Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5897 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no végül nem a vanilla lett,haem egy átmeneti megoldás egy régi uj SW ndh tag...
semmit nem tudok szinte erröl,ki becsili,lockolható meg egy szelep van rajta

aki ismeri ezt kicsit segítsen

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Hát sajnos nincs, de remélejük, hogy ez a jövõ évtõl változni fog.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát jah 9.0 nincs.:-/ akkor system error

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
A 9.0-a 230-as szemtávú.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Feltöltött kép

íí

Na most ebbõl melyik is a 230, mert ha számolni még tudok, és szerintem tudok, akkor a 230-nak 9,0-val kéne kezdõdnie.:chin:

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Feltöltött kép

íí

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A kérdés nem a létezése, hanem a beszerezhetõsége. Mint írtam, valószínûleg a Speci részére készülhet ebben a méretben, viszont mint önálló méretezésû modell, nem került kereskedelmi forgalomba. Vélhetõen olyantól lehet beszerezni aki más tagot rak a Specijébe, vagy kereskedõtõl, aki kiszereli a vásárló kérésére.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
elég fura lenne, ha pont a 222-es és a 240-es között ne lenne egy 230-as, de sehol sem lehet vételezni, és már mások is állították, hogy létezik

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
tuti hogy van. az más kérdés hogy itthon kapsz-e boltban. nem boltban biztos:-)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor megválaszoltad a kérdésed. Egyébként léteznek olyan modellek, melyeket a gyártó kimondottan egy típushoz gyárt, kizárólag a kerékpárgyártók részére és alkatrészként nem került kereskedelmi forgalomba. A FOX ebben élen jár.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
igen, megnéztem és nem találtam 230-as szemtávú tagot.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok!
Felteszem költõi kérdésem, hogy szerintetek létezik fox dhx 5.0-bõl 230-as szemtávolságú, avagy mégsem, mert boltokban nincs ilyne méret, de pl a mostani bikemagban az sxtrail ilyen méretû tagot birtokol?

Felteszem a költõi kérdést: a gyártó oldalát megnézted? :chin:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Sziasztok!
Felteszem költõi kérdésem, hogy szerintetek létezik fox dhx 5.0-bõl 230-as szemtávolságú, avagy mégsem, mert boltokban nincs ilyne méret, de pl a mostani bikemagban az sxtrail ilyen méretû tagot birtokol?

borix

borix

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
... Még keresgélek rugót, vagyis arra gondolok hogy keresgélnem kéne :D
Amugy én hallottam hogy van magyarországon X-fusion forgalmazó, valahol Esztergomban... Majd utánanézek és írok ha van fejlemény. ;-)
Szép napot mindenkinek!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mondjuk sok fr váz jön vele (pl. a geminim), úgyhogy nem hiszem, hogy gond lenne vele lájtosabb dh-n. sõt biztos, mert itt egy geminiben 2 évig használták problémamentesen. ha propedálos, akkor számíts rá, hogy elég érzéketlen.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
jó tag, meg könnyû, de semmiképpen ne DH-zz vele, másra való az.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
értem
538 g egy vanilla szemben a 939 gos swingerrel (200as hossz)

szóval elgondolkodtató
befelé út az gondolom gyárilag van belõle,illetve a propedál is...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
extrém (!) helyzetekben túlmelegedhet az olaj, és keveseb az állítási lehetõség.
nálam van otthon egy 200-as vanilla, öcsém yetijében tök jó volt, visszaut érezhetõ kattanásokkal tág határok közt állítható.
jó kis tag összességében.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hali

sos kérdés

tulfolyó nélküli tagot (vanilla R)érdemes venni?meynire lehet megérezni a tartály hiányát?vagy inkább egy RS delux?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mérd meg a rugó belsõ külsõ átmérõjét és vegyél manitout, foxot, bármit