az nem jó, ha ilyen nagy a sor. a factor meg csak röhög a markában, tudja, hogy nincs más esélyem, de ficánkolva küzdök minden más lehetõségért és végül mégis csak õk lesznek a "megmentõim". neee...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Started by
BikerPocok
, 2003. August 19. 01:21
Posted 2005. August 03. - 16:46
hajjaj
az nem jó, ha ilyen nagy a sor. a factor meg csak röhög a markában, tudja, hogy nincs más esélyem, de ficánkolva küzdök minden más lehetõségért és végül mégis csak õk lesznek a "megmentõim". neee...
Posted 2005. August 03. - 16:35
arra szerintem van meg jelentkezo boven...
marmint javitasra/atalakitasra varo rc tulajdonosok.
en egybol tudok egyet..
marmint javitasra/atalakitasra varo rc tulajdonosok.
en egybol tudok egyet..
Van állásom...:bananadan
Posted 2005. August 03. - 16:34
vááh, akkor marad a faktor, jó ez az rc nekem. csak jól legombolnak még mellé ezer pénzt is majd... vááh
lcs, nem akarsz nekem is csinálni egy szelepes kupakot?
lcs, nem akarsz nekem is csinálni egy szelepes kupakot?
Posted 2005. August 03. - 16:28
metelR: hát az alap az, hogy MINDEN rugóstag elfolyik 1,5-2 év után (csak dh használatra gondolok), akkor meg jó ha javítható, lásd az enyém is.
a túlfolyótlanok csak gányolhatók, vagy szaxervíz.
RS: az érzékenységük télleg fasza egyébként.
a túlfolyótlanok csak gányolhatók, vagy szaxervíz.
RS: az érzékenységük télleg fasza egyébként.
Posted 2005. August 03. - 16:14
jah, csak sajnos az 190es, nem állítható odautas 
meg ezt is el kéne adnom akkor... azért köszi
egyre jobban úgy néz ki, hogy elviszem a momba, rohadjanak meg, inkább adják nekem a szerszámokat, 1 hónap alatt rájövök a lényegre
meg ezt is el kéne adnom akkor... azért köszi
egyre jobban úgy néz ki, hogy elviszem a momba, rohadjanak meg, inkább adják nekem a szerszámokat, 1 hónap alatt rájövök a lényegre
Posted 2005. August 03. - 16:03
Posted 2005. August 03. - 16:02
és egy túlfolyótlan metel, az is meghalna?
mert ezek közül az új tagokból semmi nem fér be a vázamba, a hülye nagy túlfolyó miatt, swt nem igen találok, akkor meg marad vagy ez a vanilla megcsinálva (ezer sok idõ), vagy valami túlfolyó nélküli metel.
vagy próbáljak erre csinálni(tatni esztergással) szelepet? hmm
mert ezek közül az új tagokból semmi nem fér be a vázamba, a hülye nagy túlfolyó miatt, swt nem igen találok, akkor meg marad vagy ez a vanilla megcsinálva (ezer sok idõ), vagy valami túlfolyó nélküli metel.
vagy próbáljak erre csinálni(tatni esztergással) szelepet? hmm
Posted 2005. August 03. - 16:02
Yó,ezt az érvelést aláírom,fõként,ami a gyenge befogatást illeti.Ellenben az érzékenysége továbbra is a régi Foxokkal vetexik ezeknek a tagoknak!
Posted 2005. August 03. - 15:53
5 éves konstrukció = megveszi, talán megy egy két hónapot és elfossa a belét a tag, mert koránál fogva legalább 3 évet ment.
ha mégsem ment egy métert sem, mert "állt a vitrinben" vagy "csak a kishúgom használta"
, akkor is fel kell újítani, mert az állástól is öregszik az összes tömítés.
keveset mozog = keveset mozog (max 50-et kb)
gyenge = még 10 milis sincs a becsúszó (9,x), és mivel a befogó fej lukai nagyon kis átmérõjûek, csak pilincka távtartó fér bele vékony kis csavarral -> gyenge befogatás
nem jó = belsõ túlfolyós, ami, ha elenged, még szelepelni sem lehet
ez régen sem volt egy DH tag, nem arra van méretezve egyszerûen. sem a méretei, sem a mûszaki tartalom, sem a hõtûrés. semmi. lásd szegény Sala Vaniliája.
