Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. február 16. - 00:35
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. február 16. - 00:22
hmm.nálam ez már új oldalnak számít,a vonalat sem látom,írhatok boás véleményt?
pont addigra jutott az SZMbe vmi értelmes,mire meguntátok a Tmát:(
nekem is Cannondale kérdésem van;a Leftyk milyen kormánycsapit igényelnek?Mármint átmérõt illetõen.Ezeket a villához adják,vagy a vázhoz?
Írta 2005. február 15. - 23:10
És mennyi lehet egy egész F600-as ?
Igaz, hogy a(z) [rossz] aluvázak eltörhetnek télen ?
Írta 2005. február 15. - 21:58
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 15. - 21:06
Boa & duplavállas
Sztem alapból nincs baj a boákkal, én már próbáltam ilyen vázat és szépen kanyarodik! Más pozitívumot nem találtam!
mindenre lehet mondani 1 pozitívumot. de egy ilyen nagyon komolyan hangzik:-D igazi meghatározó motívuma egy váznak:_)
de ha mindig mindeki hozzátesz még 1-1 megjegyzést(mint most én), akkor sosem lesz vége...
legyen már abbahagyva, mert kezd uncsi lenni, hisz oilyanok vitatkoznak(mi) akik közül senkinek sincs ilyen felépítésü kerékpárja(egyedül talán 7jaszp v hogy is van írva, bonyolult nick)
szal legyen már véééége.
kösz
Írta 2005. február 15. - 20:45
Sztem alapból nincs baj a boákkal, én már próbáltam ilyen vázat és szépen kanyarodik! Más pozitívumot nem találtam! A boának nem árt a duplavállas pl egy Rst capa 4x mivel 76mm-ert mozog (De minek a duplaváll?) szóval a boába lehet rakni duplavállast és szimplavállast is, persze csk beépítési magasságnak megfelelöen szvsz!
Írta 2005. február 15. - 20:41
itt fémmel fújnak:-)
fémforgáccsal. homok helyett, kb az ottdolgozó figurákkal egyidõs minden gép(~40-50 év)
ilyen esztergáló, fémfújó, marószalon:-D
nagyon zorall hely.
supranari nem lesz, mert az tömegszín sajna:-(
valami mááást akarok, de még egyelõre ugyis várat magára fizetésig....
amúgy tök szép így natúran!
Írta 2005. február 15. - 20:09
a homokfúvás oké, azt vágom.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. február 15. - 20:03
milyen színü lesz? legyen narisárga.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 15. - 19:57
lefémfujattam a vázamat potom 500 ft-ért, és naon szép lett:-)
még kap egy szinter réteget, és akkor mégjobb lesz. szerencsére nem volt elrepedve az alsócsõ, csak a festék tört el ott.
szal cc-biciklinek megépítem jól, úgyis olyan naaaagy:-)
a régi Pxet?
miylen aza fémfujás?
bár kicsit off
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. február 15. - 19:55
Nem szólom le azt aki ilyet vesz, csak akkor ne magyarázza nekem hogy ezzel Downhill VB-t nyertek..(/me sír)
Mindent arra kell használni amire való, és még ha nem is ezt tesszük, akkor sem kéne azt mondani hogy ez a legjobb és hülye vagy ha azt mondod hogy nem jó..
Írta 2005. február 15. - 19:50
de mivel alsó-közép kategóriás túravázként küldik ki a piacra, ezért nem is visznek vissza belõle, nem is oltogatja senki.
(ja és nincsenek is rajta olyan ovális sörösdoboz falvastagságú csövek sem, de ez csak bónusz:-))
Írta 2005. február 15. - 19:44
kicsit vicces is.
még jó, hogy nincs boám, biztos rosszúl érezném magam.
-itt egy boa.
-még jó, hogy nem léptem bele.
kb
na hát akárhogyis, a boások le vannak oltva minden adandó alkalommal, még ha nem direktbe is.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. február 15. - 19:43
merevvillás váz rulez.
és ki az az eszement? rendes villával szinte nem is látni. csak rst, zoom, mozo duplavállassal.
lényegtelen.
inkább megyek kicsit csúszkálni a hóba(eddig bicoval voltam, most kocsival je:-))
Írta 2005. február 15. - 19:38
miért szóljátok le a boát??? nekem is Boám van(yeah) és igenis jól megy és kiaz a eszement aki a boába duplavállast tesz??mert a boának alapból nincs rendbe a fejcsõszöge fõleg akkor nem ha duplavállas figyel benne.
Ha valaki nem kezdõ,és nem 80-90 kg, és nem tesz bele 130mm-t mozgó telót akkor nem fogy szétesni alatta az a boa..
errõl asszem ennyit nem kell fikázni a boát,mivel szegény ember váza..
Írta 2005. február 15. - 19:31
Írta 2005. február 15. - 19:26
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. február 15. - 19:23
de ezt ök is tudják hogy vicc egy ilyen kombó.
mi sem szeretjük. akkor had ne dicsérjük már... meg ne is próbáljon ilyenrõl meggyõzni senki, mert max kiröhögjük.
vele jár:-)
értelmét én még mindig nem látom, de úgylátom bennem van a hiba.
sajnálom!
lefémfujattam a vázamat potom 500 ft-ért, és naon szép lett:-)
még kap egy szinter réteget, és akkor mégjobb lesz. szerencsére nem volt elrepedve az alsócsõ, csak a festék tört el ott.
szal cc-biciklinek megépítem jól, úgyis olyan naaaagy:-)
Írta 2005. február 15. - 16:03
Rob teljesen jol megfogalmazta ezt a "mufaj" dolgot.
udv
vadkan
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"
Írta 2005. február 15. - 15:10
Duplavállas ratyiteló: csõrösnél legalább nem törik ki a nyaka, mert van még két csõ ami tart.
max letépi a fejcsövet a p.áb a ratyi merevvázról