Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Engem piros Cannondale ou. bringával és vilkék Met Stradivariusban lehet észrevenni,ezt használom itthon.A hegyekben ,maratonokon a Yasec a hû társam.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Én lennék az!Esetleg ismerjük egymást?

Személyesen még nem találkoztunk,láttalak már párszor.Bicóbolt környékén,sõtt tegnap estefelé a Kossuth utcán tekertél a kelet felé.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Én ma is voltam bringázni. Útközben láttam egy emberkét egy szép Caprinnel, sajnos nem tudom, hogy milyen típusú, de ahogy láttam össztelós volt és zöld-szükre színû. Esetleg közületek volt valaki?

Nem mi voltunk!Én még nem láttam ezt a bringát,megnézném!

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Én ma is voltam bringázni. Útközben láttam egy emberkét egy szép Caprinnel, sajnos nem tudom, hogy milyen típusú, de ahogy láttam össztelós volt és zöld-szükre színû. Esetleg közületek volt valaki?
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Tárcsafék és Duke teló hosszú haj?Ez te lennél?

Én lennék az!Esetleg ismerjük egymást?

Zsombe

Zsombe

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Tényleg ki milyen bringával teker?Csak beazonosítás miatt kérdem kiket figyeljek az utakon.Sajna nálunk nem divat az idegen ridert üdvözölni tekerés közben,engem már néztek emiatt idiótának.Másutt ez bevett szokás,úgylátszik ez tényleg sötét szabolcs.Fel kell még nõni ehez az életsílushoz az embereknek.Gondolom kedves fórumtársak ti kivételt képeztek.

Én egy szürke-kék színû Caprine Cherokee-t nyúzok. Általában narancs-fekete Mongoose mezben és Cratoni Tremor bukóban :).
"Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és belehalni a röhögésbe." - Boris Vian

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Hazajöttem 2 órára, s kihasználván az alkalmat írok :)
Szerencsen vagyok még 2 napig. Minden nap megyek min 20 km-7 a monoki parton (fasza kis emelkedõ)
lefelé a vmax 60 :)
Jó tekerést nektek ebben a xar idõben, holnapután RE. Sziasztok !:beer:
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Az én "lovam" egy Merida Team Pro Issue.Neonzöld lángnyelvekkel,elég feltûnõ.Próbáltam összeépíteni egy számomra tökéketes bringát,azt hiszem sikerült!

Tárcsafék és Duke teló hosszú haj?Ez te lennél?

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Az én "lovam" egy Merida Team Pro Issue.Neonzöld lángnyelvekkel,elég feltûnõ.Próbáltam összeépíteni egy számomra tökéketes bringát,azt hiszem sikerült!

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás

Sajna nálunk nem divat az idegen ridert üdvözölni tekerés közben,engem már néztek emiatt idiótának.

Ezt már én is megfigyeltem. Mikor fentvagyok a Börzsönybe és jön velem szembe egy bicajos (olyan aki rendesen bicajos cuccokat hord) akkor int nekem, elõször teljesen meglepõdtem de aztán már természetes volt.
Én egy Merida kalahari 580-al nyomulok világoszöld, és sötétkék. Ha álltalában tekerek akkor merida mez. El se lehet téveszteni.:)

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Tényleg ki milyen bringával teker?Csak beazonosítás miatt kérdem kiket figyeljek az utakon.Sajna nálunk nem divat az idegen ridert üdvözölni tekerés közben,engem már néztek emiatt idiótának.Másutt ez bevett szokás,úgylátszik ez tényleg sötét szabolcs.Fel kell még nõni ehez az életsílushoz az embereknek.Gondolom kedves fórumtársak ti kivételt képeztek.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Hát igen,egy kicsit tényleg magasak az árai.Lehet elnézek hozzá megint,azt mondta máshová költözött és már jobban átláthatóak a cuccok.
Te milyen rendszeresen szoktál tekerni és mennyit?Gondolom meló és család mellett nem jut túl sok idõd rá neked sem.

A Városmajor útra költözött Attila.Hetente 3,4 alkalommal szoktam tekerni de nem mindig jön össze,de 2 alkalom megvan.Általában 50km egy edzés,hétvégéken 80 vagy 100 is belefér.Család mellett ennyi jut.14.én BÜKK MARATON.TESSÉK JÖNNI TEKERNI!!!!!!!

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Ha többet megtudtok az egyesületekrõl írjátok be, engem is érdekelne.
De lehet az a legegyszerûbb, ha bemegyünk és személyesen megkérdezzük.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
LÁNC-SZEM Egyesület
Sportosztályok, sportágak: -kerékpározás, szabadidõsport, természetjárás
Erdõsi Tibor 70/551-5562
4400 Nyíregyháza, Arany J. u. 7.
Tel.: 500-608 E-mail: itibike@vipmail.hu
Fax.: 500-609

Zöld Kerék Sz. Sz. B. Megyei Kerékpáros Alapítvány
Tukacs István elnök, Kazai Béla titkár 70/220-3885
E-mail: zoldkero@freestart.hu
Telefon, cím ugyan az mint a lánc-szem egyesületé.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
De szép napos idõ van. ha nem fog esni este 1 tekerés?
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Nekem megvan a címük valahol meg az elérhetõségük. Majd ha hazajöttem beírom.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Nyíregyháza (KM) – Szép sikernek örülhetett a közelmúltban alakult Nyíregyházi Kerékpár Sport Club, amelynek színeit képviselõ Szikora Márk Tamás az U15 kategóriában nyerni tudott a Mádon megrendezett II. Zemplén Hegyikerékpár Maratonon. A három távon – 35, 55 és 95 km – lebonyolított megmérettetésen az ország minden szegletébõl érkeztek versenyzõk, ami még inkább növeli az elért eredmény jelentõségét.

Én ezt találtam Google-n:)

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Gógülbe beírva semmit nem hoz fel a Nyíregyházi Kerékpáros Sport Clubra!Illetve....
Egy versenyzõ nevét:Kácsor István ,egy listában aki állítólag a klub tagja vagy mi!Rejtéjes ez a klub!

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Cannondale bringám van de tegnap nem bringáztam , 2 másik srácnak is van lehet hogy õket láttad .Attilánál vannak kuriózum dolgok csak egy kicsit el van szállva az árakkal.Ezeket a régebbi dolgokat nem mindenki értékeli már.én is csemegéztem belölük,vettem pár dolgot.

Hát igen,egy kicsit tényleg magasak az árai.Lehet elnézek hozzá megint,azt mondta máshová költözött és már jobban átláthatóak a cuccok.
Te milyen rendszeresen szoktál tekerni és mennyit?Gondolom meló és család mellett nem jut túl sok idõd rá neked sem.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Van valami Zöldkerék alapítvány. Másról nem tudok.

Öket ismerem.A klubnak talán a következõ a neve Nyíregyházi Kerékpáros Sport Club.Szóljatok ha tudtok valamit