sztem ugyanaz csak az ario belseje "butább"Mi a különbség a R.S. Ario2.2 és a MC3.3. között? Felhasználási területet értendõen.
de ha az rp3 nem jött be mozgásra az mc még úgy sem fog
egy 200/50-es mc3,1-et tudok adni kipróbálni
sztem ugyanaz csak az ario belseje "butább"Mi a különbség a R.S. Ario2.2 és a MC3.3. között? Felhasználási területet értendõen.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A sebesség mindent megold.
Sziasztok
Kérdés: Ha a levegõs tagot megfordítom a gépbe, lesz belõle valami hátrányom? Meglesz a megfelelõ mûközése úgy is? Az olaj kenése is megmarad? Válaszokat elõre is köszönöm.
nem hiszem...pont a tag élettartam növelése miatt nincs full lock outHa már RP3, akkor még egy gyors kérdés. Ha a lefeléket kivéve gyakorlatilag mindenhol mac propedal-t használok, az vajon rövidíti a tag életét? :chin:
nyitottba 1értelmûen (-)Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy a rugóstag Propedal állása befolyásolja-e a rugóstag mozgását a köves lefeléken,és hogyan.A Fox Float RP3,három állása közül hova állítsam egy köves lefelén,pl Mátra Maratonon?
+ vagy - ?