Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. január 21. - 23:08
rocsi: mivel a villád áttétel nélkül mozgott (vagy nem mozgott ) igy az spv csak belassította, és elvette az érzékenységét. a vázakban áttétellel nyomod a tagot, szóval ez valamelyest csökken. persze nem teljesen, hiszen épp emiatt van, hogy a fox-ra azt mondom, hogy hintaló, az enyémre meg inkább mint egy repülõ szõnyeg. mindent kisimít, de feleslegesen egy mm-t se mozog.
rp meg LOL. de jó poén :spoko:
szóval szerintem 4way. itthon már elég olcsón van. kinnt gondolom még olcsóbb.
(bár azt ugye tudod, hogy ezeknek a túlfolyója még nagyobb, mint a fox-é?) - lemérem, ha kell.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 21. - 14:08
Írta 2005. január 21. - 13:57
Szükségem lenne némi tanácsra!A problémám a következõ:tavasszal szeretnék összerakni egy új bringát.A baj csak annyi,hogy már végképp nemtom milyen vázat vegyek.A szempontok a következõk:
-mivel itthon dh-n is szeretnék indulni,jo lenne ha mozogna ugy 15cm-t esetleg többet
-ha nem muszály ne v.mi könehéz dh váz legyen,de azért nem szeretném ha behajolna alattam,mert elég keményen gyûrném es nem vagyok egy pehelysúlyú darab(90kg+):-)
-elöl terveim szerint egy marzo 66 dolgozna 150mm-rel
-az ára lehetõleg maradjon 150-200e. között,lehet használt is!
Szóval valami masszív kis dög kéne amit bátran küldhetek!
elõre is köszi mindenkinek a hozzászólásokat!
Ja és egy kis off:(remélem Kedves Moderátorok nem törlitek!?:-))
iljics:Irtam mélt,lécci-lécci pillants rá!Kösszziii!(geminirõl van benne szó)
Írta 2005. január 21. - 09:33
Asszem ennek a heréim is jobban örülnek
Köszi!
Írta 2005. január 21. - 00:38
szerintem a túlfolyótartály nem fér el, de nem próbáltad fordítva beépíteni? (túlfolyó a lengõkar felöli oldalon legyen) vagy akkor meg belever a vázba?
a metel egy olcsó belépõ szintû tag. nem egy kategória a swingerrel vagy a dhx-szel. (esetleg a 3.0-val, de abbn is van valami propedal, ha jól t'om)
igaz.sehogy sem fer el.kb. 2mm kene meg. a tulfolyotartaly tul nagy.probaltam,hogy leszedem a propedal allitojat,de meg ugysem.a metelbol van ketfajta. ezen gondolkodom:
http://www.answerpro...d=12&itemid=132
metel RP (RP,mint Rozsavolgyi Peter...)
ebben nincs spv,ami nekem szimpi,mert a sherman slider+ban utaltam.viszont nem tudom,hogy progresszivitast lehet-e allitani rajta.mert az kene nagyon.
Írta 2005. január 20. - 22:32
Írta 2005. január 20. - 21:49
ha ugrálgatni, akarsz, akkor minél kisebb, annál jobban kezelhetõ.
én 193centimhez vettem 14"-t de érdemben tapasztalatról még nemtudok beszámolni,
mert csak kisebb városi tekergetésig jutottam el, hoszabbra még nem.
Írta 2005. január 20. - 21:22
Írta 2005. január 20. - 21:12
Lécci segítsen valaki!
Köszönöm!
Király a fórum!
Qrva sokat segítettetek már eddig is! THX!
Írta 2005. január 20. - 11:59
a metel egy olcsó belépõ szintû tag. nem egy kategória a swingerrel vagy a dhx-szel. (esetleg a 3.0-val, de abbn is van valami propedal, ha jól t'om)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 20. - 10:40
Hi all!
Látom ti is DH gépet akartok összerakni sztem Magyarországon boltban pofátlanul drágák a cuccok és szinte lehetetlen valami rendeset összehozni.
Találtam egy oldalt ahol Santa Cruz v10 (2005) 1599 euro !!!!!!!
itt a link : http://www.bicycless...p.com/index.php
gyanús mindenképp, met pl a demo olcsóbb, mint itthon a váz maga..
de azért jó lenne, ha véletlenül nem lenne kamu..
Írta 2005. január 20. - 00:47
Swinger - SPV = Metel
Metel -rol pedig kerdezd LCS-t
A Fox -al csak a merete a baj? Miert nem veszel egy kisebbet? DHX 5.0 nagyon fasza tag elvileg, es nagyon konnyu is.
kosz rob.az a baj,hogy az mtbr.com-on nagyon szidjak a 5thet,mert nem megbizhato.gondolkodom a swingeren,meg most van egy uj manitou tag:metel rp.most osszedobom a geminit a float rc-vel,aztan meg gondolkodom.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 20. - 00:38
Írta 2005. január 19. - 22:55
Hi all!
Látom ti is DH gépet akartok összerakni sztem Magyarországon boltban pofátlanul drágák a cuccok és szinte lehetetlen valami rendeset összehozni.
Ez kamu. Olcsóbban adják az Ellsworth-öket és az SC-t is mint USA-ban ami simán lehetetlen. Lehet ez is egy olyan "bolt" ahol csak fizetni lehet, vásárolni nem !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 19. - 22:51
Írta 2005. január 19. - 22:51
Írta 2005. január 19. - 22:49
Rugoerot valami V10-ben kene megnezni, mert azokban van itthon acel rugo is meg titan is, ezaltal a szamozast szerintem ossze lehet hasonlitani.
Ha kicsit hosszabb az nem baj, csak rovidebb ne legyen. Persze hoszabb is csak annyival, hogy raferjen, de ez egyertelmu.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 19. - 22:33
Írta 2005. január 19. - 22:31
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 19. - 21:50
szeritntem nem sokan vagyunk titán rugóval...
külföldön kérdezz,hátha ott már van!?
ennyire fontos lett a súly(tudom nem azért)
rocsi,szerintem ha nem nagy az ár különbség akor jb egy ilyen 5elem...
mert azt tényleg univerzális gépet eredményez...
geminibe meg nem tom biztos jó....
bár Pántya rcje tényleg a cigicsikket is kimozogja...
de szerintem az 5et is lehet ugy állítnia...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!