A tengelyhosszt passzolom, de erõs a gyanúm, hogy a hátsó sor meg talán az agy is beleszól, meg mondjuk a 111 és a 113 közt nincs komoly különbség.
A kis fülek a verseny alatti gyors kerékcserét segítik.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Started by
isukim
, 2002. September 05. 11:55
Posted 2005. December 05. - 14:59

Posted 2005. December 05. - 14:39

Szasztok!
Két gyors kéréds egy koca országutistától...
1.: Mekkora tengelyhossz kell egy FC-6400-as hajtókarhoz? 111mm? 113mm?
2.: Mi a szar értelme van a fékpofák alatti kis szárnyacskáknak?
Két gyors kéréds egy koca országutistától...

1.: Mekkora tengelyhossz kell egy FC-6400-as hajtókarhoz? 111mm? 113mm?
2.: Mi a szar értelme van a fékpofák alatti kis szárnyacskáknak?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. December 02. - 21:13

A stücni benne egy gyári állítható. Azt nem érdemes lecserélni
Ritchey Pro Ahead Országúti méret: 100mm
6 990,- Ft Erre ???
Ritchey Pro Ahead Országúti méret: 100mm
6 990,- Ft Erre ???
Posted 2005. December 02. - 15:16

Milyen színû volt ?

Posted 2005. December 02. - 14:46

Giant
full (kivetel aszem a haytomü, agy)Sora fekvaltokar stb.
aszem Mach 1 es kerekek.meg valami más agy mint a sora
Carbon aero !!nyeregcsõ
95.000FT uyonan a Blue Cet boltban láttam.
full (kivetel aszem a haytomü, agy)Sora fekvaltokar stb.
aszem Mach 1 es kerekek.meg valami más agy mint a sora
Carbon aero !!nyeregcsõ
95.000FT uyonan a Blue Cet boltban láttam.
Posted 2005. December 02. - 12:26

Na az tényleg jó ár. Ettõl függetlenül továbbra is azt mondom, hogy akinek van egy jónak mondható montija nem biztos, hogy meg fog elégedni egy nagyon alap felszereltségû országútival (az OCR3 kb. acera-[alivio már nem igazán] ). De javítsatok ki ha tévedek…. 100-ért én a használt piacon is szétnéznék. www.matuzmaster.hu --hátha akad valami
Posted 2005. December 02. - 11:05

Posted 2005. December 02. - 09:04

thxSzép az F600-ad
OFF:
Gondolom akciózzák az OCR3-at rendesen. Ez kb. most mennyibe kerül?
Mert pl. ezek elég elgondolkodtató árak: http://www.biondobik...product_id=3373 A 195 ezres Megaplus Xe pl. nagyon jó vétel. Lehet 50-nel drágább mint amit kinéztél, de sokkal jobb.
Vagy ezek: http://www.bikeart.h...&kategoria_id=2
Na ennyi, csak segíteni akartam, pont képben vagyok.
Posted 2005. December 01. - 22:32

Szép az F600-ad
OFF:
Ez olyan, ha van 4 milliód, akkor nem Ford Focus WRC-t veszel, hanem egy alapmodellt (aki beleköt a fordba, az kérem magában vezesse le indulatait, írhatnék bármit helyette... Köszii)
Jó lesz az a Giant OCR 3. Ha nem fogom széjje' verni

Ez olyan, ha van 4 milliód, akkor nem Ford Focus WRC-t veszel, hanem egy alapmodellt (aki beleköt a fordba, az kérem magában vezesse le indulatait, írhatnék bármit helyette... Köszii)
Jó lesz az a Giant OCR 3. Ha nem fogom széjje' verni
Posted 2005. December 01. - 21:07

