Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2005. February 25. - 13:05
amugy a betd linktõl igaz, hogy 7"-et mozog a giant, de attól az elsõ háromszög geometriája nem változik meg. tehát egy nagy villa továbbra sem fog jól állne benne.... az a váz egészen egyszerûen nem akkora villákhoz van. hiába linkelsz be még ezer képet, amibe shiver van, vagy monster, akkor sem. nehéz felfogni?
ATTÓL MÉG, HOGY VALAMIT UGY HASZNÁLNAK, NEM BIZTOS HOGY AZ UGY JÓ!
ezt kellene felfogni.
ha a giantot vezsed, akkor persze a betd link (ami out of stock, ha olvasod, tehát nem kapható - bár dangerboy biztos van) szóval a csere link még legalább 40-50 ezer forint, és egy erõsebb rugó is kell ami megint 4-5 ezer huf. ennyit megér neked? (a váz amugy is használtan megy 150 körül, a 2-3 évesek, az újak meg 200 körül)
végkövetkeztetés:
- ennyibõl sajnos nem lehetnek nagy igényeid. komoly biciklire egyáltalán nem, komoly vázra esetleg, de akkor még ott vagy, ahol a part szakad, mert nem tudsz vele semmit csinálni. 2 választásd van -> elmész, dolgozol még, és mellétolsz 2-300 ezret, vagy veszel valamit használtan.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. February 25. - 12:20
Posted 2005. February 25. - 12:14
Ennyi.
vadkan
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"
Posted 2005. February 25. - 12:11
:-)
en azt nem tudom miert van az, hoyg jon vki a vegtelenbol
es hirtelen azt hiszi, hogy van olyan dolog ezer meg ezer amit csak o latott hallott, mi akik itt elunk a bitek kozott meg soha nem lattunk olyantot.
egy jo umf kell neked
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. February 25. - 09:42
Miért van az, hogy minden hónapban van valaki, akinek van?? X forintja és ezért a pénzért 3X tudású cuccot akar venni? Aztán amikor a legjobb tudomásom szerint hozzáértõk elmondják neki, hogy X pénzért lehet venni X tudású biciglit újonnan illetve 3X tudású biciglit használtan, akkor Õ csak azért is köti az ebet a karóhoz. És mivel még nem olvastam végig a többi topicot, gondolom ugyanez van a telós, meghajtás, stb. topicokban.
off vége.
Az én tanácsom és ezzel be is fejeztem a "segítést":
a.) megveszed azt, ami neked tetszik, megvan rá a pénzed, használod boldogan és az idõ eldönti hogy igazad volt-e (ezt nevezik tapasztalati úton való tanulásnak, általában rögös és komoly költségekbe fogod verni magad)
b.) hallgatsz az öreg rókákra (nem magamra gondoltam) és megpróbálod megfogadni a tanácsaikat, mert valószínû, hogy õk már végigjárták azt az utat, amin Te még csak most fogsz elindulni (én még emlékszem, amikor Vole Big One-nal DH-zott ) ezt pedig a más kárán való tanulásnak hívják és végeredményben egy csomó pénzt fogsz megspórolni.
Innentõl kezdve én nem véleményezem az választásaidat.
és most jöhet, hogy mekkora egy arrogáns, leugatós k..csög vagyok
Posted 2005. February 25. - 08:48
Posted 2005. February 25. - 05:50
http://ppan.club.fr/giant_ac_team.html
https://www.betd.co....p?CategoryID=49
http://www.bike2buil...giantacteam.jpg
Csak nézze meg a linkeket aki akarja, hogy ilyen is van. Nem volt ezzel kapcsolatban más célom, csak feldobni pár érdekes linket.
:cheers:
:doghouse:
Posted 2005. February 25. - 01:01
(korábban hirdette a srác és akkor hangsúlyozta, hogy NEM ez, csak ilyen. szal fenetudja..)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. February 24. - 23:40
Posted 2005. February 24. - 23:28
az a bighit ha jol tudom mar elment :-/ de nem biztos. keress utana az aproban es irj neki. ennyi.
Posted 2005. February 24. - 23:26
én kicsit bánom hogy nem azt vettem...
coiler is faszás váz,de a boxxert nem feltétlen kéne beltolni...
abba egy 150mm körül mozgó villa való..ville vallo
a boxxer a vpsben jól állna..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. February 24. - 23:26
a beszerzés része a könyebb. választani mindig nehezebb.
és mivel olyan kell, ami itthon nincsen, és az is olcsóbban, ezért megéri utazni is érte.
szlovákia, ausztria, és hasonló helyek.
meg ugye EU..:-)
igaz h gonoszok a határõrök, és használt bicóra is majdnem blokkot kellett adnia cimbinek... nemhogy új vázra:-D
edit: az biztos hirdezés volt?
sztem csak egy nyálcsorgatós kép.
Posted 2005. February 24. - 23:25
nemrég valaki hirdetett egy specialized bighit vázat. fekete volt és egy macska van a váz elõtt.
nem tudjátok ki volt és megvan-e még a váz?
Posted 2005. February 24. - 23:23
A stinky szerintem itthonra bõven jó, én még a coileren is gondolkozom. Az ideinek annyi az utja, mint a 2003-as stinkynek. Bõven jó. Csak nem tudom, hogy a coiler bírná-e a boxxert.
Amugy érdemes megvenni és nézegetni a WORKSHOP-ot. Annyi váz és ötlet van benne, csak kérdés, hogy hol lehet beszerezni dolgokat. De abban remélem itt kapok segítséget.
Amugy ez a norco váz most megtetszett. :-)
Posted 2005. February 24. - 22:17
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. February 24. - 21:40
500e...
de szerintem hadjuk ezt a témát
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. February 24. - 21:34
amugy szertem annyi penzed nincs, hogy nagyon ugralgass
uj cuccokert
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. February 24. - 21:25
Posted 2005. February 24. - 21:15
Posted 2005. February 24. - 21:05
itt tapasztalat csak a bullitról, yeti asx-röl, nicolairól és még pár itthon is kapható vázról van.
egyedül is lehet keresni: pl WORKSHOP
VILÁGHÁLÓ.
minek kérsz véleményt, ha úgyis ellene írsz, és nem is érdekel téged?
ami tetszik, azt vedd meg, van rá kereted.
és nem kell itt végigírnod 3 oldalt ezzel.