CSináltam egy logót de jó szar lett, inkább kitöröltem...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen!
Indította
sianis
, 2004. november 30. 16:07
Írta 2006. február 11. - 13:33
Írta 2006. február 11. - 12:54
Én nem haragszok.
A logó az jó ötlet esetleg ha valaki csinálna az jó lenne.
Ja és majd a magunkról rész kikellene tölteni. Már Máté küldött infót magáról.
A logó az jó ötlet esetleg ha valaki csinálna az jó lenne.
Ja és majd a magunkról rész kikellene tölteni. Már Máté küldött infót magáról.
Írta 2006. február 11. - 12:30
Remélem, nem orroltok rám, hogy hamarabb eljöttem. Az oldal király lesz!!! Valami logo-t nem találunk ki? Mint a gruppettósok.
Írta 2006. február 11. - 12:17
Jó volt a tegnapi találka Fõleg mikor Máté megismerkedett a hóbuckával :lol1: . Az oldal szép lesz
Lassan járj, ugyanoda érsz
Írta 2006. február 11. - 09:55
Regeltem egy címet az atw-n, hogy megnézzem hogy megy az oldal.
www.nyir1ibringasok.atw.hu
90% kész van, a képek nincsenek még feltöltve meg a bemutatkozás.
Ha így jó akkor rakom fel az anyagot. OK?
www.nyir1ibringasok.atw.hu
90% kész van, a képek nincsenek még feltöltve meg a bemutatkozás.
Ha így jó akkor rakom fel az anyagot. OK?
Írta 2006. február 10. - 23:34
Ok. Most nézem, hogy ez a te oldalad.
Na ha meglesz a kód akkor felnyomom az anyagot mert már kész van. Annyi, hogy a rólunk szóló részt kell kitölteni.
De az atw-n nincs regisztrálva, szal oda is mehet, és akkor megmarad ez az oldal.
Na ha meglesz a kód akkor felnyomom az anyagot mert már kész van. Annyi, hogy a rólunk szóló részt kell kitölteni.
De az atw-n nincs regisztrálva, szal oda is mehet, és akkor megmarad ez az oldal.
Írta 2006. február 10. - 23:26
Valahol majd megkeresem a kódot hozzá. Lehet lasy tudja. Majd eljuttatom hozzád és akkor oda fellehet nyomni. Ha meg kinõnénk a helyet akkor majd keresük valamit
Írta 2006. február 10. - 23:20
Akkor megcsinálom a www.nyir1ibringasok.fw.hu-t. Aztán, ha nem jó átköltözünk.
Írta 2006. február 10. - 23:04
Hm nemküldte el hozzászólást? Ah nemgépelem be ujra
Lényeg hogy nyir1i...fw.hu az az énoldalam de szivesen odaadom mert annak smemi értelme. Mindenki irhatna bringájárol bemutató meg magárol meg túrák meg minden egy angy közös oldal. Norbi meg Lasy szerintem együtt szép oldalt öszehozhatnának kis befektetéssel
stb stb stb
Lényeg hogy nyir1i...fw.hu az az énoldalam de szivesen odaadom mert annak smemi értelme. Mindenki irhatna bringájárol bemutató meg magárol meg túrák meg minden egy angy közös oldal. Norbi meg Lasy szerintem együtt szép oldalt öszehozhatnának kis befektetéssel
stb stb stb
Írta 2006. február 10. - 22:51
Jah, jó volt.
És akkor mi legyen a weblapunk neve (címe)?
pl.: nyir1ibringasok?
És akkor mi legyen a weblapunk neve (címe)?
pl.: nyir1ibringasok?
Írta 2006. február 10. - 22:32
jó volt a buláj.
Pizza csócsó bóling (teke:D) sok duma ÉS BEBASZTAK A HÓBA :lol1:
Pizza csócsó bóling (teke:D) sok duma ÉS BEBASZTAK A HÓBA :lol1:
Írta 2006. február 10. - 17:21
Ákos útközben csatlakozok!
