Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
hat...
a bvkk honlapjaval (es a tobbivel sem) nem a dizajn a gaz, mert egy ilyen oldalnal masodlagos a kinezet es elsodleges a tartalom.. a tartalom update-elesehez pedig nem kell szakmaba vago ember :)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Szeritem semelyik kerékpáros klubnak nem áll rendelkezésére a honlapra, versenyrendezésre, Tv mûsoridõ megfizetésere az anyagi fedezet. Hogy is állhatna amikor a versenyzõk fizetése is elmarad... hogy nézne az ki, hogy a versenyzõnek nem fizet és ugyanakkor több százezer forintért csináltat honlapot vagy bármi mást ?!

A bvkk- honlapról nekem kicsit más a véleményen, de én más szemmel nézem. (ez a munkám ;D) legyen ez az én hibám...

én nem várom el, hogy a bvsc vagy az ftc rendezzen versenyt. nem hinném, hogy az õ dolguk lenne...
a szövi honlapját meg hagyjuk.. télleg szánalmas...

Egyébként a bvkk-s versenyekkel csak az a bajom, hogy ugyanezt a szinvonalú versenyt Erdõkertesen és a Csepel kupán 200Ft-os nevezési díjért rendezték (és a végén még ezt is visszakaptuk)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Hát bizony Rezsõnek van igaza, de teljesen!! Hogy akar valaki pénzt szerezni, ha semmit nem tesz meg érte, még egy honlapot sem tart fenn, másról nem is szólva. :(De meg lehet nézni a Szövetség honlapját, "évek" óta áll. És ilyenkor zrikálni a BVKK, akik a legjobb amatõr versenyeket szervezik..., persze itthoni szinten, de mindenestre jobbakat, mint a szövetség! Az õ honlapjuk sem változik minden nap, de amikor valami esemény történik, akkor viszont mindig. Vagy: nézzetek be a SzSzKe példaértékû honlapjára.
Ad absurdum pl. rendezhetne versenyt a BVSC vagy a FTC is.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Coyote! Bocsánat ha félreérthetõ voltam: LÁTNI hova megy, versenyek, kíírások, honlap, plakát, publicitás, eredmények,... , tehát az eredményt látni (most tekintsünk el a sport eredménytõl), miért érdemes odatenni a pénzt.
A Fradit pont azért hoztam fel példának mert jelenleg tényleg õk a legjobban megszervezett csapat, mégis kevesebbet lehet tudni róluk, mintha vki alsókisbögöcse futballistáiról akarna olvasni, akár interneten, akár mondjuk egy helyi lapban. Nézd meg a hozzászolásokat! Hol lesz verseny mint visszatérõ kérdés? v a többi de akkor már csak ismételném magam (pl mirt nincs magyar kupa v bajnokság?) Ennyire naiv vagyok?

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

egyesületek mind panaszkodnak, így kell szponzor, úgy kell, de ha nem lehet nyomon követni hova megy, mi lesz belõle akkor ne csodálkozzanak. Pl a FTC-nek sincs normális honlapja!! egyedül a Gemenc GP ami korrekt, vhogy így kellene. ha más nem ingyenes tárhelyen v. vmi.

Kedves Rezsõ Te próbáltál pénzt adni a Fradinak (kerékpár) és azért nem adtál mert belenéztél a könyvelésbe és nem láttad, hogy hova mennek a pénzek ??
Ezek elég súlyos vádaek. Egyébként a FTC-nek szerintem most elég jó szponzora van szóval viszonylag nekik van a legkevesebb gondjuk baj inkább az , hogy a többiek postás mapei-kanizsa stb miért nem találtak támogatót, és, hogy egy cégek többsége miért fizeti be a milliókat nyereségadóba ahelyett, hogy a sportot (legyen ez bármilyen de fõleg kerékpár ;D) támogatnák. NEm hinném, hogy csak a sportegyesületeknél van a hiba!

Ha jól tudom a FTC-nek csak a focis résznek van honlapja. Igyenes tárhelyre olcsó weboldalt meg szerintem azért nem szeretnének mert nem lejáratni akarják magukat mint pl. a http:/www.bvkk.hu akinek a weboldalát egy általános iskolás is számtech órán lazán meg tudja csinálni ;D
ezenkívül az ingyenes szerverek olyan lassuak , hogy csak a szia pistike vagyok ezek a kedvenc linkjeim weboldalaknak nyujtanak megfelelõ szolgáltatást akinek ez már kevés annak elég lassú lesz az oldala és mindenki bosszankodni fog miatta....

kb ennyi

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Kicsit más tma:

Mit tudtok a Mali Ultralight vázáról?
Kompletten 40-el több, mint az Ironman azonos szettel.
A váz+villa 65ezer. A többi vázhoz képest milyen?
A jelenlegi vázam Caprine SM1000.
Észreveszem-e a különbséget, vagyis lesz-e haszna a cserének (tavasszal kb.)? A dizájn bejön. (a színe nem, de van fetékszóró)
Menettulajdonságok, esetleg tapasztalatok, adatok (tömeg ???).

Várom a válaszokat

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Kosz az infot a versenyekrol a vasarnapi hegyi-idofutamra valoszinuleg kinezek, de inkabb csak nezelodni, szurkolni. Per pill. "csak" egy fixim van.... 8)
A sisak mar nekem is alap mindegy, hogy csak a kozertbe megyek ket sarokra vagy messzebbre, igaz, hogy csak az elso autos utkozesem utan kezdtem komolyan venni a dolgot. Hala Istennek nagyobb serules nelkul megusztam. ... 8)

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
T.G.P. Kösz a biztatást, ha nem betonozok ott leszek.
Legalább színesedik a mezõny.

A verseny eredmények hol elérhetõek? Az egyesületek mind panaszkodnak, így kell szponzor, úgy kell, de ha nem lehet nyomon követni hova megy, mi lesz belõle akkor ne csodálkozzanak. Pl a FTC-nek sincs normális honlapja!! egyedül a Gemenc GP ami korrekt, vhogy így kellene. ha más nem ingyenes tárhelyen v. vmi.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Lua :Bocs, nem jól írtam, valszeg jó honlapon jártál (www.hunbike.hu) de a fõmenû versenynaptár pontját kell megnyitni, itt van a teljes versenynaptár (de nem teljes infóval mindenrõl). Még a rendezõ egyesületek honlapját is fel lehet keresni, olyan is van, hogy a versenynaptárban nincs bent, de ott igen.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Lua: amatõrként nem kell sportorvosi (egyedül a Balaton-kerülõre volt kiírva de valszeg azt sem vették komolyan), olyan mezbe mész amibe akarsz. A versenyekrõl leginkább a BVKK meg az Magyar Kerékpársportok SZöv. (nem az amit megnéztél) honlapján lehet, de ott is csak az van amit a szervezõk elküldenek nekik (+ itt a Bigmakban). Néhány verseny csak hallomásból terjed, ill. utolsó pillanatban meg telefonon. A többségének rendes részletes kiírása sincs. Szóval nagyon szervezetlen, gyenge az egész kerékpársport és versenyzés. Ha még ezután is kedved van versenyezni, akkor most hétvégén BVKK egyéni hegyi idõfutam (14km) 10.05 10h Kiskovácsi (csobánkai elág.tól 1km-re), ugyanekkor Székesfehérváron is lesz verseny: Sárpentelei parkerdõ 10:00 (nevezés 3/4 '10) 85 km sík-dombos terep. Jövõ hét Hungaroring (10 kör), aztán Esztergom - Két-bükkfa-nyereg hegyi egyéni idõfutam (14km) és vége az idénynek. + talán még lesz a Pécsi versenysorozatból egy futam hátra, de az jó messze van.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Sisak mindenképpen kell! Nem azért, mert kötelezõ, a fejed azért ér annyit.
Igazából ruházatot nem tudom, hogy elõírnak. Kialakult ez. A mez színezését nem nézik. Az amatõr versenyeken van nevezési díj, esetleg, ha elsõ 40ben vagy, akkor valami elit kategóriában mehetsz, de oda tuti kell licenc.

henger.okoska.hu

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
a biciklis versenyekrol hol lehet infokat szerezni? A magyar kerekparsportok szov. oldalan talaltam versenynaptart de az sajna nem klikkelos (nem lehet rabokni a versenyre, hogy tobb infot kapjak) van jobb hely reszletekkel, ahol ki szoktak irni versenyket?

Versenyzessel kapcsolatban: versenyengedely, sportorvosi ilyesmi kell, ha amator versenyen szeretnek indulni? A mezzel (ruhazattal) mi a helyzet pl. indulhatok e USPS team mezben mint mezei Armstrong fan, vagy csak sima reklamok, team jeloles nelkuli mezben, es kell e egyaltalan biciklis mezt viselni? (Amugy en "versenyszeruen" vivok, es a vivasban meg nalunk magyarfoldon is eleg komolyan veszik a felszereles minoseget meg a biztonsagot, szoval gondolom a biciklizesnel is hasonloan mennek a dolgok... ???)

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Hajrá Rezsõ! Monor - Bénye oda-vissza 4-5-ször! Aztán 19-én Nimród kupa Esztergom-Dobogókõ között.

Üdv:G.Pityu

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

Köszi a válaszokat. Ma már probáltam "ésszel" menni, vmi javulás látszik. Henger: sajnos a Kolosy tér-hhh nem jó kb 45km-re van tõlem ;). A gombai lejtõk azt hiszem megteszik.

Az sem rossz. Amit vázoltam, az elsõ fele 3-5%, onnantól 2,5km még. Indul 6-7%-al, de gyorsan csillapodik, 5% körülire, és ez sokáig marad.
Valami ilyesmi. Fokozatosan emelkedjen, esetleg kis laposabb részek, ahol visszább megy a pulzus.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

De nem szabad megfeledkezni a kitartás fokozásáról is - alapvetõen csak aerob sport a miénk, nem?

Sajnos 60-km fölött menni nincs idõm, ezért ebbõl probálom a legtöbbet kihozni.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Köszi a válaszokat. Ma már probáltam "ésszel" menni, vmi javulás látszik. Henger: sajnos a Kolosy tér-hhh nem jó kb 45km-re van tõlem ;). A gombai lejtõk azt hiszem megteszik.

dcs

dcs

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
km-re gondoltam

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Ugrálni akarsz rajta? Mer' az ellen nem véd! ;D
Deviszont jó szerkezet, sztem egy normális embernél sokáig el kell menjen.

Mit kell bírnia?

dcs

dcs

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hello!
Tudja valaki mennyit bir egy rsx hátsó váltó?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
off:
olyan világban, ahol a legmenõbb (ergo minden fiatal példaképe) amerikai amerikaifocis vagy mittomén milyen játékos nyiltan vállalja, és még büszke is rá h kokszol, elég nehéz lesz bármit is tenni ellene...
on