Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rocsi: csak el kellett volna vinned a bullitomat egy körre :)
az én személyes véleményem, hogy bár próbáltam vanilla rc-t, volt sw dh-m és rock shox-om, ez mindet übereli. (igaz, eddig mind egyforgáspontos vázban volt)
soha mást nem vennék. itt-ott szidják, hogy kicsi akadályokra nem mozog be (elcsé sem szereti a giantban, mert nem elég érzékeny) de cserébe nem hintaló. öcsém remec-je a vanilla rc-vel, vagy vole volt tomacja hintaló. sajnos nem tudom szavakkal elmagyarázni, hogy mire gondolok. :) pontosan annyit mozog nekem, amennyit elvárok tõle, se többet, se kevesebbet. mindig annyit be, és annyit ki, olyan sebességgel, ahogy akarom. ezt nem lehet szerintem überelni.

kérdés:
8.5*2.5 (325) tagra akarok venni 9*2.75*400-ös titán rugót. abban a számozás ugyanugy el van baszva, mint az acélban, vagy ott a 400 rendes 400, mint egy vanilla rc-n? és mit számít, hogy nem 63.5 mm-hez van, hanem 70-hez? be merjem vállalni, vagy ne?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ööö
mivel engem nem foglalkoztat ennyire az "egyediség" (másnéven nem szánok rá, annyi pénzt, amennyit elkérnek ezér...)
szal minjá keresek neked megfelelõ topicot, ott volt róla szó.

http://forum.bikemag...
http://forum.bikemag...

valamint arany oldalak
keres valami "mûvészt", aki airbrush-al nyomja..
gyönyörû dolgokat tudnak neked csinálni csak mélyen zsebbe kell nyúlni

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

ne légy már csaj....
ne szín alapján vegyél bringát.
bármilyen vázat letudsz festetni, hupililára vagy akármilyen csíkosra, pöttyösre.

Ja, sejtem h van ilyen, csak azt nemtom h hol&mennyiért :(
Megköszönném ha kifejtenéd bõvebben, vagy ha dobnál egy mélt :help:

szerk: Akkó viszont át is gondoltam kicsit a vázat: Merida Matts spec. edition
(ez hasnyáltan lenne, sztem tûrhetõ áron) Ez már jobban hangzik cc-re, ugye? Csak ezzel meg az a parám, h kedvenc bótosom szerint törnek a meridák, mint a ropi. Ebbõl mi igaz?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Mondjatok nekem egy olyan bringaboltot (Budapesten), ahol ;

-nagy a választék (nem katalógusból akarok vásárolni)

-nem csak konát és airborne-t lehet kapni(nem mintha szarok lenének,
de ezekbõl eleget látok)

-lehetnek használtak a vázak

- unique cuccok is vannak (mondjuk ez nem olyan életbevágóan fontos)

-és még véletlenül sincs se "X", se "factor" a nevében... (!!!)

ya és ha netán van eladó 16os vázad (merev) dual,dirt,street, stb...akkor írj

Thank you and your family for all, for ever...Feltöltött kép

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

mondjuk en.ha erdekel kuldj privatot.

bassz.nem jo a geminibe a fox dhx.az m-esbe jo lenne,de az s-esbe nem fer be.

5th elementrol valakinek elmenye?

A tagról hiába van többünknek élménye, ugyanis a legnagyobb élményünk az, hogy teljesen máshogy viselkedik a különbözõ vázakban !
[rob] biztos tud róla mesélni, a Gemini közelebb áll a Bullit-hoz mint az én Yeti-mhez.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ne légy már csaj....
ne szín alapján vegyél bringát.
bármilyen vázat letudsz festetni, hupililára vagy akármilyen csíkosra, pöttyösre.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
90kg vagyok, sztem ennyit egy "normális" váz is kibír, de iszonyat kemény színekben lehet kapni, és az ára is elég baráti.
Mellesleg most cr-mo vázzal nyomom, szal lehet h nem is lenne súlyban különbség :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát a 71/73 fokos szögek cc geometriát sejtetnek,de ha nem 130kg vagy,akkor mi a fenének egy ilyen brutál nehéz váz?
Egy közepes cc váz is olyan 1600g körül van...sztem én nem ebbõl építenék cc gépet..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
TAM,KÖSZ EZT AKARTAM KÉRNI!!

Vitti,szerintem ez leginkább egy 4x dual váz...már csak a hátsó 3szög,meg a fejcsõ környékének kialakítása miatt is...
de cc re is jó lehet ahogy a magellán px is jó majd mindenre...
de igy viszont örökéletû lesz...
;)

Thy-nek pedig ebben a témában nagyon lehet hinni!!!
Ha ccs gramozásról van szó...
;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Feltöltött kép
Szerintetek a Duncon amstaff tényleg jó CCre? Én nem vagyok grammániás, de a súlya tényleg durva 2370 g (16"), és nekem a geometriája is érdekesnek tûnik CCre. Ellenben a színei nagyon durvák (egyedi festéssel)

Használ valaki ilyet? Vagy ismertek még olyan gyártót,ahol lehet egyedi festéssel rendelni elérhetõ áron?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háát hogy marha jól beállítható cucc.
mindent lehet állítani rajta.
de egyszer kell jól,az kisct macerásabb.
megéri poszmögni mert tényleg nem mozog feleslegesen.
még akor sem ha nem pont a Te méreteidhez van állítva

prive írnál hogy mi hogy ez a váz...
mert egy cimbinek kéne lehet...
nekem meg villa jkéne...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mondjuk en.ha erdekel kuldj privatot.

bassz.nem jo a geminibe a fox dhx.az m-esbe jo lenne,de az s-esbe nem fer be.

5th elementrol valakinek elmenye?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
400 dollár...pfff
mennyi mire ideér?
És ki tud hozni?
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rocsi: tudjuk ;) de köszi

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

AW: ha nemlenne most bullitom, ilyet vennék. :spoko:
a cserélhetõ papucs miatt simán megy bele a 12-es átütõ hátra. az easton rad csõszett az csak easton, akárki hegeszti össze, és a 4way szintén zsir. go for it. (fõleg, hogy most le van nyomva az ára)

ez egy weyless nevezetu tomegbringa.a supergo nyomja.kb. 400dolcsiert mar kaphato a vazszett.nalunk kb. a rugostag ennyi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
telótopic/keresõ/rock shox topic?

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

nem teljesen igy hivják, de elõfeszítés, más (keményebb) rugó, több/kevesebb olaj, állítható befelé csillapítás, ezek nagyjából ezt a célt szolgálják.

a több olaj (minimálisan) az nem okoz esetleg szivárgást vagy ilyesmi? (Boxxer race-né 04)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem teljesen igy hivják, de elõfeszítés, más (keményebb) rugó, több/kevesebb olaj, állítható befelé csillapítás, ezek nagyjából ezt a célt szolgálják.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
villáknál nincs ilyen progressive rugózás?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jaja, próba cseresznye. nekem más jó mint neked, ennek nagy a valószínûsége.