Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
szeretném én is dicsérni a Nicolait...nekem is Baromira tetszik..'ha egyszer sok pénzem lesz...'
most a rotwildet dicsérem mivel ma volt alkalmam menni 1 el és nagyon megtetszett..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na folytatom az eszmecserét.Bár mingyárt tavasz van és akkor nem leszünk idegesek.
Konát soha nem dícsért itt senki;) Nicolait csak én dicsérek:D polart meg mindenki.
De off vége.

On:Baromi ronda az új DARE:(tényleg nagyon nagyon ronda..
Újságban láttam és ez ocsmány.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Headshok helyet Reba, Sherman? A Sherman az nem más kategória?

a headshok az nem villa.

a fatty-vel nem kategória, de mondjuk egy 140mm-t mozgó Lefty Max-nek még akár lehet ellenfél egy 150es Sherman, nem? ;)

Reba: Hova kell hobby cc-re idehaza a 100mm, vagy annál több út? Szerintem (nekem) a 70-80 mm is bõven elég, és nem gondolom, hogy ezzel egyedül lennék.

Miért elégszel meg a kevéssel, ha lehet több is? [egy százezerért vett ladával is el lehet jutni A-ból B-be, mégis veszenk egy csomóan Mercedest...] Amúgy a fatty csak azért 80mm, mert nem nagyon lehet több rugóutat kihozni belõle a konstrukció miatt. A Reba ezzel szemben állítható 85-115 mm között. Az ugye csak nem baj, hogy te választod ki mennyit mozogjon, ugye?

[...] bár tudom, hogy itt csak fulltelós bringákat lehet leginkább dicsérni, 180mm úttal, és legyen Kona, Nicolai, vagy más esetben polarx.

rosszul tudod. Olvass vissza már légyszi a Ki milyen bringával nyomul c topikban, hogy hány cc gép lett leszólva? [vagy bármi más] A tiedre is mindenki csak jót mondott. Én is. Úgy is gondoltam/gondolom még most is, hogy K*rvajó gép. De nem A LEGJOBB. El kellene hinned, hogy nem csak az lehet jó, amire cannondale feliratot véstek...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

fityisz: Tudsz róla képet mutatni?

a SS topikba raktam fel képet róla...de most nem müxik a galéria ezért nem látszik....

http://forum.bikemag...&page=210&pp=10

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Hali!
OFF leszek:
a srac tenyleg csak megkerdezte , mit gondolunk az Orange vazakrol... Mire jott a foldbedongoles, hogy szar, meg hogy lehet ennyire h...e, hogy ennyiert ilyet??? Na es?! Vegye ,ha meg az utan is akarja, hogy hallotta reped etc.... De szerencsetlen a vegen mar vedekezett...pedig nem volt oka ra.... nem sznobult, csak meg nem ert hozza, (mind igy kezdtuk) ..es ez szvsz tendencia lett itt a forumon... :(
ON
vad

ezt jól látod. ez itt így megy.
elõbb gondold meg, vagy e már "valaki", aztán meg, hogy mit kérdezel...

ON

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás

....fityisznek van egy yasec váza, abban is headshock van :)....

fityisz: Tudsz róla képet mutatni?

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás
Headshok helyet Reba, Sherman? A Sherman az nem más kategória?
Reba: Hova kell hobby cc-re idehaza a 100mm, vagy annál több út? Szerintem (nekem) a 70-80 mm is bõven elég, és nem gondolom, hogy ezzel egyedül lennék.

Rob: Én csak kifejtettem a véleményemet, bár tudom, hogy itt csak fulltelós bringákat lehet leginkább dicsérni, 180mm úttal, és legyen Kona, Nicolai, vagy más esetben polarx.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Ja és én sem 2-3 évre venném a bringát, hanem 5-8, ha bírja 10. !

ha ilyen hosszútávra tervez az ember akkor ne alut vegyen.....

