Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

etsx semmiképpen nem
santacruz rocks, de ha már lud, legyen kövér.
azaz: intense, turner, yeti és tsai. használtan 300-ból gyönyörûeket lehet hozatni iljics komával.
(esetleg itthon nekiállnék alkudni egy scott mc vázra, biztos nem olcsó, de nagyon jó!)

itthon kapható olcsón jót all mountain váz, amit én is nyugodt szivvel vennék meg: wheeler hornet. fox tag, horst-link, gyorszárral allítható rugóút 120-150 mm között, stbstb.

A Yeti-k nem tetszenek, de ennek ellenére kíváló márkának tartom. Az Intense és a Turner esetében megint csak az árral van problémám, ugyanis semmiféleképpen nem akarok használt bringát venni, viszont az újaknak elég magas az ára. Nem olcsón akarok jót venni, mert ez azért a képtelenség kategóriájába tartozik ebben az esetben, de 300 pénznél többet nem igazán akarok költeni a vázra. A Santa Cruz Rocks modellt nem ismerem. A Scott-nál megint az ár a gond, és az MC sorozat sem tetszik igazán. Viszont megnéztem a Wheelert, és tetszik (elég régen jártam az oldalukon, ezért nem láttam még az említett modellt). Itthon ki forgalmazza, nem tudod?
És kösz a segítséget.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

aha...

Feltöltött kép

Szép ez a kazánkovács logo:D
Lehet hogy a nyáron nekem is ilyen lesz..
Csak olyan nagy meg új;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aha...

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
babakék?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezen kívül milyen infó kell még? majd lesz. itt pihen még a szobában. szép :) de mennie kell. majd ha.

dh vázat mindenkinek! fõleg tõlem! :D

remec elment. hüpp-hüpp. bezzeg mikor megvetem mindenki lehúzott, hogy "oszt mé nem valami rendeset vettél, és társai". most meg én vagyok a luzer, hogy eladok egy ilyen jó vázat. nem értem én ezt... :)

na mindegy. nekem a következõ vázam az összetéveszthetetlen színü lesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hm az iron amit olvastam 10 körül az nagyon jónak hangzik :)

de teló is kéne valami jó kis durvis szimplavállas...

lbert: ez egy '02 ironhorse sgs team dh váz, rugóstag nélkül perpillanat. 150/12-es hátsórész, csúszópapucs hátrafelé (a fékkonzol állítható a tengellyel egyetemben) M-es méret. a bele való rugóstag egy 8.5" vagy 8.75" (tehát 216 vagy 222 mm) amivel kb 7" rugóutja van. (durván 180 mm)
és meg kell hagyni, 200-nél jóval olcsóbb lesz, tag nélkül még az is lehet, hogy 100-nál is

errõl valmi infót?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Vagyis a szokásos RM. :( Hát akkor ez kihúzva.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pikk-pakk szétmegy a csapágyazás benne. nagyon megterhelõ helyre tették. és rugózástanilag is egy ezeréves (és becsõdölt) vázforma ujragondolása.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
ETSX miért nem jó ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
etsx semmiképpen nem
santacruz rocks, de ha már lud, legyen kövér.
azaz: intense, turner, yeti és tsai. használtan 300-ból gyönyörûeket lehet hozatni iljics komával.
(esetleg itthon nekiállnék alkudni egy scott mc vázra, biztos nem olcsó, de nagyon jó!)

itthon kapható olcsón jót all mountain váz, amit én is nyugodt szivvel vennék meg: wheeler hornet. fox tag, horst-link, gyorszárral allítható rugóút 120-150 mm között, stbstb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Guzzler - 1550 GBP (kb. hasonló dolláros árakat láttam) kb. fél milla
Cove - 1200GBP (csak az angol dealerek-nél találtam árat) kb. 400 ezer
ETSX - 1800 EUR (kb. hasonló dolláros árakat láttam) kb. 450 ezer

Santa Cruz Heckler (elõzõleg elfelejtettem leírni) - elvben 237.900,-Ft

Bár árakban úgy gondolom, te inkább otthon vagy, ezért pontosabb összegeket tudnál mondani.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Jó ideje foglalkoztat a gondolat vázcsere ügyében (all mountain vázat szeretnék, de csak szeretnék), de már tele van a hócipõm, hogy mindegyik váz, amit kinézek magamnak - tetszik és jó is -, arany árban van. A tisztán látás végett az eddigi dobogósok:

1., Devinci Guzzler
2., Cove Hustler
3., RM ETSX-70

A végén isten bizony begorombulok és Santa Cruz lesz a vége. Szeretném a hozzáértõk segítségét kérni, más (árban is kedvezõbb) alternatívák meglelésében!

Az SC miért lenne olcsóbb ?

Mer' egy állat vagyok !

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

ez volt az?
ebbõl csak ez az egyetlen egy van ilyen festéssel, az 10000%

Nem nagyon figyeltem a festest. Az tuti hogy feher volt es karbon. Hogy milyen matrica volt rajta arra nem emlekszem. Elkepzelheto hogy van itthon megegy Remec?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Jó ideje foglalkoztat a gondolat vázcsere ügyében (all mountain vázat szeretnék, de csak szeretnék), de már tele van a hócipõm, hogy mindegyik váz, amit kinézek magamnak - tetszik és jó is -, arany árban van. A tisztán látás végett az eddigi dobogósok:

1., Devinci Guzzler
2., Cove Hustler
3., RM ETSX-70

A végén isten bizony begorombulok és Santa Cruz lesz a vége. Szeretném a hozzáértõk segítségét kérni, más (árban is kedvezõbb) alternatívák meglelésében!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Már rég eladva.Egy csajszi vette meg Gyapinál. Van helyette más ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
Köszi.
Egyébként mi van a vegáddal?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
26x3" nem fog beleférni.....
Legalábbis a Vegába nem ment bele és mint tudjuk a lengõkar ugyanaz.
2.7" 90% hogy jó bele ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
bocs, valószínüleg már volt, de megtudnátok mondani mekkora gumi fér be az UMF dh-ba?
3.0-s DURO-? :-D
Igazából egy 2.7-es maxxisnak kéne a hely ha lenne, csak most nem tudom megnézni......
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vole: Feltöltött kép
ez volt az?
ebbõl csak ez az egyetlen egy van ilyen festéssel, az 10000%

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Rob, akkor mit lattam?? Van tobb is belole? A srac most vette elvileg. Az tuti hogy a ket szep kek szememmel lattam egy komplett Remec Carbon DH bringat a nyugatinal, a Misivel talalkoztam es vele volt a srac.

Ellopták bazz:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.