most néztem a használtauto.hu-t, és igen :-) Kb.
:lol1: NA AZ IGEN ! Ez utan titan rugoba fektetem a penzem ,ertek allo valuta :chin:
most néztem a használtauto.hu-t, és igen :-) Kb.
Tenyleg amugy mennyibe van 1 ien titan rugo ? egy zsiguli ara ? )továbbra is azt mondom viszont hogy rugóstagra gyári rugó.
Fõleg az acélrugó esetén nem éri meg foglalkozni, egyszer meg kell venni a gyárit, és onnantól nincs vele se macera, se foglalkozni nem kell vele.
Igen, a helyezkedést a rugó nagyobb belsõ átmérõje okozza nálam is.
Esetleg manitou 500*2,75ös titán rugó csere fox azonosra....
Na viszont ha nem tevedek a Van R teste ugyanaz mint a DHX-e ... tehat a rugoja is ugyanaz lehet. Mert ugyebar a Van R az nem Vanilla R ...A tisztán látás kedvéért: a FOX DHX rugójának belsõ átmérõje: 1.38" zoll (35,05mm)
A Manitou, Marzocchi, Cane Creek, Progressive esetében kicsit nagyobb, 1.43" zoll (36,3mm). Mindkettõ elvileg az "oversize" kategóriába tartozik.
A Fox Vanilla már más tészta; standard méretû rugót használ, melynek belsõ átmérõje 31,5mm
De azt mire erted hogy nem "egeszseges" ? Mi fog tortenni ? Mi nem talal ?
Ezt a sort keresd a linkelt oldal elsõ harmadának alján!
Ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy a Manitou rugója jó lesz e a Fox-ra, azt mondom, hogy rá lehet rakni, de hosszabb távon nem "egészséges."
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Amugy mintha talaltam volna valamit egy kulfoldi mtb forumon. Ez lenne az ?Elviszed a bringát meg a tagot. Szaki leméri, megcsinálja. Vidd magaddal a régit is (ha addig még meglesz), hogy pontosan lássa, milyen kell majd.
http://www.mojo.co.u...foxbushkits.htm
na de maga a tagban a belso atmero nem talal ? Van erre vonatkozo technikai rajz ? vagy majd be kell vigyem a bringat meg az uj tagot hogy mindent lemerjen ?Esztergályos szakit kell keresni. Ne ülj háttal a monitornak!
Na az szep ! Es hol talalok bushingot ? mert csinaltatni ... hat nincs lehetosegem. Es mar meg van rendelve a tag. Szoval eljon es kb ... eladhatom mert ugyse talal ?a pro pedal alapból egy pici befele út csillapítás, hogy ne pogozzón olyan vadul. manitou bushing nem csereszabatos a foxszal, ha emlékeim nem csalnak, csináltatnod kell újat.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák