Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
én holnap viszek cd-t.
lehet már meg is van 1 dolog amit a pénzembõl fogok venni :) 1 kilóméteróra, csak még nem döntöttem el hogy vezetékest vagy vezeték nélkülit vegyek-e
itt van pár amit kinéztem ebikeon:

vezetékes:

Cateye Astrale8 :
http://ebike.hu/term...k/vezetekes/213

vezeték nélküli:

Cateye MC-100 Cordless:
http://ebike.hu/term...tek-nelkuli/963

néztem szemüveget is ebikeon. ennek is itt a linkje :)

BBB BSG-21 szín metál szürke flash

http://ebike.hu/term...ix-lencses/1826

de még biztos fog változni a szemüveg mert néztem cserélhetõ lencsés merida szemüveget 7000Ftért de még meglátom, még elnézek boltokba is
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Voltam a Biondoban, de még nem voltak ott a képek. Ott hagytam egy CD-t, holnapra felírnak egy rakás képet, majd teszek a netre valamilyen tárhelyre, hogy akik nem voltak ott, azok is átélhessék a réééészt. (Na jó, csak TT)

Cmaxx, volt a bicajboltban is Sigma, de nem PC, hanem SAHAPE WATCH. Teljesen alap, óra, dátum, pulzusszám, Kcal, figyelmeztetõ jelzés, max pulzus, vízálló. Viszont az ára csak 8 ezer valamennyi. 14 rugóért, -amit most épp elvittek- már SIGMA FIT WATCH van, Training Managerrel, memóriával, Fit-teszttel. A PC14 tudja ezt?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
a riportal kapcsolatba lehet hogy ma lesz este nyolctól az nytv-n az oxigén címü környezettel foglalkozó mûsorban (legalábbis remélem :) )

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
aki majd megy a képekért vigyen magával cd-t is és akkor még több képet is tudd vinni haza nemcsak azt ami önmagáról készült.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
tegnap megnéztem az italporon a szavatossági idõt és arra jutottam hogy még ebben az évben el kellesz fogyasztanom. úgyhogy ha jó idõ lesz akkor 1 túrán elfogyasztom az egyik zacskót, majd a másikat 1 másik túrán :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

Gabi!Hírdetnek egy sigma pc 14-es pulzusmérõt 10 rugóért itt az aprón.Szerintem pici alkuval érdemes megvenni.

Köszi, utána járok! (Az eBike-ben 14 pénzért írják, csak nem biztos hogy tényleg van. Már jártam így velük.) Ha lehet alkudni az eladóval, összejöhet a bolt.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Srácok! Szombaton 24.én de.11:00 órától SAMSUNG FUTÁS.Nevezés indulás a stadionból majd az erdõben egy kör megtétele.Aki tud jöjjön.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Gabi!Hírdetnek egy sigma pc 14-es pulzusmérõt 10 rugóért itt az aprón.Szerintem pici alkuval érdemes megvenni.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Gratulálok mindenkinek!Jövöre én sem fogom kihagyni.Azért fáj a szívem hogy végül nem tudtam ott lenni.Pedig készültem rá nagyon,de a család az elsõ.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Hát azért az outi sem megy magától :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Bocs, paraszt vagyok, csak magamra gondoltam. Gratula LeGeonak a BÜKK-höz, a hegyekben gurigázni nem kis dolog, fõleg +40 km-el, és gratula elasottegertetem, 54 km jórészt egyedül, jó sok szembeszéllel, hát az bizony nem szégyenkezni való. Nem olyan sokan csinálják ezt meg!

