 2004. November 19. - 23:46
Posted 2004. November 19. - 23:33
Nem azert lehet kisbbet forditani, mert ejtett a vall, vagy keskeny a telo, hanem azert, mert a vallak elorenyulasa kisebb mint mas teloknal. A 05-osok mar jobban elorenyulnak, ezert lassu kanyarokban jobban el lehet forditani, bar ahoz nagyon lassan kell menni, hogy a kormanyt valaki keresztbeforditsa.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2004. November 19. - 23:23
stratos jo volt mert szélesebb volt.
boxi keskenyebb, és ejtettvállas jól... ezért lassan nem lehet keresztbetenni már a kormányt, gyorsan viszont ekkora kormánymozdításnál már ugyis rég leestél a biciklirõl:)
boxi keskenyebb, és ejtettvállas jól... ezért lassan nem lehet keresztbetenni már a kormányt, gyorsan viszont ekkora kormánymozdításnál már ugyis rég leestél a biciklirõl:)
Posted 2004. November 19. - 22:53
Posted 2004. November 19. - 22:49
Posted 2004. November 19. - 22:48
hát dig gépe boxival... Y -t kellett csinálnom(kocsival is most gyakorlom, így jól jött dig gépe) szal Y_ban kellett megfordulnom a margithid melletti szoni szalon elött... sebességgel tényleg fordulékony, de gyökféllel halál:)
Posted 2004. November 19. - 22:45
kivéve ha belül vezeted és nincs gumi-védõ ;D
amugy kormányforgás tma: engem pl tms gépén kifejezetten zavar, hogy fordulni olyan vele mint egy traktorral, de menet közben megbocsájtanám. de digé meg tök jó, majdnem hasba szúr a kormány ha akarom
ez persze menet közben mind nagyon fontos ... ;D
amugy kormányforgás tma: engem pl tms gépén kifejezetten zavar, hogy fordulni olyan vele mint egy traktorral, de menet közben megbocsájtanám. de digé meg tök jó, majdnem hasba szúr a kormány ha akarom
ez persze menet közben mind nagyon fontos ... ;D
Posted 2004. November 19. - 22:09
most nem azt mondom, hogy nme jönne néha jól, ha a boxxin nem lennének felsõ vállak, hogy elforogjon a kormáyn rendesen, de utána rájövök, hogy amekkora lúzer vagyok, csak elszaggatná a fékcsövet egy aláforduló kormány. legalább igy a fékcsõ megmarad.....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. November 19. - 21:30
www.neuzer-bike.hu
õk tudnak. kérdezz árat.
de van más alternatíva is.
õk tudnak. kérdezz árat.
de van más alternatíva is.
Posted 2004. November 19. - 21:20
Tud nekem valaki segíteni,hogy hol lehet Giant NRS2 vázat kapni és mennyiért?
Posted 2004. November 19. - 20:40
Posted 2004. November 19. - 19:08
van annk már tervezési hibája. az, hogy 3.5 kiló, de fele olyan merev, mint egy boxxer.... lol
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. November 19. - 19:02
a 66 minden garit elveszejt majd , vakarhassák a fejüket a vázgyártók.
hacsak nem törik le a 66 papucsit rögtön, mer olyan nincs, hogy egy marzo tökéletes legyen....valami kis tervezési hibája mindeniknek kell legyen.
hacsak nem törik le a 66 papucsit rögtön, mer olyan nincs, hogy egy marzo tökéletes legyen....valami kis tervezési hibája mindeniknek kell legyen.
Posted 2004. November 19. - 12:48
Nekem is duplakoronás sõt van hozzá 20 miliméteres átmenõ fémtartó rúd is.Bár ez nem az ami hanem az ami.
De azért sok ilyen okos gyermek van, egyébként ha marzo 66-ot teszek egy scrap-be akkor jár rá a gari?
De azért sok ilyen okos gyermek van, egyébként ha marzo 66-ot teszek egy scrap-be akkor jár rá a gari?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2004. November 19. - 12:21
ez a váz már volt. idióta amugy.
Posted 2004. November 19. - 12:12
Ezen nincs is mit csodálkozni. az a "buta" aki belerakja ezeket a hosszú villákat az ilyen kis fejcsovu vázakba.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2004. November 19. - 11:34
Posted 2004. November 19. - 11:15
http://www.pinkbike....pbpic342373.jpg tessék egy jó kis kona
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.