Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Mazsola!Magasságod alapján 18,5 19 -es vázat ajánlanám,a kicsi váz a kezesebb irányíthatóbb.Leghatásosabb módszer a következõ:átléped a bringát,a tenyered élével be kell hogy férjen a zacsi alá.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Az "örök élet" az igaziból csak "élettartam", tehát max pár év . 10-tõl biztos nem több. cmaxx szerintem megmondja. hogy is van ez.

A kerékpár elsõ regisztrált vásárlójának jár az élettartam garancia a treknél.A registrálás a kerékpárhoz mellékelt nyomtatvánnyal történik amit a kereskedö lebélyegez.Ez ténleg "örök élet"nem csak blabla.Fari barátomnak 12 éves karbon Trek vázat cseréltek,mert meglazult a középcsapágyház a vázban.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

igen mond valamit, már párszor megettem én is, igaz kis csalással mert Tokajig vonattam mentem:)

én általában vagy tokajig megyek és hegyet kerülök, de inkább csak nagyhalász ibrányon át. az egy negyvenes. vagy csak sóstón körözök, általában ott van Vinnai is. Nyiregyen Vinnai a legjobb, indult idõfutam OB-n is.

Vinizsolti tényleg jó nagyon,csak egy kicsit magának való.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Még egy adott méreten belül is nagy eltérés lehet.Pl: Caprine Revenge 20"=52cm, Magellan Pyxis Team 20"=49 cm.Az eltérés 3cm, ami több, mint 1".
Ez már elég dúrva eltérés...fõleg az én esetemben(195cm vagyok), mert már az elõbbi váznál is majdnem csontra ki volt húzva a 35ös nyeregcsõ...a pyxisnél meg szaggatott vonal....
Amugy kisebb váz jobban mászik....(Jani szokta ezt mondani...õ a szerelõ srác a swinnbe,biztos ismeritek)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Hát ezen nemkell meglepõdni. Oda van írva hirdetésbe. Sajnos outi méretezésekhez semmit nemértek szal ezsem mond nekem sokat :) Majd nyáron megtanulom az outis shimanok nevével együtt :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
a Prostituált élet közösüljön meg... 56-os a váz :'(
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Nekem a trekking vázam 18-as, de csak 180 cm vagyok. A huszas nekem már tökönverõs lett volna. (Az outi 57-es)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Az "örök élet" az igaziból csak "élettartam", tehát max pár év . 10-tõl biztos nem több. cmaxx szerintem megmondja. hogy is van ez.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Megjegyzés: Amíg nem vettem meg a scottot nagy trek rajongó voltam :)
(sajnos trek vázat nemsikerült 100alatt szereznem)
Ha szlovákiai akkor gondolom enhezebben érvényesithetõ a garania. De szerintem ha rendeltetésszerüen hazsnálod a vázat, tahát nem ugratsz vele akkor nemlesz gond vele. De várjuk cmaxx véleményét.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
,,hello. en szlovakiban lakom es a haverom aggya el a trek
bicajt,meg garanciaban van a vaz,masfel evet ment."

De várjuk cmaxx véleményét.

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

a trekrõl csak annyit hogy simán megéri a pénzét, nagyon jó vétel. szerintem a váz örökélet-garanciás, úgyhogy simán megvenném...

lenne egy kérdésem: én 185cm magas vagyok, nekem mekkora monti váz (CC-hez) lenne az ideális??

Hát a 185 cm-nél van a váltás 18"-ról 19-re. Én a 19 collosat mondanám neked. Mit akarsz venni ?

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Magam 189cm jével 19"es vázat használok. Szerintem nekem ez az ideális. Alkattól és felhasználsától is függ szerintem a váz méret választás.
18 és 20között kell választani. Márkáktól is függ. Kisebb váz rövidebb elvileg jobban irányitható.
Próbálgatni kell, mert a caprine 18asa és a scott 19ese között hatalams külömbség van.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
a trekrõl csak annyit hogy simán megéri a pénzét, nagyon jó vétel. szerintem a váz örökélet-garanciás, úgyhogy simán megvenném...

lenne egy kérdésem: én 185cm magas vagyok, nekem mekkora monti váz (CC-hez) lenne az ideális??

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

nah a lánc lepucolva úgyhogy jöhet a tavasz :)

közérdekû információnkat hallották :D
Letöröltem a TV-met, jöhetnek a filmek :D

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
nah a lánc lepucolva úgyhogy jöhet a tavasz :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
A TREK az TREK. Vajon mennyi idõs lehet?

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Végre valami emberi márka és nem giant :)
Miután én nem értek az outikhoz ezért csak anyit mondhatok, hogy szép.
Ahogy elnézem nem csak téged érdekel :)

Az én "fejlesztésem" egy teló lesz szerintem. Öcsém régi capa cl jét rakom a scotba. Bár lemértem és 2050g ...
Na sebaj énis szépen gyarapodok és ez úgyis csak ideiglenes megoldás. :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Feltöltött kép
lessétek már meg!
http://apro.bikemag....1&cat=12&page=1

Izé

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás

nekem 140km volt (Bényei kör)Mazsola neked esetleg mond ez valamit

igen mond valamit, már párszor megettem én is, igaz kis csalással mert Tokajig vonattam mentem:)

én általában vagy tokajig megyek és hegyet kerülök, de inkább csak nagyhalász ibrányon át. az egy negyvenes. vagy csak sóstón körözök, általában ott van Vinnai is. Nyiregyen Vinnai a legjobb, indult idõfutam OB-n is.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
3,625 lettem. Évvégére anyáék beterveztek egy 4,18-at...

Izé