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Köszi, de a dícséret tényleg csak Mátét illeti. Egy igazi o.utis cingár, borotválja a lábát, és elõl megy. Innen lehet felismerni :) Azért kíváncsi lennék, milyen tempót mehetett mondjuk az elsõ három... Az már biztos nem hobbi kategória.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
nekem sincs mivel dicsekednem igazából, bár amit kitûztem magam elé az sikerült :) nem lettem utolsó, mert az utolsó ellenõrzõ pontnál kótajban még 6an voltak mögöttem és senki se elõzött meg a kossuth térig ez volt az elsõ célom, a második a 3 órás idõlimiten belüli megérkezés és ez is sikerült és a harmadik hogy csak az ellenõrzõpontoknál álltam meg. Az elején nagyon elszúrtam mert a felüljárónál erõsen kezdem és utána elfogyott az erõm. Nagyhalászig egyedül tekertem a szembeszélben ami szó szerint kegyetlen volt. szerencsére nagyhalásznál utolértem 2 csávót és beálltam szélárnyékba mögéjük és így mentem mögöttük 1 ideig, majd elkezdett görcsölni a vádlim és lemaradtam tõlük kótaj elõtt és muszály voltam a kótaji ellenõrzõpontnál pihenni kb 20 percet. A tombolán nyert cuccok közül csak a kulacs és az italpor ami hasznos :) a sárvédõ nem jó a telóhoz mert ennek a konzolját 1 lyukkal lehet csak rögzíteni a telóhoz máshogy nem úgyhogy használhatatlan. a fényvisszaverõs mellén meg xxxl méretû és szó szerint lobog rajtam. az ülepem fáj 1 kicsit de más nem szerencsére :) hétfõn meg megyek átvenni a képet ami készült rólam a felüljárónál a visszaúton. Összegzéskép: jó volt nagyon az aszfaltkoptató, kifáradtam rendesen, jövõre is indulok, a jelek néhány helyen nem voltak rendesen láthatók de megérte. Csak ne lett volna olyan erõs szembeszél. Mindenkinek gratulálok!!! Mind az aszfaltkoptatóknak mind LeGeonnak a bükkihez hogy végigment. Az NYTV meg menjen a picsápa.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Gratulálok mindkettõtöknek. Lasy az öcsém és még egy barátja elmondásában nagyon nagy volt a tempó és ha ti ilyen jó helyen végeztetek az tiszteletre méltó dolog :)

Én sajnos nemtudok mivel dicsekedni, mert ugyan 3. ellenörzõ pontnál vagyis féltáv után 7. voltam utána nagyon csúnyán eltévedtem (+40km) és 4. nél már csak 86. voltam :(
De hát ilyen a világ. Most megismertem a környéket és következõn nem tévedek el :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Az igazi profi o.utisok, úgy 10-15 en az elsõ ellenõrzõ pont után már eltûntek szem elõl, mi még páran követtük õket, majd tõlünk is leszakadtak a többiek. Mátéval sikerült kettõnknek Kótaj után nagy nehezen beérnünk a szembeszélbe még két üldözõt, (de jó volt végre valakinek a háta mögé állni) majd Sóstóhegynél egy magányos leszakadót, és így öten simán pólósok lettünk. :beer: Utánunk még jó páran kaptak pólót, úgyhogy szerintem -azonos idõvel, ha mérték volna- úgy az elsõ 20-ban lehettünk. Ha valaki jobban tudja, javítson ki.

Az elején, Halászig a nagy bolyban jó volt menni, mert nem kellet a széllel harcolni, és a tempó is baráti volt, lehetett tartalékolni. (Azért nem lettem volna elõl.) Talán ez az oka annak, hogy ha Attilával megyek, jobban kiszoktam purcanni. Így a végén még maradt volna erõ kicsit jobban meghúzni, csak nem lett volna értelme, hiszen senki nem volt látótávolságban. Mivel mögöttünk sem jöttek, így beszélgetve, piros lámpáknál megállva, vigyorogva begurultunk a Kossuth térre. A szépséghiba csupán annyi, hogy én o.utival voltam, mentségemre pedig az szolgál, hogy utánam is érkeztek még be országútival. Máténak viszont lehet gratulálni, MTB-vel nem volt rossz teljesítmény. :clap: Persze muszáj volt neki velem hajtani, tekintve hogy közös limonádén voltunk, ugyanis nem hozott kulacsot.... (Ez csak vicc volt.)

Ákos adott riportot a Nyíregyházi TV-nek, de a hírekben nem adták le. Árulók!!!! Na mindegy, lagalább õ nyert az ajándék sorsoláson. (Egy szemüveges srác nyilatkozott helyette. Tuti, hogy a zsebében van a média....)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Én is megjöttem. A bükki TT jóvolt. Eltévedtem és szakadt az esõ. Öcsémtõl azthollatam,h hogy aszfaltkoptató jóvolt. Nagyhalászig bnagy bojban mentek 32 es átlagot. Csak anyi baj volt, hogy csak elsõ 30kapott pólót és nehéz volt bekerülni :)

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Na mi a helyzet srácok,hogy ment?

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
log off, indulok én is