Amúgy Konat én se vennék, mert arcpiritoan marketingeznek kb. a semmire.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
úgy tudom a GT csõdbe ment, úgyhogy nem biztos hogy bárki nekiáll ezzel foglalkozni
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
69.
==================================================
69.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak69.
nooo, ezt már +tartom......a következõ fully lesz....az meg téged nem izgat...
Let the people speaknooo, ezt már +tartom......a következõ fully lesz....az meg téged nem izgat...Akkor vegyel ocsoer S works, aztan gyorsan und meg es add el nekem meg ocsober. Es feketet vegyel egy 18" korulit ;-)
És ez hogy nem tetszhet? ahh nekem nagyon:(
ebben igazad van, csak az ember itt próbál józan lenni, a bótba meg nem az..
az enyém se ér annyit....használati értéke szvsz semmivel sem több mint egy pyxisé, ami feleár .....aztán mégis ezt vettem...és már gondolkodom a következõ 2-n...
Let the people speak69.
ebben igazad van, csak az ember itt próbál józan lenni, a bótba meg nem az..Bikertigger, Thez
Nem azt mondtam, hogy meger annyit. csak azt, hogy nekem ez tetszik es nem csak a festes es matrica, hanem a vaz teccik. De nagyon. Mondjuk kilot er sztem. Tobbet biztos nem. De ha oszinte akarok lenni akkor a demo vazak se ernek 600e forintot, akarmennyire ossztelosak is. Es meg akkor se ha esetleg a legjobb fully vazak. Ettol fuggetlenul, ha szarnam a penzt, akkor vennek ket kiloert S works, mert nalam etalon. Almodozni lehet azert.