J, holnap gyere már ki a hegyre szeretnélek megismerni /me elpirul meg megnézni a babakocsit;)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XIV. BMFTeam találkozó
Indította
gorgo
, 2004. november 24. 21:09
Írta 2004. november 26. - 11:25

Írta 2004. november 26. - 11:12

Majd áprilisban is legyen vmi, oszt akkor arra majd jó.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2004. november 26. - 08:50

hát igen..a yetik nem fáznak meg az oroszok sem úgyhogy én ma hegy.

Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2004. november 26. - 01:25

Írta 2004. november 26. - 01:15

Írta 2004. november 25. - 09:19

ja igen. Mert amugy ez még most idén akar lenni? az elég gáz. Télen nemjó biciklizni. Szerintem. én március elõtt nem találkozok. Így döntöttem.
útálom a telet. hideg van. Fázok.
útálom a telet. hideg van. Fázok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. november 25. - 00:41

jó. csakne akkor amikor vizsgázom kérlek titeket.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. november 25. - 00:20

Írta 2004. november 25. - 00:12

Akkor ez mostan vmi felhívás,h fórumtali és így tovább?Merre/mikorra?A Pilis az Visegrádot jelentené?Mondjuk a régi ELTE üdülõt?
Légfék affontos.Fõleg,ha több tízezer km-et tekersz,de nem tízzel,a járdán.

Légfék affontos.Fõleg,ha több tízezer km-et tekersz,de nem tízzel,a járdán.
Írta 2004. november 24. - 23:57

légféket viszek. Csak a targoncabelsõszelep... az ne volna... Mindegy, majd megolgyuk okosba.
Közép-Magyarország szerintem is jó volna. Felvonó csak Sauh-on van, odamegy ugye nyáron megyünk, szal ez a szempont (szerintem) kilõve.
Közép-Magyarország szerintem is jó volna. Felvonó csak Sauh-on van, odamegy ugye nyáron megyünk, szal ez a szempont (szerintem) kilõve.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. november 24. - 21:23

Ja! Menjünk. De legyen felvonó, hogy ne kelljen sokat mászni, sok-sok lefele. Aztán olcsón sok-sok kaja meg pia. Víz, villany, TV, rákenroll.
És jó társaság légfékkel.
És jó társaság légfékkel.
Írta 2004. november 24. - 21:09

A téma adott
hova?mikor?
ötlet:menjünk a Pilisbe,az nagyából középen van, s senkinek sem kell sokat utaznia
hova?mikor?
ötlet:menjünk a Pilisbe,az nagyából középen van, s senkinek sem kell sokat utaznia
fanatiX mtbc