Nekem nagyon nem mûködött. A fék-váltókaron pl. egy nagyon pici "kinövéssel" lehet lefelé váltani, ami szinte használhatatlan hosszú távon. Én is kiegészítésként vettem országútit, de költeni kell rá ha élvezni szeretnéd. Fõleg ha van egy elég jó montid, akkor szerintem nem szívesen ülsz rá egy sokkal bénább felszereltségû országútira. Szal a lényeg, hogy a Tiagra szett sokkal drágább, de lényegesen jobb is. És így jó sokat költhettem az országútira is…… de most van egy szép fekete Specialized Allez is a garázsban (majd dobok képet)
Posted 2005. December 01. - 21:05

a shimano soráról véleményt kérek szépen
.
Mûködik. Persze nem 0,00001 s alatt vált, meg nem 24dB hangot ad a lánc, de normál használatra, túrázni, edzésre, kezdõ versenyzésre sztem tökéletesen megállja a helyét. Hátrányként a kioldókart említeném, azt a pöcköt alsó kormányfogásból kicsit nehéz elérni. Amúgy teszi a dolgát, ahogy kell.
4000 km, Sora-2200 vegyes szett.
Posted 2005. December 01. - 16:54

a shimano soráról véleményt kérek szépen 
Kiegészítés képp veszek outit, szal nem dura ace-ben gondolkodok...
elõre is kössz. Aki nem tekert sora-val, és nem is látott még az fogja be.

Kiegészítés képp veszek outit, szal nem dura ace-ben gondolkodok...
elõre is kössz. Aki nem tekert sora-val, és nem is látott még az fogja be.
Posted 2005. November 27. - 21:20

Mondjuk ez az egész off a Tech/Outi topicban, de mind1.
Igazából kinek érdeke, hogy lebukjon valaki? A kerékpárosnak nem hinném, a csapatnak szintén nem, a szurkolónak sem mert lehet, hogy elítéli a dolgot de ez a magatartásában általában nem mutatkozik meg (pl ugyan úgy megnézem a verseny, megveszem az újságokat, a mezeket, stb.).
Igazából kinek érdeke, hogy lebukjon valaki? A kerékpárosnak nem hinném, a csapatnak szintén nem, a szurkolónak sem mert lehet, hogy elítéli a dolgot de ez a magatartásában általában nem mutatkozik meg (pl ugyan úgy megnézem a verseny, megveszem az újságokat, a mezeket, stb.).
One planet, one tribe...
Posted 2005. November 27. - 19:54

Ha olvastátok Jesus Manzano hozzászólását akkor az szerintem mindenre választ ad....
... de azért örülök is, hogy egy spanyol nyertest megbuktattak a spanyol körversenyen. Talán jelent valamit...
Én azt mondom erre, hogy Manzano nyilván a már leléptetett szemszögébõl beszél. Szóval egy kicsit azt, hogy engem-kaptak-el-de-mindenki-hibás. Ettõl függetlenül úgyszólván nyilvánvaló, hogy az élsportban senki sem teljesen tiszta.
Ami at illeti, ez ugyan jelent valamit, csak éppen gondold el: Virenque karrierje kettétört, de iszonyatos akaraterõvel még vissza tudott térni. Pantani nem vol ennyire szerncsés, õ beleroppant. Armstrong pedig... szóval õ érintetetlen maradhatott... mint ahogy szinte minden amerikai. Jó, ne gyertek Hamiltonnal, õ megtarthatta az olimpiai címét, a B próbája nem volt végrehajtható ?!?! Herasé meg nagy vergõdéssel igen.
Emlékeztek Florence Griffith-Joyner-re, 88-ból? Mosolyogva lealázott mindenkit 100- on 200-on. 29 évesen meghalt. Biztos nem doppingolt ugye? És egyszer sem bukott le...
Persze a spanyoloknak nincs annyi pénzük a sportban, mint az amcsiknak....
Posted 2005. November 27. - 18:35

Ismerem az érzést. Annyi a gond vele, hogy a maximalizmus/idealizmus törvényszerûen boldogtalansághoz vezet. Mostanában inkább próbálom az embereket olyannak elfogadni (esetleg szeretni), amilyenek.
Posted 2005. November 27. - 18:24

