ohh, nehéz a bike, és könnyíteni akarsz?
szerintem szekszi maga a tag, és állítólag jó is. spv nagyon jó egy ac-be, hogy a levegõs milyen: azt nme t'om, én csak az acélrugós cuccokban bízom.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Indította
BikerPocok
, 2003. augusztus 19. 01:21
Írta 2004. október 18. - 16:06
Írta 2004. október 18. - 15:47
nem déhá meg nem fr.
de!
nalam megallna a helyet egy manitou swinger air 4 way
dolog?
ez az ne
http://www.answerpro...id=12&itemid=37
van aki nyomja vele regota?
erdekelne mi a velemenye emberkozelileg
elore is alazattal
de!
nalam megallna a helyet egy manitou swinger air 4 way
dolog?
ez az ne
http://www.answerpro...id=12&itemid=37
van aki nyomja vele regota?
erdekelne mi a velemenye emberkozelileg
elore is alazattal
Írta 2004. szeptember 30. - 12:27
rugóstagot nehéz lesz légteleníteni (telót ugye nem kell, féket házi szerelésre tervezték) és nehéz eltalálni az eredeti légkamraméretet. Szóval tökéletesen, szerszámok nélkül több, mint kihívás összerakni...
Nah ezért fekszik nekem is a szekrény aljába a Romic...
Írta 2004. szeptember 30. - 11:32
rugóstagot nehéz lesz légteleníteni (telót ugye nem kell, féket házi szerelésre tervezték) és nehéz eltalálni az eredeti légkamraméretet. Szóval tökéletesen, szerszámok nélkül több, mint kihívás összerakni...
Írta 2004. szeptember 30. - 11:21
ott van az aláírásodban, nem?
amugy ha nagyon nem bízol magadban, inkább vidd szervízbe. Villát már szedtem szét (össze is raktam utánna, és mûködött is) meg féket is légtelenítettem már, de egy rugóstagnak nem biztos, hogy nekiesnék.
amugy ha nagyon nem bízol magadban, inkább vidd szervízbe. Villát már szedtem szét (össze is raktam utánna, és mûködött is) meg féket is légtelenítettem már, de egy rugóstagnak nem biztos, hogy nekiesnék.
Írta 2004. szeptember 28. - 12:34
CSá All!
Cserélt már valamelyikõtök X-Fusion VectorPro-ban olajat meg tömítéseket? A gyártótól megkaptam a tömítéseket, meg miegymást egy kis zacsiban de fogalmam sincs hogy kezdjek neki. Ha egyáltalán házilag kivitelezhetõ... ???
Pull
Cserélt már valamelyikõtök X-Fusion VectorPro-ban olajat meg tömítéseket? A gyártótól megkaptam a tömítéseket, meg miegymást egy kis zacsiban de fogalmam sincs hogy kezdjek neki. Ha egyáltalán házilag kivitelezhetõ... ???
Pull
Írta 2004. szeptember 21. - 19:06
Én nem találom de ha esetleg tudja valaki hogy ki irta, az elmondhatná....Én nem találtam csak 1-et és az is 185 ös volt és 22e ??? :-\
Írta 2004. szeptember 21. - 14:47
valaki itt a multkor nbagyon próbált eladni egy rs super deluxe-ot 165-ösben 15 ezerért..
keress rá az apróban. az jobb, mint a fenti kettõ (bár ha csak ez a kettõ, akkor én is az x-fusionra szavazok)
keress rá az apróban. az jobb, mint a fenti kettõ (bár ha csak ez a kettõ, akkor én is az x-fusionra szavazok)
Írta 2004. szeptember 20. - 20:54
Azért irtam ezt a 2 öt mert nem találtam 20e körül kb 165mm szemtávolságu másik rugóstagot. De ha valakinek van valami jó ötlete 20-25e körül azt szivesen várom. (az RST ben van olaj csillapitás, de asziszem a másikba is)
Kössz
Kössz
Írta 2004. szeptember 19. - 20:21
akkor ide irok ha mar igy atkuldtek a telo topikbol.
rst 22 eleg alap
nemtudom van-e benne olaj csillapitas
arban mire gondolsz kb?
pl ez mennyibe kerul?
kicsit az alap xfusion fele hajlok
rst 22 eleg alap
nemtudom van-e benne olaj csillapitas
arban mire gondolsz kb?
pl ez mennyibe kerul?
kicsit az alap xfusion fele hajlok
Írta 2004. szeptember 19. - 20:20
Írta 2004. szeptember 19. - 20:09
Hi! Szerintetek rugóstagból (nem extrem használatra ) milyen rugóstagot vegyek RST 22A-t vagy hasonló tudásu X-fusiont...????
