Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

Hardhat

Hardhat

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Közben találtam egy esztergályos mûhelyt, a tapasztalatokat majd leírom.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Én tegnap készítettem egyet magamnak a suli mûhelyében. Bár nekem tartott egy óráig a preciziós pöcsölés! :D De a végeredmény szép lett szerintem. :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi! Neked is a túlfolyón az odaút állítónál ereszt?

szimmering. de most szétszedtük, összeraktuk és fasza. szóval lehet, hogy csak a múltkori szerelés nyoma maradt meg rajta. mindegy, ettõl még eladó.

Hardhat

Hardhat

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Tagnap voltam ott (zárás után), és láttam hogy már nincs :(. Tényleg ez az Art Bike van a helyén.
Konkrét szakit nem tudtok ajánlani? Eddig a legjobb ajánlatom 2 hét, de mindenki azt mondja 5 perc egy esztergályosnak.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Kíváncsiságból lemértem a ROCO-t. Bár igaz benne felejtettem 2 kis perselyt,de az talán max 20-30 gramm.
Feltöltött kép

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

ott már nem nagyon.

no, hogyhogy, csak nem bezártak õk is?? már hónapok óta nem jártam feléjük.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hajdúban a Kiss János Altábornagy utcában (Alkotás útról nyílik)
vagy keresel egy esztergályost, de ha nem vagy otthon az ilyen dolgokban, sztem inkább Hajdú

csak ott már nincs hajdubike.

http://velo.hu/index...ul=hir&kod=4697
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

Sziasztok!
Van egy ~2002-2003 körüli SID tagom és az egyik rögzítésnél elkophattak a perselyek. Hol todok csináltatni hozzá Budapesten?

Hajdúban a Kiss János Altábornagy utcában (Alkotás útról nyílik)
vagy keresel egy esztergályost, de ha nem vagy otthon az ilyen dolgokban, sztem inkább Hajdú

Hardhat

Hardhat

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy ~2002-2003 körüli SID tagom és az egyik rögzítésnél elkophattak a perselyek. Hol todok csináltatni hozzá Budapesten?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Rocsi! Neked is a túlfolyón az odaút állítónál ereszt?

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Nem tudom hogy ez teflonos volt-e? Illetve lehet hogy tényleg csak ki volt száradva? Mert amugy nem tapasztalom sehogy hogy gáz lenne...
Szerintetek nem ciki elvinni ugy hogy lehet hogy nincs is baja? Bár talán egy szétszedés-ellenõrzés kombó nem árthat 8 honap után, nem?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

On: Beküldöm most a ROCO-t faktoréknak,nekik hátha van szimeringjük és szakértelmük a javításhoz. Ha õk sem,akkor meg kénytelen leszek házilag próbálkozni. :(

valszeg nem fogják megoldani. most próbáltuk a dhx szimeringet a roco-ba. nem stimmel.
nagyon okos mali meg nem tart roco alkatrészt. TF Tuned-tól 20 font egy szimeringszett a roco-hoz.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
OFF: Pontosan nem tudom,hogy mi van Salával. Annyit tudok,hogy komoly gondjai vannak,ami valószínûleg nem publikus.

On: Beküldöm most a ROCO-t faktoréknak,nekik hátha van szimeringjük és szakértelmük a javításhoz. Ha õk sem,akkor meg kénytelen leszek házilag próbálkozni. :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Teflon sprayt neki gyors ideiglenes megoldás, aztán vagy szét szeded vagy szerviz
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Hát nem tudom, hogy a végsõ megoldást találtam-é meg, de a lényeg, hogy az egyik haveromnak van egy teleskóp deo nevû sprayje. Azzal befujtam és megállt a nyikorgás (és olyan simán jár, mint soha). Lehet hogy csak ki volt száradva...
Még jövö héten járok vele, oszt ha baj van, beviszem garira. De olajat nem enged, nyomás megvan, hangja már nincs, talán meggyogyult....
Asszongyák hogy a láncolaj nem jó rá, hanem ilyen nagyon finom olaj kell rá... Fujtam a villámra is, pöpi puha lett.

Ui: MI VAN SALÁVAL???? elmondja valaki?

Fenyo1

Fenyo1

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Köszönöm a gyors segitséget :( Megoldottam....

Hali!

Megosztanád velem is pls?

Nekem van egy RST 22 rugóstagom, és másfél év használat után (pár hete) elkezdett nyüszögni alattam.
Nagyon idegesítõ hangja lett, gondoltam kiszáradt, így megöntöztem picit láncolajjal, attól halkabb lett, de nem némult el, még mindig van hangja.

Esetleg valakinek valamit ötlet?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Sala mester nélkül sajna ez a topic halott. :(

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Köszönöm a gyors segitséget :( Megoldottam....

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Hali

Van nekem egy RockShox Bar 2.1 hátsó tagom. Pár napja elkezdett olyan hangokat adni mint a sipolós gumijátékok amikor megnyomorgatják õket. A rugozás és a nyomás nem változott. Ami fura, hogy ha kiállok pedálra és ugy rárugozok 3-4-et, akkor abbahagyja. Aztán persze ujrakezdi...
Van ötlet hogy mi lehet ez? Megyek majd szervizbe, csak hogy mire készüljek

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Úgy látom Salának most komoly gondjai vannak,így nem akarom zaklatni! Valaki más esetleg tudja,hogy hol tudnám meggyógyítani a Roco-mat? Kis olajszivárgása van az állítócsavarnál a túlfolyón. :( Fontos lenne!
Elõre is ezer köszi!
Salának meg remélem rendezõdnek a dolgai. :(

Bocs,hogy off de mi van Salával?
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."