Jelentkezz be Regisztrálj

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2006. január 25. - 16:49

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. január 25. - 16:45

Írta 2006. január 25. - 16:39

Írta 2006. január 25. - 16:23

Az az urban legend mennyiré helytálló, hogy ha 500-as Manitou rugó jó, akkor 600-as 5th elem kellene. Merthogy van egy 425-ös 5th elem, ami ugye puha. 525-ösre gondoltam, hogy majd az. Most 500-as Manitou van benne, ami teljesen jó. Egyetlen hibája, hogy fekete.

Írta 2006. január 25. - 16:18

azota bicikliszerelo vagyok egy fejlett nyugateuropai allamban, jo keresettel, es egy teljesen rambizott muhellyel, mar biztos nem csinalnek ilyesmit.

nade mostmar tenyleg
ha megegyet offolok, banolom magam egy hetre.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. január 25. - 16:15

Írta 2006. január 25. - 16:13

Írta 2006. január 25. - 16:11

Írta 2006. január 25. - 16:07

Az a jo az elementtel, hogy tenyleg eleg jol be tudod loni szinte minden tulajdonsagat. Es az a rossz benne, hogy megfelelo rugo valasztassal indul a beloves. ha nem jo a rugo, akkor tekergetheted a potikat mint felorult urhajos a lengyel scifiben, akkor se lesz jo. Es ugye rugo csak kulfoldbol tud jonni hozza. Nem draga, de maceras.
Szoval en ajanlom azert. Bar mondjuk vazfuggo is. Tesome kicsit karcosabb erzes volt, a Jorcie egy picit tul erzekeny talan, az enyem olyan feluton a ketto kozt. Nem is hiperaktiv, de nem is beallosan lassu.
kicsitoff
Tok jo most olvastam, hogy itt ha eladnak egy villat, vagy tagot egy boltban, akkor az az alap, hogy te valasztasz hozza rugot. Vagyis kiprobalod ami rajta van, es ha nem jo, csere puhabbra-kemenyebbre. Vagyis ez a ketto kozul a rosszabbik eset, mert a foxot szeretik, ugyanis ott a villa mellett a doboban ott van a puha a kozepes meg a kemeny rugesz is. :spoko:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. január 25. - 15:10

5th-bõl a cvt-3-at venném, talán az nem annyira megbízhatatlan.
Írta 2006. január 25. - 15:10

Kala tapasztalatai extrémek, ha azokat olvasom, biztosan nem veszem meg az 5th-et.
Yetiben nem különösebben érzékeny a beállításokra, tehát ez vázfüggõ.
Tegyük hozzá, h sz@r állapotban volt a tag,és ezek a nagygenerál elötti állapotok...
A Geminiben is yócska a 5th...
Írta 2006. január 25. - 15:05

Ez az én véleményem.
Szerintem ha tudsz rocsi, vegyél foxot!
Írta 2006. január 25. - 15:02

Írta 2006. január 25. - 14:59

A szerelése baromi macerás,bár nekem nem csak ez az 1 problémám volt vele; ami érkezett rugó,az fullra betekert elõfeszítés állítóval is lötyögött rajta,ha nem ültem a gépen, de egy új,vastagabb rugóalátét megoldotta végül ezt,nem tudom, hogy fordulhatott elõ :-/
Tipikusan az a tag,ami baromi érzékeny a beállításokra,eleinte,amíg eresztette a luftot,addig random tudtam csak felfújni és volt minden a szuperérzékeny-összecsukódós-kopogóstól kezdve a meg nem moccan-halálproggresszívig...
Tjah és csak annyit felejtettem L mondani, h a jelenlegi setuppal imádom,érzékenyebb,mint az SW DH volt,mégsem pogózik, és annyira keményedik fel, h 1 év alatt csak 1x csuktam össze,de akkor kicsit már túlvállaltam magam

Írta 2006. január 25. - 14:59

5th elemmel meg vagyok elégedve, fél éve használom, elõtte 4Way volt, mivel vázat is cseréltem nem tudom pusztán a tag változását értékelni. Rugót nehéz hozzá találni. Fél év alatt nem sikerült. Mire vagy kíváncsi?
Írta 2006. január 25. - 14:47

5th elementje kinek volt/van? kicsit mesélhetne róla
Írta 2006. január 25. - 14:46

konánál is figyelj ..... ott is elõfordulhat.....YAY,yó,h mondod,ha addig is használom,amíg nem van még Kona és tényleg ennyivel többet mozog,akkor figyelnem kell rá,h kicsit jobban elõfeszítsem h a lengõkar ne üsse szét a nyeregvázcsövet...Max kipróbálom ruggancs nélkül,h van-e ilyen veszély
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. január 25. - 14:41

Írta 2006. január 25. - 14:16

õ szerette, a kis tag is viszonylag sokat mozog, nagyon jó tuning rugóút növelésére.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. január 25. - 12:43