ha jól tudom a szakszervezetek székháza alatt van (régi rendõrõrsel szembe) Igen olyan mint a szobabicikli.
Aha, az ha jól tudom akkor a City J. Éppen elmehetünk ártani nem árthat.
ha jól tudom a szakszervezetek székháza alatt van (régi rendõrõrsel szembe) Igen olyan mint a szobabicikli.
ha jól tudom a szakszervezetek székháza alatt van (régi rendõrõrsel szembe) Igen olyan mint a szobabicikli.Mik a paraméterek? Hova kell menni?
Ja és mi is ez pontosan? Olyan mint a szobabicaj?
Mik a paraméterek? Hova kell menni?Én gondolkozok hogy menni kéne valamikor. Norbi neked nincs kedved hozzá? Zárt hely csak kis összeget kell fizetni.
Súlya mennyi kb? és mennyire tartós?Van most a belvárosiban SPECIALIZED kulacstartó akcióban (1100ft asszem) én ezt melegen ajánlom én is vettem.
Jó de nekem a rozsdát kell leoldani. ha más nem jön a jó öreg rozsdaoldó oszt kész (de azért már van 9000ft félretéve ha esetleg cserére kerülne a sor)WD 40 tipikusan olyan ami midnenre jó. Ha nemmozog telód WD40.
Ha bowden beragad wd40
Mindenhova jó
Tárt karokkal várunk :cheers:Király. Hétvégén igyekszem hazamenni
Én gondolkozok hogy menni kéne valamikor. Norbi neked nincs kedved hozzá? Zárt hely csak kis összeget kell fizetni.Spinning srácok?
Grat a bicajhoz Mostmár tudjuk hogy ki fog elõl szélárnyékot teremteni nekünkEmberek, nagy hír van! Ma már láttam a bicajomat, ott figyel a Biondóban!! Csak még nincs teljesen összerakva, de szombatra valszeg kész. Huhhúúú, de jól néz ki!!!! :krol:
És fullcarbon villa lett végül hozzá (a Fondriest tesók vigaszdíja az elhúzódó várakozásért).
Ati egy tanács kéne: a 400 forintos, és az 5.000.- forintos kulacstartó között mi a különbség? Mert sznobságból nem adnék ki 10 rugót kettõért, már pedig nekem ez gyanúsan az.
Tartósabb,súlyban jobb,design,+a márkanév(sznobság?)Van most a belvárosiban SPECIALIZED kulacstartó akcióban (1100ft asszem) én ezt melegen ajánlom én is vettem.Emberek, nagy hír van! Ma már láttam a bicajomat, ott figyel a Biondóban!! Csak még nincs teljesen összerakva, de szombatra valszeg kész. Huhhúúú, de jól néz ki!!!! :krol:
És fullcarbon villa lett végül hozzá (a Fondriest tesók vigaszdíja az elhúzódó várakozásért).
Ati egy tanács kéne: a 400 forintos, és az 5.000.- forintos kulacstartó között mi a különbség? Mert sznobságból nem adnék ki 10 rugót kettõért, már pedig nekem ez gyanúsan az.
Tegnap este megnéztem ismételten a PEDÁLKIRÁLYT,hát srácok ismét szarnak röhögtem magam.Ajámlom minden drótszamarasnak.
Üdv Máté!
Veled mivan? Hétvége óta hangod sem hallom.
Király. Hétvégén igyekszem hazamenni
De ha minden jólalakul jövhét keddtõl akár febr 7ig szabadvagyok