Köcc
Köcc
Írta 2004. július 25. - 23:23
Meglett a keményebb erre anniy van biggezstve hogy 120N/mm,asszem.
ez jónak tûnik,picit van elõfeszitve,a befelé ut is legpuhábbra van állítva és a városban nem koppant!holnap viszem élben tesztelni!
nálunk 6,8e körül voltak a tagok! ???
ez jónak tûnik,picit van elõfeszitve,a befelé ut is legpuhábbra van állítva és a városban nem koppant!holnap viszem élben tesztelni!
nálunk 6,8e körül voltak a tagok! ???
Írta 2004. július 25. - 20:04
Írta 2004. július 23. - 00:16
ok mesterek!
Ha minden jó akkor holnap meglessz,este be is rakom és majd mesélek!
ja és találtam progressziv vagy hogy híttátok rugót!!
nálatok mennyi körül van egy rugó,ez esetleg?kíváncsi vagyok.
Ha minden jó akkor holnap meglessz,este be is rakom és majd mesélek!
ja és találtam progressziv vagy hogy híttátok rugót!!
nálatok mennyi körül van egy rugó,ez esetleg?kíváncsi vagyok.
Írta 2004. július 22. - 18:19
Írta 2004. július 22. - 15:03
Na ezért keresek valamit!!!
bk 6cm a menetes rész,nekem 4cm van betekerve!!
Ez nem jó igy?!
Remélem akkor a 600/58as jó lessz!
ha hosszab a rugó mint ami most van fönn az nem gond!?
bk 6cm a menetes rész,nekem 4cm van betekerve!!
Ez nem jó igy?!
Remélem akkor a 600/58as jó lessz!
ha hosszab a rugó mint ami most van fönn az nem gond!?
Írta 2004. július 22. - 11:12
Elofeszitesnel igazabol nem a menetet kell felteni, hanem az elofeszites miatt a rugot osszenyomod, igy kevesebbet tud mozogni, ezaltal ha a tag osszeul, akkor nem a tag allitja meg a bemozdulast, hanem osszekoppan a rugo. Ez nagyon nem tesz jot neki. Ha nagyobb a rugo mozgasa mint a tage, akkor lehet 3-4 fordulatnal tobbet is ratekerni.
Írta 2004. július 22. - 07:29
Márió: azt tudod, ugye hogy a null elõfeszítéshez képest max 3 fordulatot tekerhetsz rá? Ha a menet 80%-át felhasználtad, az elég rendesen túl van már feszítve. Ja és RS is jó bele.
Írta 2004. július 21. - 23:53
az a helyzet hogy nem mertem még annyire levenni az elõfeszítést,hogy ez kiderüljön!
A menet kb 80%ban "felhaználva"(akkorsem kezdek új mondatot,ki fogok jönni ebbõl értelmesen)és a maradék ami kint van,de ez nem hiszem jót tsz a tagnak!
Igy is félek hogy, mikor adja meg magát a menet!
650 lehet jó lenne!elég macerás fülutazgatni,sõt nincs is kedvem ilyen dög melegben a gépet meg hogy viszem föl!?ha nem oké akkor mehetek megint.
jaj nekem... :-\
A menet kb 80%ban "felhaználva"(akkorsem kezdek új mondatot,ki fogok jönni ebbõl értelmesen)és a maradék ami kint van,de ez nem hiszem jót tsz a tagnak!
Igy is félek hogy, mikor adja meg magát a menet!
650 lehet jó lenne!elég macerás fülutazgatni,sõt nincs is kedvem ilyen dög melegben a gépet meg hogy viszem föl!?ha nem oké akkor mehetek megint.
jaj nekem... :-\