Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
http://www.giant-bic...004&model=10009
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Feltöltött képMelyik a szebb ? Szerintem kétségtelen...

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

500.

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Énsem arra a 18k-s ra gonoltam valójában. 35ért lehet vennia fékváltókaros gépeket. Az már elvileg megfelelõ kategóriás. Én tuti olyatvezsek. Persze csak azért mert nincs jobbra pénzem. Az a kisregényt elolvastam és egyet értek vele. A sora a DH-sok és egyébb barbár népek körében kedvelt, de hosszú távon tuti cserére szorul (testbikeon csak dh-s írt a sora hátsóváltóról) Én nemszeretema giantot, de miután "ismerem" az nrs-t és az xtc-t ezért sejtem, hogy tudnak õk jót is gyártani :)
A váz szine meg nezavarjon. Maradt még vasfesték lefestem enkeid feketért vagy barnára. Tuti lopásvédelem. :D

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
mi lesz akkor HE ? :D

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
200-ik hozzászóláskor talán de nem biztos
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

Akkor ha jön a világvége, csak a LOOK pedálok, meg mi ketten maradunk...

Az biztos :D

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
....és mikor leszek törzsvendég?

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Ezt le kell csapnom. 100 jubileumi hozzászólás!!!!

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

Az összeomlásra már én is tartalékolok 1 jóideje :)

Akkor ha jön a világvége, csak a LOOK pedálok, meg mi ketten maradunk...

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

Én már évek óta készülök a mindenkori ellenzék által beharangozott gazdasági összeomlásra - elég sok tartalékot halmoztam fel magamon. A vesém már sosem fog megfázni :no: . Ha szabin vagyok, és semmi különöset nem csinálok, csak többet tekerek, az kb 2 kiló minusz. Így kell súlyos százezrekez spórolni! (Az is igaz, hogyha pár hétig nem tekerek, akkor visszajön kamatostúl):cry:

Az összeomlásra már én is tartalékolok 1 jóideje :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

nem mindegy, hogy mi a nehéz, te vagy a bicó. A bicót hajtanod kell a saját izmoddal. Ha kevesebb kiló vagy, kevesebb az izom nehezebb hajtani. Ha a bringa könnyû az télleg jó, de nem kell elszállni :D
Nagy álmom egy karbon étkészlet. Milyen jól nézhet már ki :D

Én már évek óta készülök a mindenkori ellenzék által beharangozott gazdasági összeomlásra - elég sok tartalékot halmoztam fel magamon. A vesém már sosem fog megfázni :no: . Ha szabin vagyok, és semmi különöset nem csinálok, csak többet tekerek, az kb 2 kiló minusz. Így kell súlyos százezrekez spórolni! (Az is igaz, hogyha pár hétig nem tekerek, akkor visszajön kamatostúl):cry:

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

Ha maradsz az OCR 3-nál, akkor jövõre mondjuk 50 ért váltószettet cserélsz, 40 ért parasztvakító Gipiemme kereket és kész az istenkirály bicaj. (Fõleg, ha lenne a váz feketében, nem ebben a világoskékben.)

Ja ! Amúgy tuti szép ez a kék is. Képen minden szarnak néz ki... Giant nem csinál randa bicajokat.

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
nem mindegy, hogy mi a nehéz, te vagy a bicó. A bicót hajtanod kell a saját izmoddal. Ha kevesebb kiló vagy, kevesebb az izom nehezebb hajtani. Ha a bringa könnyû az télleg jó, de nem kell elszállni :D
Nagy álmom egy karbon étkészlet. Milyen jól nézhet már ki :D

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

Köszönöm ezt a kis regényt :)
anyámék a 100-at is sokalják, de mondtam, hogy csak 99.990 :D:D
Szal nem kérhetek titánküllõket meg karbon mittomé' milyen lófaszt, már karbonból áll a világ:bananadan

Bocs, télleg hosszú lett!! Röviden, vegyél azt, amit te gondolsz, nem vagy te hülyegyerek.

A CARBON-ról: jót kacagtam a bicajboltban, mikor a súlyokról beszéltünk. Bármikor tudok fogyni pár kilót, ami bicajra átszámítva legalább egy millát jelent. Aki már nem tud mibõl leadni, de a verseny kimenetele miatt kell az a pár másodperc, az nyomja full karbonnall. Vagy akinek ez fontos státuszszimbólum. Vagy csak simán bankigazgató.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
JÕJJÖN MÁR A TAVASZ!!!!!!!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Feltöltött képyeah :D

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Köszönöm ezt a kis regényt :)
anyámék a 100-at is sokalják, de mondtam, hogy csak 99.990 :D:D
Szal nem kérhetek titánküllõket meg karbon mittomé' milyen lófaszt, már karbonból áll a világ:bananadan

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Máté!

Én technikailag analfabéta vagyok, csupán a boltokat, meg a hírdetéseket nézem rendszeresen, úgyhogy Atira halgass, ne rám! Azért a magánvéleményem leírom.