A kérdés természetesen költõi volt, de nem hiszem, hogy az örökös megalkuvás vezet e egyáltalán valahová. Egyáltalán nem kedvelem a megalkuvó embereket. Mármint ilyen, illetve hasonló téren.
Posted 2005. November 27. - 18:01

Ha olvastátok Jesus Manzano hozzászólását akkor az szerintem mindenre választ ad. Nem szeretnék magyar vonatkozásban beszélni a dologról, de ha itthon megy akkor külföldön...
Pont az a cél, hogy ne mondják azt a versenyzõk, hogy mivel mindenki doppingol akkor nekem is muszály. Talán nem lesz soha tiszta ez a sport sem, de a cél ettõl még nem lehet kevesebb!
Amúgy én is sajnálom, hogy pl Herast nem láthatom vesenyezni, de azért örülök is, hogy egy spanyol nyertest megbuktattak a spanyol körversenyen. Talán jelent valamit...
Pont az a cél, hogy ne mondják azt a versenyzõk, hogy mivel mindenki doppingol akkor nekem is muszály. Talán nem lesz soha tiszta ez a sport sem, de a cél ettõl még nem lehet kevesebb!
Amúgy én is sajnálom, hogy pl Herast nem láthatom vesenyezni, de azért örülök is, hogy egy spanyol nyertest megbuktattak a spanyol körversenyen. Talán jelent valamit...
Posted 2005. November 27. - 17:46

Kérdésed költõi ugye? Ha kitálalna, szerintem a karrier végét jelentené. Vakarják itt sokan egymás hátát. De hol nem? A versenyzõket mégsem tudom igazán elítélni. Talán mert én is így döntenék a helyükben. És sokukra továbbra is felnézek, mert addig is el kell jutni, hogy valaki doppingot áldozzon rájuk... Engem pl. hiába nyomnának tele bármivel, nem hiszem, hogy dobogós lennék a Touron. Mondhatni, a Tour a legnagyobb kerékpáros és sportorvos verseny...

Posted 2005. November 27. - 17:27

Egy dologra lennék kíváncsi; minden egyes doppingbotrány során az adott csapat érintett vezetõje azonnal kijelenti, hogy nekik semmi közük az egészhez, ezt a versenyzõ a tudtuk nélkül csinálta, ezért õk elhatárolódnak az esettõl, és ha beigazolódik a doppingolás, akkor azonnal szerzõdést bontanak a versenyzõvel.
Kérdem én, amikor valaki a doppinglistán szereplõ szert használ, akkor azt csak szigorú "orvosi felügyelet" mellett csinálhatja, hacsak nem akar beledögleni. És gondolom, nem a körzeti orvos fogja neki felírni a szert, és nem is õ felügyeli a használatát, hanem az, aki ebben a legjobban érintett, a csapatorvos, és természetesen a team vezetõjének tudtával és beleegyezésével. Ha ez így van, akkor miért fogadják el ezt minden esetben a versenyzõk, és miért nem tálalnak ki. Vagy mégis egyéni partizánakciókról van szó?
Javítsatok ki, ha valamit roszzul látok vagy értelmezek, illetve akkor ez hogy is van, miért van.
Kérdem én, amikor valaki a doppinglistán szereplõ szert használ, akkor azt csak szigorú "orvosi felügyelet" mellett csinálhatja, hacsak nem akar beledögleni. És gondolom, nem a körzeti orvos fogja neki felírni a szert, és nem is õ felügyeli a használatát, hanem az, aki ebben a legjobban érintett, a csapatorvos, és természetesen a team vezetõjének tudtával és beleegyezésével. Ha ez így van, akkor miért fogadják el ezt minden esetben a versenyzõk, és miért nem tálalnak ki. Vagy mégis egyéni partizánakciókról van szó?
Javítsatok ki, ha valamit roszzul látok vagy értelmezek, illetve akkor ez hogy is van, miért van.
Posted 2005. November 27. - 11:04

Szomorú. Hiányozni fog a kis hegyi manó.Bár nem igazán tartozik ide, de mit szóltok Heras-hoz?

Nagyon szurkoltam neki, hogy a B negatív legyen.