Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyíregyháza itt is jelen!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3057 replies to this topic

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
nekem 140km volt (Bényei kör)Mazsola neked esetleg mond ez valamit

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

köszi a meleg fogadtatást! nyiregyi vagyok, móricz zs. utca. már vagy tíz éve bicózom, egy éve kezdtem hobby szinten montizni is. régen mindig a triatlonosokkal mentem mert nem volt más. meg hát Pirnyák Petivel, Vinnai Zsolttal és a Farkas testvérekkel, nem tudom mennyire ismeritek õket??, már nem tizenévesek:) debreceni egyetemre járok így hét közben ott montizok az erdõben, hétvégén meg itthon országúti, ugyanis debrecenben elég szar az út. volt egy kis mûtétem úgyhogy most nem megyek majd annyira keményen de jó lenne majd edzeni együtt. tokajt én is látogattam régen, inkább országútival(a leghosszabb eddig 200km egy nap alatt.)

egyik uncsim elvileg valami csapattal edz, de majd megkérdezem akkor õt. hányan vannak itt országútisok???

vive le cyclisme!!!!!!!!!!

Meg van!Vinnai és Pirnyák benne vannak a csapatban,õket keresd!A Farkasfalka jóbarátaim,Farkas Attival szoktam tekerni,de sajna már nem teker annyira intenzíven.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

sziasztok!

én országútis vagyok és most hallottam hogy van nyiregyen kerékpáros csapat!?!?!? ez igaz?!?? ki az edzõ vagy a vezetõ? van aki benne van?

Van! Nyír KSC néven fut a társaság.Több infót egyenlõre nem tudok.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Mindíg arról álmodtam, hogy ilyen apa legyek!

Miyen ? Kis sufnituning a saabnak :D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts

Fater jött tegnap értem sulihoz. És hát alakított megint, ahogy szokott :)
Az túl égõ, ha egy szülõ megy a gyerekéért, de APA, :D az külön kategória. Beáll suli elé, beszállok, kézifék 6500....180°os fordulat leszabályoz a motor vagy 3s-ig :D Mindenki nééz Wááá tiszta fasza vót

Mindíg arról álmodtam, hogy ilyen apa legyek!

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Üdv közöttünk!!
Én csak szeretek országútizni, igazi bicajosnak azért nem mondanám magam. (Fõleg Vinnai Zsolthoz képest. Ha jól emlékszem, õ nyerte az õszi aszfaltkoptatót.) cmaxx az már valami, de õ már szerintem az ántivilágban is a maratonokról álmodott :krol: No, majd tekerünk együtt!!!

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Üdvözletem.
Látom msot elég aktív a fórum. Biztos a kinti hideg teszi :)
Amúgy fõleg montisok vannak itt fórumon. Bár kis aszfalt nemokoz gondot.(slick)
Ah figyeled majd fórumot akkor mehetünk majd együtt tekerni. legtöbbször tiszatelekre vagy tokajra mentünk kerülõvel. Ami lényegében tiszta aszfalt.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Fater jött tegnap értem sulihoz. És hát alakított megint, ahogy szokott :)
Az túl égõ, ha egy szülõ megy a gyerekéért, de APA, :D az külön kategória. Beáll suli elé, beszállok, kézifék 6500....180°os fordulat leszabályoz a motor vagy 3s-ig :D Mindenki nééz Wááá tiszta fasza vót

Izé

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Én nem ösmerek senkit. Én még ultratojássegû vagyok, én vagyok a legfiatalabb a lassan 16 évemmel. 2-en országútiznak (cmaxx; g_perfect) , meg majd most én is szeretnék. Vmi elérhetõséget lökünk neked, ha szeretnél velünk jönni, mert nem olvas mindenki minden percben fórumot...
Oszt majd megláttyuk hogy debütálsz :D:D:D nekem 110 km volt a max montival tavaly.

Izé

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
köszi a meleg fogadtatást! nyiregyi vagyok, móricz zs. utca. már vagy tíz éve bicózom, egy éve kezdtem hobby szinten montizni is. régen mindig a triatlonosokkal mentem mert nem volt más. meg hát Pirnyák Petivel, Vinnai Zsolttal és a Farkas testvérekkel, nem tudom mennyire ismeritek õket??, már nem tizenévesek:) debreceni egyetemre járok így hét közben ott montizok az erdõben, hétvégén meg itthon országúti, ugyanis debrecenben elég szar az út. volt egy kis mûtétem úgyhogy most nem megyek majd annyira keményen de jó lenne majd edzeni együtt. tokajt én is látogattam régen, inkább országútival(a leghosszabb eddig 200km egy nap alatt.)

egyik uncsim elvileg valami csapattal edz, de majd megkérdezem akkor õt. hányan vannak itt országútisok???

vive le cyclisme!!!!!!!!!!

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
Üdv közöttünk :) Már tavaszra van tervezve túra :) ha összejön minden akkor lesz.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Üdv köztünk! Szerintem Máté mindent elmondott. Az outisok csinálják nekünk a szélárnyékot.:P Nyáron megyünk túrázgatni, meg itt a környéken is sokat tekerünk.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Üdvözöllek! Hát én nem tok róla, hogy lenne CSAPAT, de az tény, hogy szoktunk tekergélni. Én is most fogok outit venni, meg még van pár jó fizikumu MTB-os aki tartja a tepmót:p az outisokkal... Vezetõnk nincs(nem tok róla). Edzéseket tervezzük... pl. spinning, futás, outi, Tokaj (MTB) Amúgy többiek, szólhatnátok mobilon ha van vmi Semény. Kérlek mazsola mutatkozz be. Ki vagy, hol lax, mióta kerékpározol stb. ?

Izé

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
sziasztok!

én országútis vagyok és most hallottam hogy van nyiregyen kerékpáros csapat!?!?!? ez igaz?!?? ki az edzõ vagy a vezetõ? van aki benne van?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts

Rohadéééék. Nekem meg lesz meg még fizika tz is :)

Wehehehehe. Sok sikert a fizika TZhoz. Tanuljál. :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

nah holnap nekiugrok a láncnak :) DE JÓ HOGY NEM LESZ HOLNAP SULIIII :D

Rohadéééék. Nekem meg lesz meg még fizika tz is :)

Izé

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 posts
nah holnap nekiugrok a láncnak :) DE JÓ HOGY NEM LESZ HOLNAP SULIIII :D

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Szerintem meg maradj a seggeden :)
Mentem ma a buszhoz 3× elestem, pedig nem tartom magam egy esetlen gyereknek...
Végre hazajöttek muterék, de csóró Vegas-ban nem volt Kend on dél pulcsi :(
Legalább végre itthon vagyok.

Izé

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts

Felavattad már a bringát? Milyen?

Inkább azt mondanám, ültem már rajta. Talán hétvégén, ha tényleg csak kevéssel lesz 0 fok alatt. Tényleg, nem tudja valaki, hogy Kótaj felé körbe, Sóstóhegynek vissza le van takarítva az út, vagyis száraz, nem jeges? (Mint a városban a nem fõ utak:( ) Bár lehet, csak egy ultraligh Sóstó oda-vissza fog realizálódni.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Anyáék hoznak cannondale-es pulcsit :D (énse vagyok kennondél buzi :D)

KEND ON DÉL hihihi