Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3057 hozzászólás a témában

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
viszem a mûtõbe megmûtettni :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Én ezt most kihagyom :P

Máté: hétvégén akkor hovamész?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
nemsokára megyek a belvárosba, aki akar jõjjön és megyünk tekerni

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

jah. De csak annyira voltam benne, hogy a háttérben, a 2. itatónál, meg a legelsõ kanyarban, ahol majdnem taknyoltam az spd miatt :D

Hál' a jó istennek lesérültem focimeccsen. A vádlimban meghúzódott az izom, meg a nagylábújjam körme bekékült... DE NYERTÜNK 4:1-re

Túléled :) nekem már 1 hónapja van véraláfutás a nagylábujjam körme alatt mert ráesett egy 150kg-os betonitlap. nehéz volt nagyon :(

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
jah. De csak annyira voltam benne, hogy a háttérben, a 2. itatónál, meg a legelsõ kanyarban, ahol majdnem taknyoltam az spd miatt :D

Hál' a jó istennek lesérültem focimeccsen. A vádlimban meghúzódott az izom, meg a nagylábújjam körme bekékült... DE NYERTÜNK 4:1-re
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
cmaxx köszi a nagy kék projectet, délután guruljunk, elõtte hívlak.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Miért,nem?Mátra maraton topikon azt írtad higy te is benne voltál a tv-ben?!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Mé' Bennevoltam a tv-ben ? Feltöltött kép Mutatták, amikor toltam a bringát mi !? Feltöltött kép
Nem sértõdtünk meg. Feltöltött kép Feltöltött kép

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
én valszeg megyek aszfaltkoptatóra :) máté grat a tvben való szereplésért :)

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Srácok!!!!!! Máté médiasztár lett!Tessék nézni a Sport 1-2-n az MTB magazint!

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Köszi elõre is, majd szólj lécci, ha van. (Meg ha egy kis tekerés is kinéz.)

Tényleg, szombaton az útvonal az lesz, hogy Nyh-N.halász-Ibrány-Valamilyen(Nagy?)tanya ott hátul- és a kótaji keresztezõdésnél le Nyírszõlõs és a Westsik Vilmos felé? Csak mert elõtte végigmennék próbából, hogy mit bírok. És ugye Nagyhalász felé nem a bicajúton kell menni TT-kor?

Én azt hiszem hogy ez lesz az útvonal,csütörtökön olyan 16:15 körül mehetünk egy próbakört.Elindítottam a beszerzõ emberkét nagy kékség ügyben.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Fiatalság!Remélem nem vettétek nagyon zokon a kissé dorgálósra sikeredett beee szólásomat.Tehát akkor jön valaki?

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Hé, azért meg ne sértõdjön valaki! :) Fõ, hogy mindenk jól érezze magát a bringán:bananadan legalább is amíg egyéni sport. (Persze ha majd csapat leszünk....:)))

Azért tényleg viccesen jött ki, hogy a két buzdító fújta le legelõször.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Én azért mentem volna a bükkbe, mert 1 internetes barátom jött volna a barátaival. még csak 1× találkoztunk, akkor se bringáztunk együtt. Kicsit bonyulúlt lenne Miskolcra jutni:chin:
Szal most nem tom mi legyen. Õ is lebaszott, hogy mindíg fujom, hogy el kéne menni tekerni erre én már szerveztem akkorra vmit...
Lehet, hogy maradok akkor itthon :\

Izé

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Tavaj mi az úton mentünk hosszan elnyuljtva bojban, de lehet h akik kevésbé idõcentrikusan tekernek azok a bicikliutat választják.

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Én egész héten Miskolcon vagyok és a biciklim is ittvan. Amíg nemtudtam, hogy lesz eza bükki tt addig úgyvolt h hazaviszem pénteken és vasárnap hozom is vissza, de így 1000szer egyzserübb nekem eltekerni 5km et és onnan induló tt-n résztvenni. A kiirást és mindent még az elõtt írtam hogy bármit is tudtam volna errõl.

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás

Gabi!Segítek outi. külsõ ügyben,szerintem lesz is.

Köszi elõre is, majd szólj lécci, ha van. (Meg ha egy kis tekerés is kinéz.)

Tényleg, szombaton az útvonal az lesz, hogy Nyh-N.halász-Ibrány-Valamilyen(Nagy?)tanya ott hátul- és a kótaji keresztezõdésnél le Nyírszõlõs és a Westsik Vilmos felé? Csak mert elõtte végigmennék próbából, hogy mit bírok. És ugye Nagyhalász felé nem a bicajúton kell menni TT-kor?

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Gabi!Segítek outi. külsõ ügyben,szerintem lesz is.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Szégyen és gyalázat hogy nem itthon tekertek(Legeon,Coldrock)
Végre van valami megmozdulás itt is,és ti meg hegyezgettek.Máté az alapokat outon lehet mgszerezni!Pedig lehetne egy kicsit ismerkedni(helyileg),tapasztalatot gyüjteni másoktól.Akkor meg minek kötelezgettek itt mindenki mást hogy így meg úgy ott a helyed,meg hogy kötelezõ a megjelenés stb.A végén meg belökitek bocsi de én a bükkbe megyek.Kicsit nevetséges nem gondoljátok?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

Egyedül nem tudsz tekerni ? AMúgy több100an lesznek, szal asse biztos, hogy megtalálod Petit...

Ferkó minek hívott fel ? :D

fene se tudja miért lettetem mikor meghallotam hogy felvételrõl megy :) szerintem simán megtalálom fõleg ha megbeszélek vele 1 találkahelyet :)