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nem, akkor egy totálisan tipikus lelkes csapat terméke lenne.
világmegváltó rugózási rendszer, 2x annyi anygaból, mint más bringák, kiforratlan ötletek. igy még vicces is

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, ha ue váz nem lengyel lenne, meg nem ilyen idiota fordítással lenne hírdetve, nem lenne ekkora "gáz"
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Hali!
OFF leszek:
Ezt a Orangebiker gyereket szeretnem megvedeni. Szerintem par oldallal elobb a srac tenyleg csak megkerdezte , mit gondolunk az Orange vazakrol... Mire jott a foldbedongoles, hogy szar, meg hogy lehet ennyire h...e, hogy ennyiert ilyet??? Na es?! Vegye ,ha meg az utan is akarja, hogy hallotta reped etc.... De szerencsetlen a vegen mar vedekezett...pedig nem volt oka ra.... nem sznobult, csak meg nem ert hozza, (mind igy kezdtuk) ..es ez szvsz tendencia lett itt a forumon... :(
ON

Mud: szerintem 75ert felejtsd el ezt a lengyel csodat... vagy vegyel 1 Px-et es koltsd el okosan a maradek lovet, vag menj a DMR vazra... Good luck!
vad
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

pláne, hogy az összes másfeles vázba belefér a headshock, bár akkor már inkább lefty.

vagy akkor már inkább a Sherman.Másfeles vázak ált. nem a fullcécó kategóriába tartoznak;Switch,Gemini,Nitrous.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Karakoram, láttam azt a hirdetést, és azzal a sráccal, Joe-val, próbálok behozatni F600ast 250ért. Ja és én sem 2-3 évre venném a bringát, hanem 5-8, ha bírja 10. Most, ha vennék egy bringát 130ért, felújítom az 210ezer, és 2 év múlva kettétörik a váz. Na akkor a guta megütne. KO-val kiütne a nyeregbõl !
úgyhogy inkább gyûjtök. Család nem támogat, megyek nyáron dolgozni :D
Apám bringás, de elváltak a szüleim és anyámékkal élek, persze a nevelõfaterom szart sem ért a bringákhoz, asszongya vegyek 30000-ért biciklit. Mondtam kereket azt tudnék !

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
pláne, hogy az összes másfeles vázba belefér a headshock, bár akkor már inkább lefty.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nos, amig az alfalfát nem cseréled le valamire, addig ezerszer inkább ez a cock, mint egy px szerintem. a px-be nagy az alfalfa, mind az ideibe, mind bármelyik visszamenõlegesbe....
12-es tengely: a novatech, ami átalakítható 12-essé, az 18 ezer huf. szóval nem kell azonnal besz*rni.

karakoram: hidd el, nem csak a cannondale csinál jó vázakat ;) oké, hogy örülsz, meg minden, de kicsit fura x-edik hozzászólást is arról olvasni, hogy milyen tökéletes.
és fõleg az az indoklás tünik furának, hogy attól jó, mert belefér egy headshock villa. fityisznek van egy yasec váza, abban is headshock van :) és ki kellene próbálnod mondjuk egy specialized vázat egy rebával pölö, addig nem kellene messzemenõ következtetést levonni. oké, hogy hosszú távra tervezel, de nem csak cannondale-lel lehet hosszú távra tervezni ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
nem nagyker...jártam már arra és semmi nagyker nincs ott...csak hétvégi házak meg domboldalak..
szvsz megrendelésre hoznak dolgokat,és amíg elnem fogy a készletük ott tapolcán addig nem is kérnek másik szállítmányt,csak összeírják kinek mikell...szvsz..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Ez volt a másik, amit akartam írni. Gondolom ez a miskolctapolcai cég egy bazi nagy nagyker, akiknél hegyben állnak ezek a vázak.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
ezt nekem is monda azaz ember aki venni akart és miután felhívta õket neki mondták hogy csak 12-es tengellyel tudják szállítani,amibõl azaz 1db van...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Valószinûleg 10-essel kapod, de kéhetsz hozzá és/vagy adnak hozzá 12-eshez valót is.
Ja és van novatec 12-es tengelyû átütõs hátsó agy 20eFt-ért.
Ja ha a pénz nem számít, akkor vedd meg és írd le a tapasztalataidat.

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás

erre csak annyit hogy ez a duncon kicsit LOL...az rendben hogy a váz 75e,de kell hozzá a saját hátsó agya ami plusz 50e
mivel nem 10-es hanem 12-es tengely kell bele...szal nem szabvány...

FRAMES AVAILABILITY:
# COCK 14'': snow tiger
(dropouts: 10mm QR/thru axle or 12mm thru axle)

Most ez nem az hogy jó bele a sima 10es, de ha másik hátsó rész rakok bele akkor 12-eshez is jó?
Hardtails are fun. They are more precise, much stronger, cheaper, and lighter then full suspension. They improve your riding skill and provide a greater challenge. Beat them like heck, that's what they're for!