Ja! Bagoly mondja...Anyáék hoznak cannondale-es pulcsit (énse vagyok kennondél buzi )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen!
Started by
sianis
, 2004. November 30. 16:07
Posted 2006. January 25. - 22:34
Posted 2006. January 25. - 22:02
Anyáék hoznak cannondale-es pulcsit (énse vagyok kennondél buzi )
Posted 2006. January 25. - 21:52
Felavattad már a bringát? Milyen?
Posted 2006. January 25. - 21:41
Ma már napközben elég jó idõ volt. Legalább is bentrõl nézve. Nem is mondok több ilyen okosat, várom inkább jó erõsen a tavaszt.
Posted 2006. January 25. - 21:22
RE (vagyok) Ati mikor lesz idõd a kerekemre ? nem sürgõs, csak kérdem...
Posted 2006. January 25. - 20:36
Szevasztok srácok!
Mizu?
Sose lesz vége ennek a hidegnek!
Mizu?
Sose lesz vége ennek a hidegnek!
Posted 2006. January 24. - 23:13
-5 az nem tesz kimondottan jót a levegõztetõ berendezésednek.Ha mindenképpen tekerni akarsz akkor csak pianoba,és csak kis ideig.A sál az feltétlen.
Posted 2006. January 24. - 20:32
Ha enyhül az idõ, én megyek egy rövidet, igaz csak országúton. -5 az már majdnem tavasz. Nekem csak egy gondom van: Én az orromon alapból nem tudok rendesen levegõzni, viszont ha picit jobban terhelek, és jó nagy levegõket kell vennem, majd kiugrik a tüdõm a fagyos légtõl. Tekerjek egy sálat az orcám elé? Vagy ne vegyek levegõt? ???
Posted 2006. January 24. - 20:06
Mitkell negyedikben? Szallagavató idõszaknak már vége. Már csak tanulni kell.
Szerintem egyetem rosszabb mint kövézpsuli. legalábbis vizsgaidõszak. Szorgalmi az laza.
Sajnos nemsikerült letudni a vizsgákat szal tolódik mindennemü bringázás részemrõl. Jövhéten viszont vége az összes vizsgaának szal 100% hogy megyek. Aki ráér és hajlandó is tekerni ilyen idõben az szoljon.
Szerintem egyetem rosszabb mint kövézpsuli. legalábbis vizsgaidõszak. Szorgalmi az laza.
Sajnos nemsikerült letudni a vizsgákat szal tolódik mindennemü bringázás részemrõl. Jövhéten viszont vége az összes vizsgaának szal 100% hogy megyek. Aki ráér és hajlandó is tekerni ilyen idõben az szoljon.
Posted 2006. January 24. - 16:55
Cycleops, írtam neked mélt, de a Biondó elhelyzése kimaradt. A Kótaji út, az egy kivezetõ út a városból, Buj, Gávavencsellõ felé. Amúgy a Vasvári Pál u. folytatása, el sem lehet téveszteni. A fõsuli új hátsó bejárata (vagy mi) is ott van. A bolt még jóval a sorompón innen van, nem messze a keresztezõdéstõl, ahol mondjuk a stadion felé kellen lefordulni. Kis tábla jelzi csak az üzletet, könnyû elnézni.
Posted 2006. January 24. - 16:27
Háát..hétvégén olvasgattam a fórumot...egyébként örülök ha anapi aprót át tudom nézni....szar negyedik..minden idõmet elveszi.
Jár valaki spinningezni?Gondoltam rá, hogy én is megyek valamikor, mert hiába van itthon görgõm, ha mindkét aszfaltgumim a boltban maradt(amit most újítanak....).
nahh..csõröge!!!!
Jár valaki spinningezni?Gondoltam rá, hogy én is megyek valamikor, mert hiába van itthon görgõm, ha mindkét aszfaltgumim a boltban maradt(amit most újítanak....).
nahh..csõröge!!!!
Posted 2006. January 24. - 16:09
Szeva Cycleops!
A Biondo a Kótaji uton van,hány szám is? Nem tudom de van a házon reklámtábla!Szerintem megtalálod!
Üdv. közöttünk!
A Biondo a Kótaji uton van,hány szám is? Nem tudom de van a házon reklámtábla!Szerintem megtalálod!
