A Yeti-k nem tetszenek, de ennek ellenére kíváló márkának tartom. Az Intense és a Turner esetében megint csak az árral van problémám, ugyanis semmiféleképpen nem akarok használt bringát venni, viszont az újaknak elég magas az ára. Nem olcsón akarok jót venni, mert ez azért a képtelenség kategóriájába tartozik ebben az esetben, de 300 pénznél többet nem igazán akarok költeni a vázra. A Santa Cruz Rocks modellt nem ismerem. A Scott-nál megint az ár a gond, és az MC sorozat sem tetszik igazán. Viszont megnéztem a Wheelert, és tetszik (elég régen jártam az oldalukon, ezért nem láttam még az említett modellt). Itthon ki forgalmazza, nem tudod?etsx semmiképpen nem
santacruz rocks, de ha már lud, legyen kövér.
azaz: intense, turner, yeti és tsai. használtan 300-ból gyönyörûeket lehet hozatni iljics komával.
(esetleg itthon nekiállnék alkudni egy scott mc vázra, biztos nem olcsó, de nagyon jó!)
itthon kapható olcsón jót all mountain váz, amit én is nyugodt szivvel vennék meg: wheeler hornet. fox tag, horst-link, gyorszárral allítható rugóút 120-150 mm között, stbstb.
És kösz a segítséget.