Írta 2006. február 10. - 17:08
Írta 2006. február 10. - 00:56
17:15
Délután, Nyírpláza hátsó bejárat -> mozgólépcsõk alatt, szökõkútnál
Írta 2006. február 09. - 21:08
Akkor holnap? Ha lesz összejövetel, én sportemberhez méltóan kocsival megyek. Szívesen elmegyek bárkiért. Ati, Máté, valaki?
Hülye vagy ?!:confused: Én szánkóval megyek
(azért kössz, hogy felajánlottad. Inkább hazafele dobj ki a 14-es buszmegállójába. )
Írta 2006. február 09. - 19:41
Akkor holnap? Ha lesz összejövetel, én sportemberhez méltóan kocsival megyek. Szívesen elmegyek bárkiért. Ati, Máté, valaki?
Írta 2006. február 08. - 19:06
Ez bizony igaz.Az hogy az indulás elõtt:
1. MEG KELL BESZÉLNI A TEMPÓT
2. TELEFONSZÁMOKAT EGYEZTETNI KELL
3. MEG KELL BESZÉLNI ESETLEGESEN HA NÉHÁNYAN LEMARADNAK HOGY HOL VÁRJÁTOK BE ÕKET.
4. PONTOS ÚTVONALMEGHATÁROZÁS.
5. VISSZAÚT IDÕPONTJÁT MEGBESZÉLNI.
Írta 2006. február 08. - 18:59
MOSTMÁR HAGYÁTOK ABBA A VITATKOZÁST MERT SZÉTCSAPOK KÖZTETEK!!!!:mad: :rocketman
Nemigaz hogy nem lehet abbahagyni. Mint az ovodások. (Jaj óvónéni xy bántott mire xy nemis) Tanuljatok már meg békében élni egymás mellet. Jó szemétség hogy a tokajinál ott hagytátok õket, de nem lehetne elfelejteni végre a sérelmet, szerintem õk is megtanulták az eset kövtkezményeit és ti is.
És mi a tanulság ebbõl?
Az hogy az indulás elõtt:
3. MEG KELL BESZÉLNI ESETLEGESEN HA NÉHÁNYAN LEMARADNAK HOGY HOL VÁRJÁTOK BE ÕKET.
Nekem eddig csak pozitív véleményem volt mindenkirõl (igen máté még rólad is ). Remélem ilyen kicsinyeskedéssel nem fogjátok lerontani a megitélésemet rólatok.
Nemigaz hogy nem lehet abbahagyni. Mint az ovodások. (Jaj óvónéni xy bántott mire xy nemis) Tanuljatok már meg békében élni egymás mellet. Jó szemétség hogy a tokajinál ott hagytátok õket, de nem lehetne elfelejteni végre a sérelmet, szerintem õk is megtanulták az eset kövtkezményeit és ti is.
És mi a tanulság ebbõl?
Az hogy az indulás elõtt:
Nekem eddig csak pozitív véleményem volt mindenkirõl (igen máté még rólad is ). Remélem ilyen kicsinyeskedéssel nem fogjátok lerontani a megitélésemet rólatok.
Lassan járj, ugyanoda érsz
Írta 2006. február 08. - 18:15
Mivel én is szóba kerültem..... csak annyit teszek hozzá, hogy már igen régen volt azért is nem reagáltam a múlkori szóváltáskor. Tanultunk az esetbõl kész.
Nem értem mi a baj azzal, hogy vártam rátok a sulinál. Na mind1.
Még írhatnám a véleményem de valahogy nem érdekel. Én ettõl függetlenül szívesen tekerek a többiekkel. Pedig a Tokaji földút nem volt az álmaim között, mégse küldtem el mindenkit melegebb éghajlatra.
Nem értem mi a baj azzal, hogy vártam rátok a sulinál. Na mind1.
Még írhatnám a véleményem de valahogy nem érdekel. Én ettõl függetlenül szívesen tekerek a többiekkel. Pedig a Tokaji földút nem volt az álmaim között, mégse küldtem el mindenkit melegebb éghajlatra.
Írta 2006. február 08. - 18:05
7-en
17:15 Pláza ! Mozgólépcsõk alatt
- Lasy
- Legeon
- Norbiweb
- elásottegértetem
- g_perfect
- Mazsola
- & én
Lesz teljes létszám ?:chin: