Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen!
Posted 2006. February 08. - 17:52
Nemhiszem, hogy ezt a vitát Máté irománya inditotta volna el.
Szerintem ezt már 1 szer lezártuk.
Remélem mostmár véglegesen.
Posted 2006. February 08. - 17:39
Üdvözletem Mindenkinek!
De a legarcpirítóbb mégis az kedves Coldrock amikor azt állítottad, hogy nem tudtátok Szepi számát.Én úgy emlékszem, hogy a rakamazi benzinkúttól hívtatok minket, merre is járunk! Ezenfelül Norbika is hívta Szepit aznap reggel, hogy mikor érünk a 21-es suli elé, ahol õ várt ránk! Így róla is megvan a véleményem!!! Ennyit rólatok....
Ezeket a dolgokat természetesen elmondtam volna a túra végén, de ugyebár erre nem volt lehetõségem.... Egyébként az elsõ közös tiszatelki túránkon is faképnél hagytatok minket kedves Coldrock és Legeon, az sem volt valami szép!!!!!
Mi a fasz van ? hello!
1. Halvány fingom nem volt a telefonszámotokról. Csak a Legeoné volt meg akkor.
2. Milyen tiszatelki túra ember ? 2-en mentünk, 2-en jöttünk
Ne írd már a hüyeségeket b+
Mindegy, úgyis mindenért énvagyok a hibás. Jó ok
MIYEN OMINÓZUS IROMÁNYT ez meg a másik ?!?!?!?!?
Posted 2006. February 08. - 16:49
Néhányan közületek már ismernek. Én az a Zsolt vagyok, aki részt vett azon a Tokaji túrán, amely szóba került a múlt héten 02-án. Nekem nincs otthoni net hozzáférésem, így Szepi barátom útján értesültem róla, hogy COLDROCK barátunk írt egy hozzászólást, mely nagy vihart kavart. Nos én is elolvastam az ominózus irományt, és kinyílt a bicska a zsebemben! Mivel közvetve én is meg lettem szólítva, így most szeretnék reagálni az ott elhangzottakra.
Elõször is nem tudom emlékszel-e kedves Legeon, hogy rajtad kívül mindenkinek sikerült megjelenni a megbeszélt idõre, de te egy jó 20 percet késtél, ami után egy "bocs fiúk" igazán jólesett volna. Ehelyett még csak nem is köszöntél, se egy odavetett "hello", se kézfogás nem volt!!!!!!!
Aztán, szerintem mindenki maga dönti el, hogy milyen tempóban teker. Mivel a mi célunk nem a Tour de Hongrie-n való indulás volt, így kényelmesebb tempóban nyomtuk. És mi veletek ellentétben hazafelé is tekertünk! Ez nekem, mint szigorúan hobbista bicajosnak bõven elég volt, életem második túráján máris több mint 100 km-t tekertem!
Ahhoz aztán végképp senkinek semmi köze, hogy ki mit, mikor eszik és használ-e napolajat leégés ellen!!!
De a legarcpirítóbb mégis az kedves Coldrock amikor azt állítottad, hogy nem tudtátok Szepi számát.Én úgy emlékszem, hogy a rakamazi benzinkúttól hívtatok minket, merre is járunk! Ezenfelül Norbika is hívta Szepit aznap reggel, hogy mikor érünk a 21-es suli elé, ahol õ várt ránk! Így róla is megvan a véleményem!!! Ennyit rólatok....
Ezeket a dolgokat természetesen elmondtam volna a túra végén, de ugyebár erre nem volt lehetõségem.... Egyébként az elsõ közös tiszatelki túránkon is faképnél hagytatok minket kedves Coldrock és Legeon, az sem volt valami szép!!!!!
Azért egy dologban egyetértünk: többé nem kell együtt mennünk sehová, így elkerülhetõk a hasonló incidensek!
Ezzel az irománnyal a dolgot részemrõl lezártnak tekintem, úgy éreztem a mi szemszögünkbõl is el kell mondani a történteket. A fórum további életében nem kívánok részt venni!
Mindezek ellenére mindenkinek további kellemes nyeregben töltött perceket kívánok!
Posted 2006. February 08. - 16:29
Légy szerény és megelégedett
Ui:kicsi ez a város ,hallottam a kijelentésed
Jah arról na tervemrõl már letettem, de azt írtam is...
ÁÁÁÁÁÁÁ értem má. _Nem kell minden hülyeségemet komolyan venni
Posted 2006. February 08. - 01:04
Légy szerény és megelégedettMiért ?
Ma is bicikliztem 45 percet...
Ui:kicsi ez a város ,hallottam a kijelentésed
Posted 2006. February 07. - 23:51
Máté még annyit ,edddzzzél keményen !Tudod miért?
Miért ?
Ma is bicikliztem 45 percet...
Posted 2006. February 07. - 23:47
Posted 2006. February 07. - 23:43
Posted 2006. February 07. - 23:40
1.Érett felnõtt ember lévén nem légbõl kapott dolgokkal dobálóztam.
2.Nagymértékben saját tapasztalataim alapján kismértékben másokéra alapozva írtam le ami szúrta a szemem,megjegyzem másokét is.
3.Azt viszont teljes biztonsággal állíthatom hogy nekem nincs amit a szememre vetnétek,hiszen nem adtam rá okot.(estleg a keményre sikeredett hozzászólásomat)
4.Õszinte ember lévén ne rejtem véka alá a véleményemet,ami a mai világban sajnos nem egy népszerü erény.
5.Nem fogok megsétõdni MONDHATOD
Kedves ifjúság,a (nyers) kritikát építõ jelleggel is fel lehet fogni.
Ami biztos, nem vagyunk egyformák hálisten,hiszen akkor unalmas lenne az élet.
Posted 2006. February 07. - 23:27
6-anEddig ki van létszámban?
- Lasy
- Legeon
- Norbiweb
- elásottegértetem
- g_perfect
- & én
Posted 2006. February 07. - 23:14
FELHÍVÁS!
2006.02.10-én pénteken, a Nyírplázában rendezhetnénk egy pizzázást. Megdumáljuk ki mikor ér rá, és egyeztetünk egy idõpontot. Vacsorára gondoltam, mert du érünk rá sokan gondolom... Nem én fizetek:p csak a sajátomat. Jöjjön el EVERYBODY !
Eddig ki van létszámban?
Posted 2006. February 07. - 19:06
Posted 2006. February 07. - 17:07
Posted 2006. February 07. - 16:59
Posted 2006. February 07. - 16:07
Feri?!
Ati?!
Gabi?!
Ákos?!
Tamás (Mazsola, ha van kedved)?
Többieknek nem kötelezõ, de erõsen ajánlott (ahogy a tanárok mondanák)
Posted 2006. February 06. - 23:15
FELHÍVÁS!
2006.02.10-én pénteken, a Nyírplázában rendezhetnénk egy pizzázást. Megdumáljuk ki mikor ér rá, és egyeztetünk egy idõpontot. Vacsorára gondoltam, mert du érünk rá sokan gondolom... Nem én fizetek:p csak a sajátomat. Jöjjön el EVERYBODY !
Posted 2006. February 06. - 22:15
Posted 2006. February 06. - 22:08
Posted 2006. February 06. - 22:01
Azt hiszem muszály lesz az ebikérõl pumpát rendelnem, itt nem lehet azt csak úgy kapni! A Szent IStván utcán is összesen két mûhelypumpa van, és egyik se nyomásmérõs. De ha lenne, akkor is drágább lenne, mint az ebikés futárostúl. :cry:
Máté, milyen a gép??? Van-e nagy öröm a családban?
Kéne találkoznunk. Nem szervezkedek, se puccs nyugi!
nekem is kéne pumpa, meg dumálhatnánk
Holnap ráérsz ? nekem jó suli után. Hívlak, csak válaszolj...
Posted 2006. February 06. - 21:54
Máté, milyen a gép??? Van-e nagy öröm a családban?