Üdv. közöttünk!
Posted 2006. January 24. - 14:40
Sziasztok!
A Biondo-Bike honlapról értesültem, hogy Nyíregyházán milyen kerékpáros aktivitás folyik!
Én Ófehértói vagyok, gondolom ismerõs a név néhányotoknak...
Legfõképpen országútizom, de az elmúlt õsszel leszereltem az országútimat és átalakítottam fitness-bike-ká, mert falura inkább az való funkcionalitását tekintve... De ezzel is eljárogatok-gattam tekerni 25-30-akat...
Az a legfõbb gondom -mint itt másoknak is- hogy nincs kivel együtt róni a kilómétereket... Ez a morális oldala, de van egy technikai oldala is: miszerint, ha valami komolyabb alkatrész vagy kiegészítõ kell, legalább Debrecenig el kell érte menni (ha nem messzebbre). Értitek mire gondolok!?
Örömmel értesültem, hogy létezik a Biondónak egy keleti ága, mert ez már nagyon hiányzott. De nem tudom a pontos címét, hogy helyileg hol találom.
Megírnátok nekem, mert tavasszal szeretném ismét "felnyergelni az unikornisomat" és nem szeretnék annyit utazgatni az alkatrészekért feleslegesen, ha már a szomszédban is megkaphatom õket!
Elõre is köszönöm! Szevasztok!
East side is the best side!
A Biondo-Bike honlapról értesültem, hogy Nyíregyházán milyen kerékpáros aktivitás folyik!
Én Ófehértói vagyok, gondolom ismerõs a név néhányotoknak...
Legfõképpen országútizom, de az elmúlt õsszel leszereltem az országútimat és átalakítottam fitness-bike-ká, mert falura inkább az való funkcionalitását tekintve... De ezzel is eljárogatok-gattam tekerni 25-30-akat...
Az a legfõbb gondom -mint itt másoknak is- hogy nincs kivel együtt róni a kilómétereket... Ez a morális oldala, de van egy technikai oldala is: miszerint, ha valami komolyabb alkatrész vagy kiegészítõ kell, legalább Debrecenig el kell érte menni (ha nem messzebbre). Értitek mire gondolok!?
Örömmel értesültem, hogy létezik a Biondónak egy keleti ága, mert ez már nagyon hiányzott. De nem tudom a pontos címét, hogy helyileg hol találom.
Megírnátok nekem, mert tavasszal szeretném ismét "felnyergelni az unikornisomat" és nem szeretnék annyit utazgatni az alkatrészekért feleslegesen, ha már a szomszédban is megkaphatom õket!
Elõre is köszönöm! Szevasztok!
East side is the best side!
Posted 2006. January 23. - 16:31
én ma nem tudok menni színház miatt de holnaptól tökéletes. majd akkora megpróbálok bejelentkeztni.
Lassan járj, ugyanoda érsz
Posted 2006. January 22. - 21:35
Posted 2006. January 22. - 21:14
Köszi az infót!Holnap megpróbálok bejelentkezni!Még valaki?
Posted 2006. January 22. - 20:41
Járok,amúgy 16 00és 20 00-tól vannak órák itt a telefon amin be lehet jelentkezni:20/5636699.Nagyon be vannak táblázva,jó elõre le vannak kötve a helyek.Fizetni sajnos elõre kell mert csak akkor tartják fenn a helyet(azért mert sokan beiratták magukat és nem mentek el,ezzel megfosztva másokat a lehetõségtõl ,és persze az óraadókat a az anyagiaktól.)Nekem kb.18:30-tól jó csak! Meg kellene tudni,hogy mikor lehet egyáltalán menni!Lehet be kell elõtte jelentkezni!
CMAXX?Tudsz segíteni?Te szoktál spinningelni.
Többiek?Nem akar jönni még valaki?
Posted 2006. January 22. - 20:24
Újra városlakó leszek. ***** **** **** ******
Posted 2006. January 22. - 19:23
Állítólag 600 Huf egy óra! Gondolom késõ estig vannak nyitva,de cmaxx hátha tud többet mondani nekünk.
Posted 2006. January 22. - 19:21
Menni kéne. Annyit jó lenne megtudni, hogy mennyibe kerül. Meg, hogy meddig vannak nyitva.