A soráról a leggyakrabban használt jelzõ a "fos". Ezt sok helyen olvastam már. De az is tény, hogy még ez alatt is vannak dolgok, olyan ez, mint az acera a montinál. (Pl tescó bájkon csak valami elnevezetlen shimanó van). Szóval a sora az tuti csere lesz neked kb egy szezon után, de valszeg csak a váltó, a fékváltókarnak szerintem többet kellene bírni. Csak az a gond, hogy szerintem ha jobb minõségû váltót (105 az alap) teszel, akkor az nem lesz kompatibilis, tehát megy a fékváltókar, meg a fogsor is. Ezt kb 50 ezerbõl megúszhatod. A fékek (TEKRO két forgáspontos) szerintem fogják bírni az osztályharcot. Az agyakról nem írnak semmit, a hajtómûvet meg nem ismerem. De ebben az árban, amennyiért most adják, csak vázat tudnál venni, karbon villával. (Használt OCR vázakat 70 körûl láttam) Tehát nagy bukta nincs. Aztán, ha bejön az o.uti -mint nekem- cserélheted a szettet a világba, építhetsz erre a vázra.

Németbe kuka mellé állított bicajt szerintem ne vegyél, még ha csak tizenezer forint is, mert még ócskavasnak sem igen jó az. Használt bringában is 50 körül van a bár kevésbé jól felszerelt, de azért pofás, és nem lestrapált. (Az enyémet nem egészen egy nap hírdetés után adtam el, alku nélkül 45 ért.)

A pedálról meg annyit, hogy én LOOK szerelmes vagyok, tehát elfogult. De szerintem mindenki látja, hogy milyen szépek, fõleg az újabb dizájnok. A hírek szerint pedig eszméletlen tartósak. Elpusztíthatatlanok. Egy atomtámadás után csak a kopár földön magányosan heverõ LOOK pedálokat lethetne látni. A legolcsóbb már 10 körül van + stpoli 2.500.- (Azért egy huszast nem ártana rá áldozni minimum.) De ez neked nem lenne túl logikus, mert ott az spd a montidon, két cipõt fenttartani luxus, nem? Szóval ráér a look.

Konklúzió: Ha száz pénzed van, akkor jelenleg Magyarországon nincs jobb választás, mint a GIANT OCR 3. Ha több lenne, de azonnal, akkor érdemes lenne mást keresni. Az OCR ONCE 180 körül ingyen van. Az egy 380.000.- 400.000.- Ft-os gép, neked örök élet. Ott már az Ultegrának kellene a meghatározó alkatrésznek lenni, bár az ebikén nem tüntetnek fel semmit. Ha maradsz az OCR 3-nál, akkor jövõre mondjuk 50 ért váltószettet cserélsz, 40 ért parasztvakító Gipiemme kereket és kész az istenkirály bicaj. (Fõleg, ha lenne a váz feketében, nem ebben a világoskékben.)

Szett árakról: Veloce 9-es boltban 160.000.- pénz. 105-ös 9-es u.a, de németbõl megrendelve online, postával együtt 90.000. de ezt most tudnék neked, ha el nem vitték, itthol is ennyiért. (Nem bolti, de 0 km) Veloce/105 alá nem érdemes menni, ha tényleg tekersz. A Biondósoknál a fondri legolcsóbban 195.000.- de ez Campagnolo Xenon, ami ha jól sejtem = Shimano Sora.= OCR 3. Veloce-val 260.http://www.biondobik...product_id=3373

Használt alu váz carbon villával 80 alatt nem nagyon van, plusz használt, de még azért jó szett szintén ott körül (tudok idei campa centaurt 90-ért, chorust record fékváltókarral szintén ennyiért, de ez öregebb.) kerék, párban, legolcsóbban 15.000.- drágábban 40-50 + stucni, kormány, tehát akár hogy tekergetjük, egy valamire való o.uti 200 alatt még másodkézbõl sem jön ki.

Végül: Ha az OCR 3 nem akciós lenne, akkor inkább a TREK 1000-et ajánlanám, mert az is 150.000 körül van, de vegyitik Tiagrával, meg háta a név!!! meg az örökélet vázgari. http://www.trek.hu/t...ldalak/1000.htm. De ezt nincs százért bezzeg.

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

Gabikám mikor jön a vázad?

Nem volt a méretem, meg a válasuztott garfikám, ezért most gyártják. A jövõ hétre már itt kellene lenni, legalább is foglalóra ezt írtuk.

Bár nekem sem világos minden. Mikor mondtam, hogy végül is nem csak váz kell -mert eladtam a bicajt- és most kellene a komlett szett, meg kit, akkor volt egy kis vakarózás. Pedig az interneten egyértelmû: ha komplett kerékpárt veszek, akkor ugyanannyiba kerül, mintha már egy eleve összerakottat vennék, csak én variálhatok a szetteken. Világos, hogy olcsóbb, mintha külön vennék minden alkatrészt. (A pestiekkel ezt is leveleztem le.) Azért csak sikerült összehozni. (Nem tudom elképzelni, hogy így ne lenne nekik rajta semmi haszon! Ott hagyok egy valag pénzt!)

Ehhez képest, mikor a szettet leelõlegeztem, akkor január közepi dátumot írtunk.... Szóval valahogy csak lesz.