35e körül van és fogalmam sincs miért jó azon kívül, hogy könnyebb.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Indította
BikerPocok
, 2003. augusztus 19. 01:21
Írta 2004. június 22. - 20:20
Írta 2004. június 22. - 20:13
Írta 2004. június 22. - 17:29
Írta 2004. június 22. - 17:09
Írta 2004. június 22. - 16:51
a vector pro-k elfostak magukat a tomszelencenel.
de ez javithato a szettel vagy hazilag is.
de ez javithato a szettel vagy hazilag is.
Írta 2004. június 22. - 16:41
glyde rl? sosem hallottam........nem akarsz engem is rábeszélni? :-* ;D . érdekel
Írta 2004. június 22. - 16:36
pontosan mi is a baja az x-fusionnak? most akarom rádumálni öcsémet egy glyde rl-re. (acélrugó, lockout, de nincs túlfolyó, kb mint a shockworks br) 200-as és 56 mm-t mozog (nem úgy, mint a duplaannyiba kerülõ vanilla r ppd, ami csak 50.8-at....)
Írta 2004. június 22. - 13:40
nem akarok mélyre süllyedni ilyen tagokkal :-[ :-[
hagyom a pics@ba mind a 2-õt és veszek egy vanilla r-t ;D
hagyom a pics@ba mind a 2-õt és veszek egy vanilla r-t ;D
Írta 2004. június 22. - 13:37
az xfusionbol a tavajiak nem birtak annyira de hoztak hozza javito szettet.
a masik jatekos a dnm ami szerelhetetlen szinte, az tenyleg ajanlando. :-/
a masik jatekos a dnm ami szerelhetetlen szinte, az tenyleg ajanlando. :-/
Írta 2004. június 22. - 13:33
Na azt meg ne vedd!Eddig még nem hallottam olyanról,ami 3 hétnél tovább bírta volna.De inkább 3 óra...
Keress inkább egy használt Shockworks-öt,azt korrektül tudják szerelni is.A másik nyerõ a DNM,csak nem tudom,hogy lehet e kapni kis hazánkban.
Keress inkább egy használt Shockworks-öt,azt korrektül tudják szerelni is.A másik nyerõ a DNM,csak nem tudom,hogy lehet e kapni kis hazánkban.
Írta 2004. június 22. - 13:20
hellóú........sajna most anyagilag nem állok jól és ezért, meg más okból X fusion tagon készülök venni. Nos....van ez a vector dh, errõl mit tudtok, ki használ ilyet, milyen....stb
Van még 2 fajta ezen kívül. Nos mitt tudtok?
JA, és ugyan ilyen árkategóriában milyen mást tudtok ajánlani?
Van még 2 fajta ezen kívül. Nos mitt tudtok?
JA, és ugyan ilyen árkategóriában milyen mást tudtok ajánlani?
Írta 2004. június 22. - 11:00
Arról nem beszélve, hogyha veszel egy használt Avy-t aminek ha bármi baja van akkor vége is a történetnek mert javítnai senki se tudja... :'(
Az El Jefe nem olyan nagy durranás, nem tud semmi különöset csak k.rva nagy.
Az El Jefe nem olyan nagy durranás, nem tud semmi különöset csak k.rva nagy.
Írta 2004. június 21. - 16:59
kisvajda: sokat kell ám dolgozni
persönliche favorit: swinger 4way. kb egy árban van a vanilla rc-vel (újonnan) és szerintem azért töbet tud.....
kinntrõl is érdemes nézelõdni, egész jókat (el jefe, avalanche) olcsóé ki lehet fogni, de akkor benne van a pakliban, hogy várni kell rá, meg böngészni feszt az ajánlatokat, hogy utána egy héttel ne fogd a fejed, mit hagytál ki..... ;D
persönliche favorit: swinger 4way. kb egy árban van a vanilla rc-vel (újonnan) és szerintem azért töbet tud.....
kinntrõl is érdemes nézelõdni, egész jókat (el jefe, avalanche) olcsóé ki lehet fogni, de akkor benne van a pakliban, hogy várni kell rá, meg böngészni feszt az ajánlatokat, hogy utána egy héttel ne fogd a fejed, mit hagytál ki..... ;D
Írta 2004. június 21. - 08:51
A Manitou kb. másfélszer nehezebb a Foxnál.Persze erõsebb is,mert a tolórúdja vastagabb.De ha nem ugrasz öngyilkos magasságokból,akkor a Foxot sem tudod kinyírni.
Írta 2004. június 20. - 22:52
nekem 2 napja van fox vanilla RC-m manitou rugóval.eddig semmi baja nem volt:)
elötte meg merev biciklim volt,tehát nincs sok összehasonlítási alapom...
elötte meg merev biciklim volt,tehát nincs sok összehasonlítási alapom...
Írta 2004. június 20. - 22:40
tudom nemsokat számít az én véleményem de:
nekem a manitou jobban bejött mint a fox szebben mozog szerintem meg sok jót hallani róla!Szerintem manitou-t vegyél megéri rá várni addig is gyûlik a zsé!
nekem a manitou jobban bejött mint a fox szebben mozog szerintem meg sok jót hallani róla!Szerintem manitou-t vegyél megéri rá várni addig is gyûlik a zsé!
Írta 2004. június 20. - 21:47
Írta 2004. június 20. - 21:42
forgalmazói háttér miatt manitou, aztán fox, de ez utóbbira már többen várnak, igen régóta.
Írta 2004. június 20. - 21:16
Írta 2004. június 20. - 18:40
üdv!
na elkezdtem dolgozni, ugyhogy rugostag vásárlás elõtt állok.
nézegettem a kulfoldi lapokat, eléggé változatos árban vannak. érdemes használtan venni kintröl?
menniyböl lenne itthon kb?
nalunk sajna nem igazan lehet semmit se venni.
neztem a fox vanilla RC-t, 5elementet, RS pro deluxe-ot, azokat lattam 50 korul. vagy kicsit többert manitou 4-way. meiket, miért? és mennyiert köbö? csak hogy mennyit kell meloznom
na elkezdtem dolgozni, ugyhogy rugostag vásárlás elõtt állok.
nézegettem a kulfoldi lapokat, eléggé változatos árban vannak. érdemes használtan venni kintröl?
menniyböl lenne itthon kb?
nalunk sajna nem igazan lehet semmit se venni.
neztem a fox vanilla RC-t, 5elementet, RS pro deluxe-ot, azokat lattam 50 korul. vagy kicsit többert manitou 4-way. meiket, miért? és mennyiert köbö? csak hogy mennyit kell meloznom