Jelentkezz be Regisztrálj

Nyíregyháza itt is jelen!
Posted 2005. September 21. - 18:50

Posted 2005. September 21. - 18:04

de 1 paraszt vagyok nem kívántam névnapot: SOK BOLDOG NÉVNAPOT, LEGYEN MÉG SOK BELÕLE, NE CSAK A KM-EKBÕL1000 köszi. Ez a Bocskor télleg elég primitív 1 fa×.
Ja, és Ákos, te nem fo× Maraton szlikket venni, mert drága, és nem sok jót hallani róla.
Énis olyat akartam régen, de a fórumosok lebeszéltek róla. Ott a Ku... Continental SC 1.6 olyat vegyééé

ok akkor ha te mondod akkor azt veszem meg
megnéztem ebikeon de nincs raktáron belõle

Posted 2005. September 21. - 17:51

Máté, sok boldog névnapot! Fújjon neked mindig hátulról a szél! (Vagy hogy is szokták mondani...)
1000 köszi. Ez a Bocskor télleg elég primitív 1 fa×.
Ja, és Ákos, te nem fo× Maraton szlikket venni, mert drága, és nem sok jót hallani róla.
Énis olyat akartam régen, de a fórumosok lebeszéltek róla. Ott a Ku... Continental SC 1.6 olyat vegyééé
Posted 2005. September 21. - 16:15

Schwalbe Marathon Slick HS341
http://ebike.hu/term...k/mtb-slick/328
szerintetek jó választás?

Posted 2005. September 21. - 16:08

Javaslatok?

Posted 2005. September 21. - 15:45

Posted 2005. September 21. - 15:42

Posted 2005. September 21. - 13:49

Bárcsak hamarabb bekövetkezneSebaj, a biciklista szülõk gyerekei majd nem bicikilistákkal házasodnak, akik így biciklistákká válnak, és a gyerekeik szintén biciklisták lesznek. Pár száz év, és uraljuk a földet.

Posted 2005. September 21. - 13:48

a CD megvan de ami papírképre készült az még a bionond vagy hogy hívjákban van, ha akarod elmegyek érte és ha itthon leszel megbeszéljük hogy hol vennéd át. ha neked megfelel. még megnézem mit tudok elküldeni a cdrõl.Ákos, ha meglesznek neked a képek küldhetnél egy párat amin ismerõsök vannak mailben (lasypp@gmail.com) Köszi
És grat a vizsgához
BB meg no comment..

Posted 2005. September 21. - 13:00

Nekem meg ilyen kell: http://www.mali.hu/image.php?image=739#

Posted 2005. September 21. - 12:51

És grat a vizsgához
BB meg no comment..
Posted 2005. September 21. - 07:38

Posted 2005. September 20. - 20:27

Hát Gabi szívembõl beszéltél.Egyébként sajnálom hogy nem halgattam a két F.szkalapot.Egyébként Bunkó Bocskortól(BB) nem is vártam mást."""""""Egyszer beszélgettek a dohányzásról és még õ volt felháborodva.Neki ne tíltsa meg senki hogy õ hol és mikor szivarozzon.Még az sem zavarná ha egy kismama ülne melette.Ha a kismamának nemtetszik akkor el lehet neki vitorlázni akárhová.Szerinte a szivarozás az az õ személyes magánügye,ne ugasson neki bele senki.""""""""""valahogy így folyt le a beszélgetés.Ezek után nem sok jót várok BB -tól."megvan a nyelvvizsgám eredménye is: megfeleltem" :beer: juhhééé!
Borosbocskor meg kereskedelmi rádióban dolgozik, csak azt mondják, amit az emberek hallani akarnak. Ha a bringás kissebség nevében beszélnének, a többség átkapcsolná a rádiót, akkor meg ki hallgatná a reklámot? Kutyasétáltatóból több van, ezeket nem is fikázzák. Úgyhogy az õ véleményük nem mérvadó.
Érdekes, hogy egyébként milyen ellenérzéssel viseltet az autós társadalom a bicajosok iránt. Pedig a kerékpáros senkinek sem árt, nem szennyez, nem szarik a járdára, és különösebb odafigyelést sem igényel a közlekedés során. (Kivéve, ha részeg.) Arról nem is beszélve, hogy nem szívességbõl megtürt közlekedõk vagyunk az utakon, hanem, ugyanolyan adófizetõk (vagy adóeltitkolók) vagyunk, mint akárki más, ugyanannyi jogunk van az úttesthez, mint bárkinek. Viszont a bicajozás egy életmód, filozóifa –mint ahogy ezt e bikemagos írta a múltkor valahol- amit inkább népszerûsíteni kellene, amire jó alkalom pl a KM is. Minden gyerek bringázik, csak késõbb ezt általában leteszik, mert nem olyan menõ mint motorozni, meg csajokat sem lehet benne gyömöszölni, mint a kocsiban.:scared: De ha látják, milyen sokan nyomulnak keróval, és látják, hogy ez egy olyan közösség, ahová király dolog tartozni, akkor többen leszünk. És szvsz teljesen mindegy, hogy ugribugri, vagy o.úti, parasztvakító, vagy öreg acélváz. Aki egyszer bicajra ült, az már nem fogja a kerékpárosokat üvöltözve leszorítani, nem akarja õket nyakon vágni, garázsba zárni. Akkor majd borosbocskor, már ha a szivinfi addig nem viszi el õket, majd a bunkó sofõröket fogja kicikizni.
Mondom ezt én, aki csak két éve teker.![]()
Posted 2005. September 20. - 20:25

