Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
remélem vágod, hogy most félmilliókkal dobálózol? a stinky itthon is csak vázként 250 ezer....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Vedd meg az AC-t, jo lesz az neked. Meggyozni ugysem tudunk ;)

A Tomac kisse draga lenne neked, tekintve hogy ennyibol komplett bringat szeretnel ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A stinky nem egy nagy cucc de inkább azt mint az AC, mert ez talán tovább fogja bírni mert ez jobban bírja a "déhásítást"
Session7 szintén jó.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Nem sértésként csak kérdésként írom! Kona Stinky-t kéne vennem? Vagy a Trek Session 7 sem lenne nekem jó? Vagy Tomac MOAH lenne nekem az igazi? Vagy mi, ami nem dögnehéz és még jó is nekem? Nekem fejcsõszögnél a 66 és 67 fok oké, dehát izlések és pofonok!
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
attól még, hogy valamit használnak valamire, attól még az nem biztos, hogy arra való. lásdd hulladék kategóriás vázak és teleszkópok, mint mozo r500, és tsai.
ezt ne feledjük.
tehát ac kilõve. kivéve, ha pike-ot, vagy nixont, vagy z150-et veszel bele. mindegy mit, csak ne mozogjon 150-nél többet és ne legyen duplavállas.
keress inkább egy használt vegát egy régi boxxerrel.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Most nem szeretném ha félreértelmezné valaki amit írok.
De az egy dolog hogy ki mivel mit ugrik és hogy ki alatt mit bír ki a váz és hogy MEDDIG.
Ha te hosszú idõre akarsz vázat akkor nem feltétlenül kéne egy alapvetõen nem ugrálós meg örökéletû vázat venni..
fõleg hogy a boxxinál nagyobb villát beletenni meg eleve halott ötlet.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
atom azért néha odapirít...

ugye a ginat bemutatóban ugy volt direkt hogy at ac meg a dh beállítva hogy ha tekerõs vagy de szívesen eregeted lefelé is akkor ac,de ha zuzod lefelé akkor a dh.

de ha veszel egy vegát akkor is jol jársz,de aggodni már nem kell...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szeretem, hogy minden hónapban van valaki, akinek van feles 2-3 százezre (!) egyben, hogy biciklit vegyen......
vedd meg a bullitomat. ;)

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Kösz, de ha használt kell, akkor tudok magamnak szerezni. Pár alkatrészem meg van amit úgyis felraknék a gépre (tárcsafék, hajtómû, stb.). Maradjunk inkább a témánál: a váznál. Szóval az AC vázat nem nagyon ajáljátok nagy testsúlyhoz.
A Bikemag újságban Thommey és Atom eléggé strapálta a vázat (pl: 2004 júliusi szám 40 oldal alján lévõ kép, amin Thommey éppen ugrik, Giant DH vázzal itt a másik srác is ugrott). A 2004 októberi szám 86. oldalán van egy cikk amit elolvastam és abból jónak tûnik az AC nekem. Hozzáteszem, hogy nem ugrálok nagyobbakat, mint Atom. Most ezek szerint sok hülyeséget összehordtak a Bikemag-ben és csak reklámozták az AC-t, hogy foggyon vagy mi?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hát act ezzel a súllyal ugrálásra itthon sem eröltetném, valszeg bírná egy ideig, de nem erre való. irj iljics kollégának, hogy mire kéne, ,ennyi van, oszt' majd megegyeztek

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én is hasonlóan vagyok hgy egy olyan gp kellett ami bírja a keményebb dolgokat
mégha most nem is csinálok kemémyen de jó hogy egy olyan cucc van alattam amiban an tartalék.
szerintem vázat 200ért már csak tudsz találni.pl egy norcot hirdetnek(azt vettem volna ha akkor is van..)bele egy átütõs 150körül mozgó villa(z150,sherman)
9es hayes husi meghajtás dich wich/singletrack felnik valmi ocsón jót agyak...
szerintem 300ból megvan ez csak ami nem musszály azt ne ujonan vedd mert ugy sokba van...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát akkor nem nagyon fogsz találni olyat..
Használtan 200 ezerért már igen korrekt darabokat lehet hozatni..
De az a baj hogy túl nagy fába vágod a fejszéd, vagyis inkább változtatni kéne az célon de inkább azon változtatnék hogy csak új cuccot veszek ha nincs elég pénzem..
Hidd el használtan nagyon nagyon finom dolgokat lehet szerezni(azt hozzátenném nem innen;))

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Max 200ezret akarok az új vázra költeni.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
(ez most nem hangzott úgy;))
:-P

de tényleg azt kéne tudni mennyit szánnál rá, és akkor megmondják itt az okosok hogy mit érdemes....
Autist Team:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
csak halkan jegyzem meg, mert megint le leszek ugatva, hogy arrogáns vagyok, de mennyi pénzt szánsz a mûveletre és ebbõl mennyi van meg most jelen pillanatban a zsebedben? Nem az APEH-tõl vagyok csak kiváncsi lennék, hogy mennyire komolyak a szándékaid? :angevil:

ja és DH-ra, extrém freeridra NEM jó az AC

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
komoly duplavállas, ha új akkor 200 ezer kintrõl, ha használt akkor persze olcsóbb..
Komoly rugóstag, kb 90-150 ezer..
Szóval úgy kéne venni hogy rugóstagot ne cserélj vagy ha igen akkor használt tagot vegyél(nekem van is:D) és a teló is lehet használt..
Sõt szerintem a váz is simán lehet használt..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Minek epitesz olyan alapra, ami nem megfelelo? Szarbol nem lehet varat epiteni te is tudod. Inkabb egy fasza vazra epitsd fel szepen a bringadat, akkor nem lesz bajod vele.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Kösz!
És ha mondjuk csak vázat vennék és jobb cuccokkal vértezném fel?
Lengéscsillapításhoz kapna egy komolyabb telót és rugóstagot a gép, akkor sem lenne jó?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mivel viszonylag nehez vagy, ezert nem ajanlom az AC-t ilyesmire. Az AC 2 -ben raadasul valami Black telo van meg talan Deore cuccok nem? Szinte az egesz bringat cserelni kene ahoz hogy neked jo legyen... nem eri meg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Ja! Még annyit, hogy az AC ichlete onnét is jött, hogy egy srác hírdette az AC-ját eladásra Boxxer telóval és Shock Works rugóstaggal (nem tudom, hogy már eladta-e vagy sem, de nem ez a lényeg), ha jól emlékszem és a Jánoshegyen is szokott vele lejtõzni. Ezért gondoltam, hogyha más használ AC-t lejtõzésre, akkor megkérdem, hogy mennyire oké az AC és ha az, akkor azt fogok venni.