Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Asszem 1.5" fejcsapi kell hozzájuk is de lehet, hogy valami extrém cucc és a nyakuk nem 1.5" hanem 1.25".

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
rossz aluvázak nyáron is L tudnak törni
hmm.nálam ez már új oldalnak számít,a vonalat sem látom,írhatok boás véleményt?
pont addigra jutott az SZMbe vmi értelmes,mire meguntátok a Tmát:(
nekem is Cannondale kérdésem van;a Leftyk milyen kormánycsapit igényelnek?Mármint átmérõt illetõen.Ezeket a villához adják,vagy a vázhoz?

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
HI! Az új Cannondale furio vázakról mi a véleményetek? Hány kg lehet, strapabírók?
És mennyi lehet egy egész F600-as ?
Igaz, hogy a(z) [rossz] aluvázak eltörhetnek télen ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
aki ez alá a vonal alá ír a boa témában, azt bannolom egy hétre. comprende? kösz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Boa & duplavállas
Sztem alapból nincs baj a boákkal, én már próbáltam ilyen vázat és szépen kanyarodik! Más pozitívumot nem találtam!

mindenre lehet mondani 1 pozitívumot. de egy ilyen nagyon komolyan hangzik:-D igazi meghatározó motívuma egy váznak:_)
de ha mindig mindeki hozzátesz még 1-1 megjegyzést(mint most én), akkor sosem lesz vége...
legyen már abbahagyva, mert kezd uncsi lenni, hisz oilyanok vitatkoznak(mi) akik közül senkinek sincs ilyen felépítésü kerékpárja(egyedül talán 7jaszp v hogy is van írva, bonyolult nick)
szal legyen már véééége.
kösz

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Na én is mondok ide valami okosságot! Boa & duplavállas
Sztem alapból nincs baj a boákkal, én már próbáltam ilyen vázat és szépen kanyarodik! Más pozitívumot nem találtam! A boának nem árt a duplavállas pl egy Rst capa 4x mivel 76mm-ert mozog (De minek a duplaváll?) szóval a boába lehet rakni duplavállast és szimplavállast is, persze csk beépítési magasságnak megfelelöen szvsz!
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
csakhogy!
itt fémmel fújnak:-)
fémforgáccsal. homok helyett, kb az ottdolgozó figurákkal egyidõs minden gép(~40-50 év)
ilyen esztergáló, fémfújó, marószalon:-D
nagyon zorall hely.
supranari nem lesz, mert az tömegszín sajna:-(
valami mááást akarok, de még egyelõre ugyis várat magára fizetésig....
amúgy tök szép így natúran!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
igen, azér következtettem a régire :)
a homokfúvás oké, azt vágom.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem homokfúvást akart mondani. amikor eltávolítják a festéket. nagynyomással. Erre utalt, hogy nincs törve, mert most a natur fém a váz. és valszeg nem az ujra mondta, hogy nagy, mert az ugye 14".

milyen színü lesz? legyen narisárga. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

lefémfujattam a vázamat potom 500 ft-ért, és naon szép lett:-)
még kap egy szinter réteget, és akkor mégjobb lesz. szerencsére nem volt elrepedve az alsócsõ, csak a festék tört el ott.
szal cc-biciklinek megépítem jól, úgyis olyan naaaagy:-)

a régi Pxet?
miylen aza fémfujás?
bár kicsit off
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én egy önkritikával rendelkezõ Boa-s srácot ismerek csak;)
Nem szólom le azt aki ilyet vesz, csak akkor ne magyarázza nekem hogy ezzel Downhill VB-t nyertek..(/me sír)
Mindent arra kell használni amire való, és még ha nem is ezt tesszük, akkor sem kéne azt mondani hogy ez a legjobb és hülye vagy ha azt mondod hogy nem jó..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
én csak annyit tudok erre "mentségül" mondani, hogy ha pl egy crater-re rá lenne írva, hogy duálváz, atomjó, meg világbajnoki csíkkal!!! (külön kihangsúlyozva) akkor azt is oltaná mindeki, mivel nem bírna épp sokat.
de mivel alsó-közép kategóriás túravázként küldik ki a piacra, ezért nem is visznek vissza belõle, nem is oltogatja senki.
(ja és nincsenek is rajta olyan ovális sörösdoboz falvastagságú csövek sem, de ez csak bónusz:-))

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
thez: én csak megállapítottam.

kicsit vicces is.
még jó, hogy nincs boám, biztos rosszúl érezném magam.

-itt egy boa.
-még jó, hogy nem léptem bele.

kb

na hát akárhogyis, a boások le vannak oltva minden adandó alkalommal, még ha nem direktbe is.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
komolyan akkora a villaszög a biciklidben (~60°) mint a képen?:-)
merevvillás váz rulez.
és ki az az eszement? rendes villával szinte nem is látni. csak rst, zoom, mozo duplavállassal.
lényegtelen.
inkább megyek kicsit csúszkálni a hóba(eddig bicoval voltam, most kocsival je:-))

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
szvsz NINCS IgAZATOK!!
miért szóljátok le a boát??? :( nekem is Boám van(yeah) és igenis jól megy és kiaz a eszement aki a boába duplavállast tesz??mert a boának alapból nincs rendbe a fejcsõszöge fõleg akkor nem ha duplavállas figyel benne.
Ha valaki nem kezdõ,és nem 80-90 kg, és nem tesz bele 130mm-t mozgó telót akkor nem fogy szétesni alatta az a boa..
errõl asszem ennyit nem kell fikázni a boát,mivel szegény ember váza..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
szted nincs alapja?:-)
azon még világbajnoki csík is van!!!!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Az biztos, hogy aki maliboát vett az nagyon kapja. egyetlen másik vázat sem emlegettek ennyiszer negatívan
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem küldtünk el senkit.
de ezt ök is tudják hogy vicc egy ilyen kombó.
mi sem szeretjük. akkor had ne dicsérjük már... meg ne is próbáljon ilyenrõl meggyõzni senki, mert max kiröhögjük.
vele jár:-)
értelmét én még mindig nem látom, de úgylátom bennem van a hiba.
sajnálom!

lefémfujattam a vázamat potom 500 ft-ért, és naon szép lett:-)
még kap egy szinter réteget, és akkor mégjobb lesz. szerencsére nem volt elrepedve az alsócsõ, csak a festék tört el ott.
szal cc-biciklinek megépítem jól, úgyis olyan naaaagy:-)

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Utlojara aztan ugorhatunk: nem a Mali Boa-s+ Zoom Dc-eseket vedtem, hanem azt mondom nem kell elkuldeni senkit a f.szba(akar kulfoldi, akar magyar) mert o merevfaruval akar Janos hegyezni, neadjisten DH-zni.... Igenis elvezet a merevfaruzas, annak ellenere, hogy a bicikliipar mar tovabblepett.
Rob teljesen jol megfogalmazta ezt a "mufaj" dolgot.

udv
vadkan
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Duplavállas ratyiteló: csõrösnél legalább nem törik ki a nyaka, mert van még két csõ ami tart.

max letépi a fejcsövet a p.áb a ratyi merevvázról :P