sztem inkább a beülést lõdd be, a rs által +adott értékek amúgy sem szoktak jók lenni, (telóknál ugye) de úgy emléxem a rugóstagokhoz nem is ad meg a rs a manualban sem....mindenesetre kisebb nyomás kell bele mint a foxokbaVan nekem egy Rock Shox Pearl 3.3 rugóstagom.
Lenne egy olyan kérdésem hogy hol találok hozzá valami olyan táblázatot,ahol meg van adva hogy mennyit kell belefújni a súlyomhoz???
Jelentkezz be Regisztrálj
Rugóstagok (nem teleszkópok) - általános eszmecsere
Írta 2007. augusztus 15. - 09:27
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 15. - 08:59
Lenne egy olyan kérdésem hogy hol találok hozzá valami olyan táblázatot,ahol meg van adva hogy mennyit kell belefújni a súlyomhoz???
Írta 2007. augusztus 13. - 23:45
leírhatnátok hogy hogyan viselkedik!
valami hoszabb lélegzetû monológban.
priviben is
amúgy milyen a swingair?nem nagyon gáz h levegõs?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. augusztus 13. - 19:54
de mivel ilyyen niccs rakhatsz bele 7.5 vagy ha gyorsabbat szereted akkor 5
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. augusztus 13. - 19:14
Ha nem venné észre, akkor írj Salá-nak privátot, és megsúgja.Hi!
Tudja valaki, hogy milyen viszkozitású olaj kell a FOX rugóstagokba?
Konkrétan egy VANILLA-ról lenne szó.
Írta 2007. augusztus 13. - 15:44
Tudja valaki, hogy milyen viszkozitású olaj kell a FOX rugóstagokba?
Konkrétan egy VANILLA-ról lenne szó.
Írta 2007. augusztus 10. - 23:42
Viszont az a bánatom, hogy manualba azt írták hogy ki kell csavarni a "rebound adjuster knob"-ot, ebben van hely imbusznak, kicsavartam, de úgy néz ki mintha a végérõl leszakadt volna valami, nem is tudom visszatenni. Ilyenkor mi a teendõ? egyébként kúpos a vége, pici nyúlvánnyal mitha lenyíródott volna róla valami.
Írta 2007. augusztus 09. - 11:05
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 09. - 02:30
Írta 2007. augusztus 09. - 02:20
na o az a tag akirol beszelunk, tehat a felso szellesebb tengelyt kene attenni alulra a rovidebb helyett es forditva, ahoz hogy az egesz tagot forditva tudjam betenni. Mission impossible, eddig egyiket sem sikerult kiszedni a helyerol . ERROR
Írta 2007. augusztus 09. - 01:56
Hmm.. nem teljesen ertem a modszeredet, de menet kozben csak rajovok ha nekilatok. Egyebkent nem gaz, hogy majd ha viszakerul, akkor mar nem allnak ien szorosan benne ? szoval ez nem igy kell legyen valamiert ?
nyugi azért van a csavar h összeszorítsa, megfogja...
Írta 2007. augusztus 09. - 01:42
Hmm.. nem teljesen ertem a modszeredet, de menet kozben csak rajovok ha nekilatok. Egyebkent nem gaz, hogy majd ha viszakerul, akkor mar nem allnak ien szorosan benne ? szoval ez nem igy kell legyen valamiert ?Ki lehet szedni õket (nekem is gondom volt vele amikor a leghosszabbra akartam állítani az útat), a kiütés nekem nem sikerült (nagyon benne vannak), csavar és alátétek segítségével sikerült kiszedni õket, a csavart beleraktam, az egyik felére tettem az alátéteket és az anyát, ezután elkezdtem tekerni a csavart és kijött a tengely.
Írta 2007. augusztus 08. - 21:47
Help !! Ma a legnagyobb utra akartam allitani a rugostagot a lengotagon, es ha oda teszem, akkor majdnem ok.. Csak majdnem merta Manitou Metel R -nek a kis tanyerja amire alurol felfekiszik a rugo, beleer kicsit a lengotagba. A rugostag aljan eleg nagy az ures resz, felul a lengotagnal lesz szellesebb. Na most jott a villam, hogy megforditsam, de itt van a para. Nem igazan lehet forditva betenni, mert a kis csapok, amik atutik alul felul, a folso az szellesebb, az aslo kesenyebb, es mintha bele lennenek utve, tehat nem sikerult eroszak nelkul kiszedni. Mi a velemenyetek, ki lehet ?
Tekerd körbe a tagot egy vastag rongyal és ugy próbáld szépen kiszedni! Biztos kijön, nincs olyan h nem...
edit: na vki látom gyorsabb volt tõlem...
Írta 2007. augusztus 08. - 21:47
Írta 2007. augusztus 08. - 21:05
Írta 2007. augusztus 08. - 18:18
Írta 2007. augusztus 08. - 17:07
Írta 2007. augusztus 08. - 16:59
A régi rc-vel mi a baj?
semmi, arra gondoltam, hogy használtat nem vennék mivel kis hazánkban karbantartásra senki nem költ....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->