Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. március 06. - 11:04
Írta 2005. március 06. - 10:26
Már miért néztelek volna hülyének? Csak már megfigyeltem, hogyha valami akciósan kapható (legutolsó talán a saint fék jó-e XT karral? kezdetû opusz volt) akkor arról 17-en megkérdezik kb 2 oldalanként az összes topicba hogy vajon jó-e? Most nem rád értettem, mert Te voltál az elsõ, de szvsz nem az utolsóJó van na nem kell egybõl hülyének nézni az embert Endroo.Amúgy én voltam az okosabb mert én is tudtam hogy várod a kérdést a váztopicba nem csak te.Már olvastam róla asszem a szabadonfutóban.:)Azt meg nem néztem meg, hogy integrált a fejcsapi.
a.) bár én úgy emlékszem, hogy ez a buddy (hihi) már a tavalyi mali katalógusban is benne volt, nem hiszem hogy sok embernek lenne, így véleményt formálni is nehéz
b.) szerinted, ha egy vázat ~18 eFt-ért árulnak, az jó? természetesen van akinek jó, hiszen a boá-t is vették mint a cukrot.
c.) giáns betûkkel oda van írva a katalógusba, hogy dual slalom váz, meg erõsített ülõcsõ találkozás, meg CNC stb. és akkor most sokan elhiszik, hogy kb egy kategória az alatta lévõ wasppal, csak éppen nem kerül az 1/6-ba se, vajon az átlag lúser melyiket fogja venni?
d.) az integrált fejcsapi lehet hogy félintegrált, akkor nem szóltam.
konklúzió: ennyiért jó csak ne dual slalomoz az RST villával
Írta 2005. március 06. - 02:32
Néztem ma az új magellan denebet, elsõre jól nézett ki, de közelebrõl...
Integrált k.cs., hurkapálca papucsi, jól néz ki, de jól elorganizálták.
Az új PolarX viszont egész pofás (nem az állítható tengelytávos)
Írta 2005. március 06. - 02:20
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 06. - 02:05
cnc-zett váz.... cnc mart? cnc esztergált? cnc varrt?:-)
köztudat, marketing....
át kell ezeken látni, és inkább a láncvillahosszokra, felsöcsöhosszokra, fejcsõhosszokra koncentrálni... mert ez határozza meg a vázat, a használhatóságát, nem az hogy õskori üzemben simán mart, vagy pedig számítógépes gyártósoros:-)
Írta 2005. március 06. - 01:59
...
a másik amit szeretek, ez az OVERSIZE csövek.....
off:
jut eszembe a trendekrõl: sport kiállításon zsákmányolt katalógusokat nyálazva verte agyam a vizelet, amikor minden alkatrésznél fel van tüntetve:
CNCzett.. ááá
és, akkor mi van?
A gumiknál mér' nem mondják, hogy felfujt?
Vagy a kulacsról, hogy víz tölthetõ bele?
vagy a tejrõl, hogy fehér, folyékony?
Attól, hogy valami CNC központon lett , elkészítve, agyonmardalva, még lehet egy elbaszott sapikaki. baszott marketing.
on.
Írta 2005. március 06. - 01:54
Írta 2005. március 06. - 01:54
2 éven keresztül próbálkoztam vele, egyszer nem sikerült...
egyszerüen csak csúnya de mint a veszedelem.
ha meg valaki kiváncsi hogy mennyitõl törik el, adja oda MG-nek egy hétre, õ megmutatja.
telefonfülke: a dölt betüs részre: a boa árából kapni rendes vázat is(használtan, de tökéletes állapotban). ami nem ilyen rusnyán néz ki, és akárki akármit csinál a boa az BOA marad.
tudod, köztudat, mint az iparicsapágy.
Írta 2005. március 06. - 01:51
Hogy beindult a téma, mindenki milyen segítõkész egybõl.
Írta 2005. március 06. - 01:51
Írta 2005. március 06. - 01:49
DUAL 7005 Alu 599,- Eu
Rahmen: Alloy 7005 (T4/T6) WHEELER P.G. Tubing
Grössen: 15" / 17" / 19"
Gabel: RST CAPA T4 / 76mm / Preload Adj.
Schaltwerk: SHIMANO Deore
Umwerfer: SHIMANO Acera
Bremsen: WHEELER V-Brake
Kurbel: SHIMANO Acera / 42x32x22T
vagy pedig ezzel:
DUAL 7005 Alu 399,- Eu
Rahmen: Alloy 7005 (T4/T6) WHEELER P.G. Tubing
Grössen: 15" / 17" / 19"
Gabel: RST CAPA T4 / 76mm / Preload Adj.
Schaltwerk: SHIMANO Tourney TX
Umwerfer: SHIMANO C050
Bremsen: WHEELER V-Brake
Kurbel: SHIMANO Tourney TX / 42x32x22 T
tiszta jó bicikli (kacsint) de én nem eröltetném, akkor már inkább boa, annak megvan a maga kultusza is:-)
Írta 2005. március 06. - 01:45
koszi.a pinkbike tele van torott wheelerekkel.a jobbikbol is.akkor valszeg ez sem tul jo.persze attol fugg,hogy mire akarod hasznalni.
Írta 2005. március 06. - 01:44
köztük Endroo csipkelõdõs hozzászólásával.
Írta 2005. március 06. - 01:42
Nem azt kérdeztem, hogy 20 méteres letörés ugrásra jó-e!Csak azt kértem, ha bárkinek lenne véleménye az írjon, ennyi.
Csak az a baj hogy ha valaki valami olcsó, nem csúcskategóriás cuccról érdeklõdik akkor jön a lenézés ami valmilyen szinten megérthetõ.Mint ahogy én is többre tartom magam a tescobikereknél.Viszont azt nem kéne lenézni aki mondjuk egy boával nyomja.Valószínûleg nem azért van neki olyan mert szerinte az a világ legjobb és legszebb váza, hanem mert mondjuk nem telik egy jobb/drágább vázra.De ettõl még könnyen lehet hogy nem hülye.
Írta 2005. március 06. - 01:41
nem neked irtam csak ugy általában
boábol van törött egyébként?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. március 06. - 01:31
ha valami feltünõen olcsó, akkor kicsi a valószínüsége hogy megazsír übercsászár dolog legyen.
ez is egy váz, ami majd kiderül mennyit bír, de semmi kiugró dolog, csak egy elég csúnya katalógusváz.
és erre írtam, attól még hogy valami vastag csövekkel van megépítve, marhára nem kell erõsnek lennie. csak ezt a látszatot akarják kelteni(féligmeddig sikeresen)
Írta 2005. március 06. - 01:21
nem tudom mért kell valakit leugatni mert esetleg hülyeséget kérdez
Írta 2005. március 06. - 01:17
Írta 2005. március 06. - 01:07
Ja meg nagyon nem is nagyon durvulnék, inkább "ügyeskedésre" kéne valami.Most egy 19.5 Polaris vázam van ami király csak kicsit nagy ilyesmire, pedig 1.90 vagyok.
Na, de mind1 csak azért kérdeztem mert hátha 20-an azt mondják, hogy ez a legkirályabb váz:D, mer akkor megvenném.