Posted 2005. September 20. - 19:05

Borosbocskor meg kereskedelmi rádióban dolgozik, csak azt mondják, amit az emberek hallani akarnak. Ha a bringás kissebség nevében beszélnének, a többség átkapcsolná a rádiót, akkor meg ki hallgatná a reklámot? Kutyasétáltatóból több van, ezeket nem is fikázzák. Úgyhogy az õ véleményük nem mérvadó.
Érdekes, hogy egyébként milyen ellenérzéssel viseltet az autós társadalom a bicajosok iránt. Pedig a kerékpáros senkinek sem árt, nem szennyez, nem szarik a járdára, és különösebb odafigyelést sem igényel a közlekedés során. (Kivéve, ha részeg.) Arról nem is beszélve, hogy nem szívességbõl megtürt közlekedõk vagyunk az utakon, hanem, ugyanolyan adófizetõk (vagy adóeltitkolók) vagyunk, mint akárki más, ugyanannyi jogunk van az úttesthez, mint bárkinek. Viszont a bicajozás egy életmód, filozóifa –mint ahogy ezt e bikemagos írta a múltkor valahol- amit inkább népszerûsíteni kellene, amire jó alkalom pl a KM is. Minden gyerek bringázik, csak késõbb ezt általában leteszik, mert nem olyan menõ mint motorozni, meg csajokat sem lehet benne gyömöszölni, mint a kocsiban.:scared: De ha látják, milyen sokan nyomulnak keróval, és látják, hogy ez egy olyan közösség, ahová király dolog tartozni, akkor többen leszünk. És szvsz teljesen mindegy, hogy ugribugri, vagy o.úti, parasztvakító, vagy öreg acélváz. Aki egyszer bicajra ült, az már nem fogja a kerékpárosokat üvöltözve leszorítani, nem akarja õket nyakon vágni, garázsba zárni. Akkor majd borosbocskor, már ha a szivinfi addig nem viszi el õket, majd a bunkó sofõröket fogja kicikizni.
Mondom ezt én, aki csak két éve teker.

Posted 2005. September 20. - 16:23

CM miatt mondák ezeket:
"Egy metropoliszban nincs helye biciklinek."
"üssünk meg egy biciklistát - elég, ha kiteszed a kezed"
"Tudod mit csinálnék egy biciklistával? Bezárnám a garázsomba és elindítanám az autóm motorját"
"vagy feszíts ki egy drótot"
Mindenki vigyázzon magára ha bicajra ül mert lehetnek idióták akik megteszik.

Posted 2005. September 20. - 15:30

Offtopic:
megvan a nyelvvizsgám eredménye is: megfeleltem

Posted 2005. September 19. - 22:05

Én biztosan a vezetéknélkülit venném meg.Még egy kérdés hogy szükséged van e pedálcsapásszám mérésre?!Mert ha nem akkor Cordless a te embered.én holnap viszek cd-t.
lehet már meg is van 1 dolog amit a pénzembõl fogok venni1 kilóméteróra, csak még nem döntöttem el hogy vezetékest vagy vezeték nélkülit vegyek-e
itt van pár amit kinéztem ebikeon:
vezetékes:
Cateye Astrale8 :
http://ebike.hu/term...k/vezetekes/213
vezeték nélküli:
Cateye MC-100 Cordless:
http://ebike.hu/term...tek-nelkuli/963
néztem szemüveget is ebikeon. ennek is itt a linkje
BBB BSG-21 szín metál szürke flash
http://ebike.hu/term...ix-lencses/1826
de még biztos fog változni a szemüveg mert néztem cserélhetõ lencsés merida szemüveget 7000Ftért de még meglátom, még elnézek boltokba is
Posted 2005. September 19. - 22:00

A pc 14-tõl a Fit Watch komolyabb,érdemesebb megvenni.Nagyon jó az ára!Voltam a Biondoban, de még nem voltak ott a képek. Ott hagytam egy CD-t, holnapra felírnak egy rakás képet, majd teszek a netre valamilyen tárhelyre, hogy akik nem voltak ott, azok is átélhessék a réééészt. (Na jó, csak TT)
Cmaxx, volt a bicajboltban is Sigma, de nem PC, hanem SAHAPE WATCH. Teljesen alap, óra, dátum, pulzusszám, Kcal, figyelmeztetõ jelzés, max pulzus, vízálló. Viszont az ára csak 8 ezer valamennyi. 14 rugóért, -amit most épp elvittek- már SIGMA FIT WATCH van, Training Managerrel, memóriával, Fit-teszttel. A PC14 tudja ezt?
Posted 2005. September 19. - 18:10