ha mégsem ment egy métert sem, mert "állt a vitrinben" vagy "csak a kishúgom használta"
keveset mozog = keveset mozog (max 50-et kb)
gyenge = még 10 milis sincs a becsúszó (9,x), és mivel a befogó fej lukai nagyon kis átmérõjûek, csak pilincka távtartó fér bele vékony kis csavarral -> gyenge befogatás
nem jó = belsõ túlfolyós, ami, ha elenged, még szelepelni sem lehet
ez régen sem volt egy DH tag, nem arra van méretezve egyszerûen. sem a méretei, sem a mûszaki tartalom, sem a hõtûrés. semmi. lásd szegény Sala Vaniliája.
Posted 2005. August 03. - 15:29
LCS tudom h nagy guru vagy de ezt indokold már meg rendesen plz!NE! menj, csináltasd meg az RC-t
Ez az RS legalább 5 éves konstrukció és már más világ, keveset mozog, gyenge, nem jó, régi, senki nem fogja neked megcsinálni, ha szar.
Posted 2005. August 03. - 15:29
van ez így. sok türelem, sok sok pénz, sok idõ 
aztán vagy jó vagy nem :-)
aztán vagy jó vagy nem :-)
Posted 2005. August 03. - 15:27
nekem is ilyesmi, mindent megjavítottam, még kormányt is cseréltem, nem zörög semmi
max 2 szemet kiveszek a láncból
meg be kéne járatni a swingert..
max 2 szemet kiveszek a láncból
meg be kéne járatni a swingert..
Posted 2005. August 03. - 15:26
Nekem is RC-m van, de eszemágában sem lenne lecserélni egy sima RS-re...
Szerintem Te se tedd
Szerintem Te se tedd
Posted 2005. August 03. - 15:20
Posted 2005. August 03. - 15:14
neked is mindig a taggal van a baj
. ejj, én mindjárt kidobom az ablakon az egész kócerájt...mindíg van mit barkácsolni....lassan már enni nem tudok :-D $
Posted 2005. August 03. - 15:05
váá azt mondod nem jó? hmm nagy kár érte, de szívni sem akarok. akkor kössz, hogy szoltál, lehet mégse lesz csere...
Posted 2005. August 03. - 14:59
NE! menj, csináltasd meg az RC-t
Ez az RS legalább 5 éves konstrukció és már más világ, keveset mozog, gyenge, nem jó, régi, senki nem fogja neked megcsinálni, ha szar.
Posted 2005. August 03. - 14:59
thx, és nem baj, hogy még nem adtad oda, érthetõ okból
akkor ebbe nem is kell nitro meg ilyen f*sszágok?
lehet, hogy elcserélem, nem olyan "menõ" mint az rc, de nah, legalább mûködik.
akkor ebbe nem is kell nitro meg ilyen f*sszágok?
lehet, hogy elcserélem, nem olyan "menõ" mint az rc, de nah, legalább mûködik.
Posted 2005. August 03. - 14:57
tnah mivel nem jutottam el még a tulajhoz,ezért a kölcsöntaggal kapcs nemtok mit mondani mert a bele1ezése nélkül nem jesszokéj (nálam is úgy volt,h "amíg nem lesz meg az 5. elem",szal ~3 hete már vissza kellett volna adnom)
viszont; az RS tagokkal már volt ismerkedés - ISZONYAT yól mozognak,csak bátran!
Szervíz pedig Nella,bár nem olyan bonyolult yószágok,házilag is megy.
viszont; az RS tagokkal már volt ismerkedés - ISZONYAT yól mozognak,csak bátran!
Szervíz pedig Nella,bár nem olyan bonyolult yószágok,házilag is megy.
Posted 2005. August 03. - 14:56
ez a sima deluxe, ha jól látom
sajnos nem tudok róla túl sok mindent, de kétségtelenül szép
mintha palminak lenne RS tagja de nem tuti
sajnos nem tudok róla túl sok mindent, de kétségtelenül szép
mintha palminak lenne RS tagja de nem tuti

Sign In
Create Account

Back to top