Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
de ez godolom valami eus jogszabaly nem? mert akkor lehet ra hivatkozni...
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
januártól állítólag

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
arró ne is beszéljünk,h az EU-ban 2év a minimum garancia...
ezt sajna nálunk elfelejtették bevezetni (nem csak a bicóiparban)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
no nem szóltam....úgy néz ki kint még a +2 év opciót sem adják...
mondjuk az enyém amíg én használom, biztos nem fog összetörni, a többi meg nem az én gondom...nekem bejön a tekergõ, szeretem oszt kész...

"lehet hogy ezek az új festékek gyengítik az aluminiumot."
vagy a savas esõ :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
És persze versenyzésre sem használhatod. Egy tokod láncnélküli után tehát, ha meghal a váz, mehetsz a fenébe. Elvileg...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
akkor mondok megint valamit. nem tudom hogy a 02-es stinkym (amire még alapból 5 év garit adtak) mennyivel volt gyengébb az ideinél. lehet hogy ezek az új festékek gyengítik az aluminiumot.

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Szerintem nézegetheted nyugodtan az angol garit, úgyis lesz@rják!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ami mondjuk megint szemétség, mert a kona oldalon még úõgy szerepel hogy out of bounds vázat használhatsz duplavállassal. :rolleyes: mellesleg nem tudom az idei coiler mennyivel gyengébb mint mondjuk a tavalyi stinky, amiben ugye gyárilag duplavállas van

"mellesleg nem tudom az idei coiler mennyivel gyengébb mint mondjuk a tavalyi stinky,"

a felsõcsõ alján vannak elvezetve a bowdenek...biztos azért....:)

"Ha jól tudom 3 év, de 5000 Ft-ért meghosszabbítható 5-re."
hogy kiábrándítsalak out of b... és dh vázak esetében 1év ami + 2évvel hosszabítható...

"jótállási kötelezettség megszûnik:.......duplavállas villa használata (kivéve ha kifejezetten arra tervezték )".....viszont az sehol nincs részletezve hogy melyik van arra tervezve....
azér meg kéne nézni az eredeti englisül íródott garanciát....szerintem nem így néz ki...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ami mondjuk megint szemétség, mert a kona oldalon még úõgy szerepel hogy out of bounds vázat használhatsz duplavállassal. :rolleyes: mellesleg nem tudom az idei coiler mennyivel gyengébb mint mondjuk a tavalyi stinky, amiben ugye gyárilag duplavállas van

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ja, ha duplavállas villád van elveszted a garnciát. (coiler)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én sem akartam elhinni, amikor megláttam a garanciapapíron. Xfactor tarhál ezerrel.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ha jól tudom 3 év, de 5000 Ft-ért meghosszabbítható 5-re.

Röhej...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az évezred lehúzása....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ha jól tudom 3 év, de 5000 Ft-ért meghosszabbítható 5-re.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
A kona ((((vázadra)))) hány év garancia van?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Stinky supreme, bár ugyanaz mindkettõ, csak a stinkynek szebb a szÍne. Azonban télen valószÍnûleg úgyis átfestetem almazöldre (régen ilyenek voltak a bicajaim), de addig is jobban tetszik mint a stab szerencsétlen kék, piros, fehér festése. (Igazából csak a kék lóg ki az összképbõl.) És még az ezüst boxxerem is jobban passzol a szürkéhez.

Bezzeg a német piacon, a F.Barell féle kék-fehér festéssel kapható!:mad: Mindegy, a majd méregzöld nehézbombázómnak nem lesz párja. És a Ringlé agynak szenzációs hangja van.:)

Egyébként már bõ egy évtizeddel azelõtt, hogy tanár lettem versenyeztem, tehát helytállóbb, ha azt mondod, hogy vannak biciklisek, akik tanarak lesznek. De, még pontosabb, ha úgy fogalmazunk, hogy gyógyÍthatatlan betegek.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

aztán izibe menettapasztalatokat mert nekem is szimpatikus ez a váz (is)...

kisbghittel megy most valki?mien az?haszálja valki régebbóta?

másik kérdés vázban rugóstagrögzító csavart menyire kell meghúzni!?ill ha az recseg kicist akor kis zsér segíthet rajta,vagy valmi más oka van?!

Nem tudtam kivenni a szövegedbõl, hogy melyik bringa menet tapasztalatari van szükséged,de ha AC-re akkor majd ma este beszélek. Na léptem mostmár aludni is kéne.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Ja, Krokodilus, örülök, hogy tetszik a géped. Jó érzés, mi? Kevés jobb dolog van mint a hõn áhított pacit hazahajtani és otthon csodálni. Azért remélem nem lesz igazad, és a friss, ropogós Supreme-em meg fogja érni az árát. Már alig várom, hogy hazamenjek és összeszerelhessem, aztán megeresszem a hegyen.

Én se vagyok egy nagy kona fan, de komoly dh vázból nekem ez jött ki legjobban anyagilag. És hát pénz beszél, fõleg, ha tanári fizetés. (Sose lesz Foes-om, vagy Intense M1-em). Azért ránézésre elég komolynak tûnik.:) Egyébként giant dh-t akartam venni, csak a nagyker idéntõl beszüntette a forgalmazását.

Ha kész lesz cserélhetünk egy körre, hátha változik a véleményed. Addig is jó tekerést holnapra! Azaz mára...

Kössz, és te is használd egészséggel a konád, amúgy stab supreme vagy stinky supreme, amúgy az egy kicsit más kategória azt a géped,ezt már a DH-team hez kéne hasonlítani.

Tanárok is bringáznak, LOL.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Hát, most már a Supreme ott vár rám a szobámban, úgyhogy a kocka el van vetve. Anyagilag olyan feltételekkel tudtam megszerezni, hogy nem lehetett kihagyni. Ha sikerül kinyögnöm, akkor viszont ezt már könnyebb lesz tõkésÍteni. Ha netán nem jön be, akkor jelentkezni fogok nálad.

Bár a magam érdekében remélem, hogy erre nem kerül sor, mert most már egy új lakásra kell félretennem. Sajnos, idõsödünk, és már nem a zúzás az egyetlen cél...;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Egyébként giant dh-t akartam venni, csak a nagyker idéntõl beszüntette a forgalmazását.

Ez problema? ;)

Csak azt kell eldontened hasznaltat vagy ujat akarsz :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!