Az igazi profi o.utisok, úgy 10-15 en az elsõ ellenõrzõ pont után már eltûntek szem elõl, mi még páran követtük õket, majd tõlünk is leszakadtak a többiek. Mátéval sikerült kettõnknek Kótaj után nagy nehezen beérnünk a szembeszélbe még két üldözõt, (de jó volt végre valakinek a háta mögé állni) majd Sóstóhegynél egy magányos leszakadót, és így öten simán pólósok lettünk. :beer: Utánunk még jó páran kaptak pólót, úgyhogy szerintem -azonos idõvel, ha mérték volna- úgy az elsõ 20-ban lehettünk. Ha valaki jobban tudja, javítson ki.
Az elején, Halászig a nagy bolyban jó volt menni, mert nem kellet a széllel harcolni, és a tempó is baráti volt, lehetett tartalékolni. (Azért nem lettem volna elõl.) Talán ez az oka annak, hogy ha Attilával megyek, jobban kiszoktam purcanni. Így a végén még maradt volna erõ kicsit jobban meghúzni, csak nem lett volna értelme, hiszen senki nem volt látótávolságban. Mivel mögöttünk sem jöttek, így beszélgetve, piros lámpáknál megállva, vigyorogva begurultunk a Kossuth térre. A szépséghiba csupán annyi, hogy én o.utival voltam, mentségemre pedig az szolgál, hogy utánam is érkeztek még be országútival. Máténak viszont lehet gratulálni, MTB-vel nem volt rossz teljesítmény. :clap: Persze muszáj volt neki velem hajtani, tekintve hogy közös limonádén voltunk, ugyanis nem hozott kulacsot.... (Ez csak vicc volt.)
Ákos adott riportot a Nyíregyházi TV-nek, de a hírekben nem adták le. Árulók!!!! Na mindegy, lagalább õ nyert az ajándék sorsoláson. (Egy szemüveges srác nyilatkozott helyette. Tuti, hogy a zsebében van a média....)