Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2005. March 29. - 22:14
sehogy. egy normális váz 80 körül, villa 100, fékek 50 kerekek 60
aztán már 300-nál vagyunk!!
hol van a hajtómû, váltórendszer, nyereg nyeregcsõ, kormány stucni, fejcsapágy, szerelés......stb...
ez a bike a 2004-es minute telóval 13,3 kg pedállal.
de jobban tetszik a 2003-as dj1-el, csak a rob megijesztett, hogy etörik alattam, aztán pofára esek:)
nekem olyan bike kell amivel lehet tekerni, meg városban zúzni is.
ne ezekre a bmx banditás vázakra gondolj, 100 kilós vagyok meg 193 cm...
korábban írtam hogy dirt, de ez csak a divatos kifejezés volt..
hol tudok én dirtölni???
Posted 2005. March 29. - 22:03
azóta elvileg szedett fel stílust is, most könnyít mindent (vázat is) ezért cseréli.
mint midnen más alkatrésszel együtt is
amúgy garis csere volt, ezért érdemes ilyen jellegû vázakat venni, ha még véletlenül is, akkoris meg van oldva 0 pénzbõl
és nem egy boa méretü aluváz(azonos mennyiségû anyag esetén cromo picit erõsebb.....)
Posted 2005. March 29. - 22:01
állítólag azt is Ltörte,mégis van 1 most az apróban:D
vagy az egy új,gariból kicserélt?
Posted 2005. March 29. - 21:55
nem érdemesebb inkább összerakni egy ideális bicikit, pl egy dmr-bõl, on-oneból, eselteg planetx-bõl? etalon mind a 3 márka, nem ilyen orbitális kinézet, filigrán, kecses kromó váz, akár még erõsebb is, javítható, gari csomo ideig jó rájuk, tudsz így szabadon villát is venni(valami könyebb, és jobb villát) pike, manitou serman/akármi
érdemesebb lenne így csinálnod!(de ez csak egy vélemény a sokból)
Posted 2005. March 29. - 21:51
de melyik évjárat? és melyik legjobban?
faszom sose jön össze semmi..
akkor vegyem a 2004-es bulldogot?
abban minute 1.0 van SPV-vel..
meg magura louise fékek.
itt a link:
http://www.heavytool...ternet Explorer
de ez olyan durvulós cc-re sikeredett szerintem.
nem?
Posted 2005. March 29. - 20:21
dig: szerintem akkor is jó, hogy a 10 mm gyz-ról talán most igy többek átállnak 12 mm-re. az ilyennek csak örülni lehet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. March 29. - 20:02
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Posted 2005. March 29. - 19:29
de a komplett bicó 400!!
és van deore cucc is benne (: azt meg hanyagolom.
asszem bulldog lesz.
DJ1
answer protaper kormány
dt onyx agyak
recefice hajtómû meg diabolus stucni
formula fékek
mi kell még?
ta
Posted 2005. March 29. - 19:10
egyébként a 604street-el kacsintgatnék, ha most lenne errepénzem...
Posted 2005. March 29. - 17:53
LOL dig, elolvastad a cikket? ez a maxle kompatibilis minden meglévõ 12 mm-eres aggyal. és ha egyszerûbb lesz tõle a dolog ugyanakkora merevség mellett, akkor miért ne? szerintem hajrá, csinálja csak mindeki. hiszen ez is rendes átütõtengely.
LOL nem mert szarok rá LOL.
A maxle szívás, és minden hülyeség az amit csupán azért találtak ki mert nem tudnak másképp több pénzt lehúzni és így próbálják azt elhitetni hogy õk fejlesztettek..
A pazzaz is ilyesmi volt.
Na puff.
Posted 2005. March 29. - 17:04
nekem volt egy 13as wheelerben egy junior de nem volt jó....
ahogy hallom meg is repedt a fejcsõnél,pedig otvar nagy alul-fölülhegesztés vlot...
szal nem egészséges...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. March 29. - 16:50
jobb lenne . Coilerbe 151boxi meg tok jo. talan meg a nagy is :-/
Posted 2005. March 29. - 16:47
Posted 2005. March 29. - 16:21
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. March 29. - 16:20
iljics: köszi a sunday árat, egy ideig akkor inkább valami használt vp-free, vagy méginkább az uj intense freeride váz. de méginkább megvárom, ki mit lép erre a maxle témára.
Hát az Uzzi ára "kicst" erõsre sikerült, $2000+ a váz (ráadásul sima tengelyes !!)...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. March 29. - 15:52
Egyébként nem értem ezeket a túlbonyolított szabványokat.
elõre a sima átütõtengely a legjobb, hátra dettó.
Minek maxle meg anyámkínja?
végre kezdik mindenhol hátra a 12 milis tengelyt alkalmazni nem pedig össze vissza..
Most meg még egy hülyeség..
Posted 2005. March 29. - 15:40
iljics: köszi a sunday árat, egy ideig akkor inkább valami használt vp-free, vagy méginkább az uj intense freeride váz. de méginkább megvárom, ki mit lép erre a maxle témára.
Posted 2005. March 29. - 15:00
Posted 2005. March 29. - 14:58
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...