Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Fura így a forum. Meglátszik, hogy nincs máté :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

Szerintem én is tudok menni, csak ne legyen Zh vagy retek idõ.

megpróbáljuk olyan napra tenni ami nem retek :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Jól sejtettem én, hogy nagy dolgok vannak kialakulóban!!! A YASEC országútiról eddig azt hittem, hogy csak legenda, de most már megbizonyosodhatunk róla, hogy tényleg létezik :cool2: . Muti már............!!!

Valamikor este ha ráérsz szívesen megmutatom.Képet hogy tudok ide beemelni?

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Szerintem én is tudok menni, csak ne legyen Zh vagy retek idõ.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
azért írtam hogy akkor megyünk tavasszal amikor mindenkinek jó :)
én is remélem hogy sokan megyünk

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Szivesen megyek ha nem lesz akkor se zh se semmi. Szerintme lasy is ígyvan vele. Minnél többenleszünk annál jobb :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
alig várom hogy eljõjjön a tavasz :)
tudom hogy korán van ez de megkérdem hogy kb tudjam hogy hányan jöttök és mikor lenne jó nektek:
-tavasszal van kedvetek egy kétnapos túrára aggteleken?
-ha igen mikor?
-létszám jó lenne ha meglenne minél hamarabb mert akkor úgy nézek utána a szállásoknak
-hogyan menjünk: vonattal szögligetik és onnan bicajjal a szállásra , kocsival a szállásig és utána tekerés?
-Legeon: Kemény Peti is jönni akar majd a túrára :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

Ebbõl a srácból a végén még nagy ember lesz!Majd ne feledkezz meg rólunk ok?

ok majd teszek valamit az érdeketekben :D

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Csak rendelj, rendelj, mert már bizsereg a tenyerem :) :) :) . Igaz, még a bicajom itt sincs, de bármikor jöhet. (Januárig :mad: )

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Csak lesz kettõ a bótban :)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Most nézem én csak:
" A sebességméréshez a hátsókerékrõl kapja a jelet, hogy a téli görgõzés során is legalább olyan hasznos legyen, mint a szabadban."
(Cateye Astrale8 (CC-CD200) leirás)

Szal lehet 2-t is rendelek :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Akkor azt a Cateye Astrale8 (CC-CD200) pedál fordulatszám méréssel computert megveszem. http://ebike.hu/term...k/vezetekes/213

LeGeon megrendelnéd ezt nekem? Majd szólj, hogy a pénzt hogy juttassam el neked.

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

Hát a lényeget nem is mondom,YASEC-kámnak tesója lett vértestvére.Most már az országútim is YASEC ,KOOL!!!!!!!! ÉLETTARTAM és VESENYGARANCIA stb.

Jól sejtettem én, hogy nagy dolgok vannak kialakulóban!!! A YASEC országútiról eddig azt hittem, hogy csak legenda, de most már megbizonyosodhatunk róla, hogy tényleg létezik :cool2: . Muti már............!!!

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok, de nekem egyenlõre aláírásokért kell tekerni.... :) Ilyen ez az egyetem. Viszont remélem, hogy mire kijavul az idõ, rendbetudom hozni a fizikumomat is, mert hát a lábizom sorvoadás szindróma egyenlõre erõsen játszik.... de legyõzzünk :)
"Új hibákat csak azután követhetsz el, ha már beismerted a régieket..."

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Grat a yasechoz :)
Hát teis tudsz jósokat írni.
Rendeléseket én gyüjtöm akkor úgyis enyém lesz a legdrágább benne (gondolom) Énis gondolkozok oylan órán mert enyém már szétment. Majd meglátjuk.
Szal rendelést írjátok be én gyüjtöm. És hétvégén vagy jövhéten megrendelem.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Hát a lényeget nem is mondom,YASEC-kámnak tesója lett vértestvére.Most már az országútim is YASEC ,KOOL!!!!!!!! ÉLETTARTAM és VESENYGARANCIA stb.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Basszus egy kicsit nem figyelek oda és már nem bírom magam utolérni.Csak nem unatkoztatok srácok.Össze hoztatok pár oldalt Vazzze.Én is.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

1.) Királyság!!! Jó az a kék!!!

2.) Mi a baj a gyári stucnijával? Tényleg gõzöm sincs, hogy miért kell cserélni. (Vagy most nézem, hogy simán hosszab stucni kell a magasságod miatt?)/Vagy most voltam az o.uti topicban, és már értem mi a gond. Akkor bocs. Nem tudtam, hogy gagyi a gyári stucnija. /

3.) Akkor lehet, hogy megveszem az ebikés pedálcsapásmérõs órát, csak megvárom Ati véleményét. De akkor már veszek mást is, a fene bele, hogy minden pénzem a bicajos dolgokra megy. (Már nem eszek, nem iszok, nem öltözködök, csak o.utit cserélek. A végén egy szakadt, lecsúszott antialkoholista leszek. Meg outista.)

4.) Ha mindeni rendelni akar valamit az ebikétõl, ne tegyük közösen?

Én is rendelnék.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Az új bringámra ezt az órát néztem az ebikén (Máté jó reklámot csinált a cégnek, kérjen tõlük ezért extra kedvezményt) http://ebike.hu/term...k/vezetekes/213

csak mert pedálcsapásmérõs. Van ennek szerintetek gyakorlati jelentõsége, vagy vegyek nyugodtan olcsóbbat. (A vezeték nélküliek most húzósak nekem, mert kicsit kiköltekeztem.)

Van bizony,részleteket személyesen akár?Ennyiért vétek lenne kihagyni

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Én Öcsihez szoktam járni. Szerintem nagyon rendesek, legalább is én nem tudok rosszat mondani. És szerintem az árak is korrektek. :cool2:
A Szent István utci bolt is egész jó bár ott csak 1-2 dolgot vettem szal nem sok tapasztalatom van azzal boltal.
A Szarvas utcai boltrol inkább nem nyilatkozok.

Elárulok egy titkot Öcsiék hozzám fordulnak a valamivel nem bírnak zöldágra vergõdni,vagy egybõl hozzám írányítják.Amúgy tényleg nagyon korrektek minden téren.