Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

ilyen tag ennyiért sztem nem kapható itthon

tudommal a radium rl is mozog picit lokolva, az s-type lenne jó de az drágább, meg tán a RS ario 2,2 (az talán fix lockos) de az meg nem hiszem lenne 190es a bikernél....

Kösz a tippet,mondjuk az várható h a radium rl nem egészen tökéletes 30e-ért.Kénytelen vok gyûjteni 1 drágábbra.Az s-type valóban 60e fölött van(azonban még ez tûnik a legjobb választásnak tekintve h van 190mm-esbe is).Az rs ario 2.2-t én csak 165-ösbe láttam.Még lenne az MC3.R(asszem az is lockos),meg az ario 2.R a RS-nál.Ezek vannak 190,200mm méretbe is,csak nem tom melyik boltba kapható pont ilyen,szal nehéz ügy.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Milyen levegõs tagot érdemes venni ami 50e alatt van,a lockout bemerevíti teljesen a vázat,emellett szépen személyre szabható a mozgása?Most van egy x-fusion glyde rl tagom,csak picit nehéz ugye mert spirál rugós,a lockout meg nem tom de nekem nem zár le teljesen szal van tekerés veszteség a dologból bõven, zavaró h picit mozog lockolva is.190mm v. 200-asba kellene mindenféleképp.'05-ös radium rl jó tag,vagy van ennél jobb hasonló áron 50e Ft alatt(csak lockos)?Könnyebb fr-ra,városi tekerésre kellene.Napokba benézek a probike-ba is, szokott nekik is lenni tudtommal jó áron levegõs tag.

ilyen tag ennyiért sztem nem kapható itthon

tudommal a radium rl is mozog picit lokolva, az s-type lenne jó de az drágább, meg tán a RS ario 2,2 (az talán fix lockos) de az meg nem hiszem lenne 190es a bikernél....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Milyen levegõs tagot érdemes venni ami 50e alatt van,a lockout bemerevíti teljesen a vázat,emellett szépen személyre szabható a mozgása?Most van egy x-fusion glyde rl tagom,csak picit nehéz ugye mert spirál rugós,a lockout meg nem tom de nekem nem zár le teljesen szal van tekerés veszteség a dologból bõven, zavaró h picit mozog lockolva is.190mm v. 200-asba kellene mindenféleképp.'05-ös radium rl jó tag,vagy van ennél jobb hasonló áron 50e Ft alatt(csak lockos)?Könnyebb fr-ra,városi tekerésre kellene.Napokba benézek a probike-ba is, szokott nekik is lenni tudtommal jó áron levegõs tag.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
én kérek elnézést:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
minek olvasol fórumokat, nem szabad hinni nekik!!!!:D

sima 190mm.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
õszintén szólva nem mértem még meg, de olvasgattam az mtbr.com Spec fórumát és ott elég sok téma szól arról, hogy a stumpjumperbe speciális méretû tag kell, nem egyszerû szerezni bele. De lehet, csak félreértettem.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

amegmicsoda? Ha jól tudom a stumpi szemtávolsága spéci (naná mi más)

sima 190 nem?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
amegmicsoda?:) Ha jól tudom a stumpi szemtávolsága spéci (naná mi más)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Manitou S-Type SLR
199g
:D

Na, majd ha mégsem tudom beállítani, akkor cserélünk.:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Manitou S-Type SLR
199g
:D

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

készültem...:D
Majd told ki a binyiglit, meg akarom lesni ezt a brén dolgot. én meg mutatok nembrénest;)

tényleg thez, a tiédben milyen tag van?Lassan csinálhatunk stumpjumper talit:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igen összeraktam. Csupa-csupa SRAM.:D
Tényleg nem akartam ám szerencsétlenkedni, csak nagyon nem találtam meg a Fox hnlapján elsõra, amit akartam. Pedig szépen felrakták.
Neked pedig tényleg ezer köszönet, nem kötözködni akartam, hanem érdekes infónak szántam, hogy a Brain és a Brain Remote teljesen más értékekkel bír.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lehetséges, ebben nem voltam biztos, egy 2005-ös katalógus került a kezembe, abból írtam le.
de így nekiálltál legalább:)
össze van már rakva?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na az elsõ tapasztalatok szerint legalább 10 Bar kell bele. Szerintem ott volt a legszebb a mozgása az én 78 kilómhoz.
Ezt a Brain-t ha megtanulom használni, akkor nagyon szupi dolog lehet. Teljesen betekrve, tök úgy mûködik, mint egy merev bicó (még kiállva tekerésnél is), de a nagyobb egyenetlenségekre bemozdul. Egyszóval eddig azt csinálja, amire vettem. Ha nem válik be, akkor meg kap majd egy másik tagot.:)

Közben megtaláltam: 185 PSI kell az én súlyomhoz.
Thez, amit Te néztél az a sima Brain, ez meg a Brain Remote. Mások a nyomásértékek.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
attol hogy brain-es még be kell ülnie

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
készültem...:D
Majd told ki a binyiglit, meg akarom lesni ezt a brén dolgot. én meg mutatok nembrénest;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

2005-ösön volt egy kis kék csavaró.
ennek a tetején van. és 10et kattan.
oszd el kettõvel;)

OK. Egy Istennõ vagy!!!!!!:D

(pont azt akartam írni, hogy ez csak 10-et kattan:D)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2005-ösön volt egy kis kék csavaró.
ennek a tetején van. és 10et kattan.
oszd el kettõvel;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag