Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2005. August 02. - 00:31
kisbghittel megy most valki?mien az?haszálja valki régebbóta?
másik kérdés vázban rugóstagrögzító csavart menyire kell meghúzni!?ill ha az recseg kicist akor kis zsér segíthet rajta,vagy valmi más oka van?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. August 02. - 00:21
Én se vagyok egy nagy kona fan, de komoly dh vázból nekem ez jött ki legjobban anyagilag. És hát pénz beszél, fõleg, ha tanári fizetés. (Sose lesz Foes-om, vagy Intense M1-em). Azért ránézésre elég komolynak tûnik. Egyébként giant dh-t akartam venni, csak a nagyker idéntõl beszüntette a forgalmazását.
Ha kész lesz cserélhetünk egy körre, hátha változik a véleményed. Addig is jó tekerést holnapra! Azaz mára...
Posted 2005. August 02. - 00:10
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. August 02. - 00:06
Mindenesetre az Ac zöld fényezése mindent üt! Ez vitán (konán) felül áll.
Posted 2005. August 01. - 23:21
Ha meg külön nézzük, csak a vázakat, akkor a hivatalos árban a kona (coiler) olcsóbb. Hacsak nem kapod külön (bontva) valahol a komplett gép egyszerûbb rugóstagos vázát.
Giant AC váz ((((külön tag nélkül)))) 150ezer, úgyhogy nem olcsóbb
Posted 2005. August 01. - 23:19
hussefelt van benne rockringel, ma még csak haveroknak mutogatás volt, holnap bepróbálom gellérten, holnap után jancsi hegy.
Konát meg nem véletlenül nem vettem... (egyátalán nem éri meg az árát eggyik se,)Próbáltam tavalyi kona stinkit,és szerintem ez a váz jobb.
A véleményem a konáról az én véleményem... senki ne vegye magára, nem akarom hogy vita legyen belõle. (csak én érzem így, de lehet hogy más is... :chin:
És festése is szebb:beer:
Posted 2005. August 01. - 21:21
és akkor szépen mozog
nagyon szépen
Posted 2005. August 01. - 21:19
hogy érem el LCs-t?
itt vagyok, de sajnos nem tudok Neked segíteni, mert nem sikerült a 6way-t érdemben tesztelni, mivel eleve nagyon lassú a tag, a kis és nagy seb. kompresszióállítás nüansznyi kis váltosásait nem lehet érezni.
de ha akarsz bõvebb véleményt, keresd meg a Pósa Petit, (emiljét nem tom), vagy inkább a Huti-t, õ nagyon okos
Posted 2005. August 01. - 20:16
Posted 2005. August 01. - 20:08
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. August 01. - 19:35
Mindenesetre a két komplett gép közti ár és teljesítménykülönbség (és itt most fõleg a ráaggatott alkatrészekre gondolok) arányos. Ha meg külön nézzük, csak a vázakat, akkor a hivatalos árban a kona (coiler) olcsóbb. Hacsak nem kapod külön (bontva) valahol a komplett gép egyszerûbb rugóstagos vázát.
Posted 2005. August 01. - 19:25
ezt a véleményt itt ne reklámozd sztem
1ébként annyiért kb vázat nem kap konát mint az egész ac kompletten...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 01. - 17:50
Ha viszont dh-sabb beállítottságú vagy, akkor hasonló forgáspontú rendszerbõl én inkább konát vennék. Ez persze az én véleményem, de az utóbbi idõben sokat mentem az idei coilerrel, meg az AC val is, és lefele a coiler jobb.
A Thommey-é meg a komolyabb AC váz, swingerrel, ami azért jóval jobban mozog, és nem, csattog, mint az egybegép gagyibb tagja.
Posted 2005. August 01. - 16:50
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. August 01. - 16:47
LCs (legszebbcsávó???)Volt róla részletes cikk az újságban, de ha LCs Gabent szépen megkéred kopiz belõle, és magyaráz. Csüngj ajkain.
talán õ írt a bikkmakk-ba egy cikket, az megvan annál bõvebb infó kellene...
hogy érem el LCs-t?
Posted 2005. August 01. - 16:09
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. August 01. - 16:07
Posted 2005. August 01. - 14:35
nem rontottál akkorát..
de sima dirt ugrásnak teteje nem sok van
trükközést meg nem bírja
az érkezõ tetején 50-50 disastert sem bírja
akkor arra jó csak hogy ívet gyönyörûen megtalálva ívbe lehet pakolni...
ez meg a 2.ik ugrás után uncsivá válik úgyis....
gyakorolni meg nem ezzel kell:-)
Posted 2005. August 01. - 14:14
Inkább csak az,h nehezebb pakolni,meg úgy általában véve is erre a célra 1 20e-s BMX a tökély.
Posted 2005. August 01. - 14:11
meg fullit nem szivesen szór el az ember