Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2010. július 27. - 19:42
Vasárnap Bükk Maraton,jön valaki?Esetleg hosszútáv?Ez lesz idén az elsõ maratnom.Én hosszútávozok egy kicsit:-)
Éccakai tekerésben is benne lennék!
Éccakai tekerésben is benne lennék!
Írta 2010. július 25. - 14:23
csõ Lajos!
kb ez a limit nálunk is, bár ,mostanság fájdalmasan megritkultak a közös tekerések...
70 287 1658
Ha vmi trükk eszedbe jut, lehet éccaka, vagy hajnal is
kb ez a limit nálunk is, bár ,mostanság fájdalmasan megritkultak a közös tekerések...
70 287 1658
Ha vmi trükk eszedbe jut, lehet éccaka, vagy hajnal is
Írta 2010. július 24. - 13:14
mindenben benne vagyunk én is innen ismertem meg pl a savanyút...sajna én mostanában megint inkább robotolok mindenütt az országban csak egerben nem vagyok, de remélem agusztustól lesz megint egy kis nyugi aztán lehet menni tekerni a bükkben! üdv
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2010. július 23. - 19:09
Üdv mindenkinek!Csatlakoznék terepes/aszfaltos tekerésekhez a Bükkben,esetleg a Mátrában,ha nem zárkóztok el egy gyüttmenttül:-)Mátraderecske,Eger,Szilvásvárad között ingázok.Fõleg 16 óra után és hétvégén.Hi!
Írta 2010. július 07. - 15:15
Írta 2010. július 06. - 19:56
na megjöttem a fõfaluból, van már tagom is, összerakom a héten a bringát aztán mehetünk!
Írta 2010. július 06. - 17:41
eh
Judith Fisher is a 6 évesekre alapozta a karrierjét, s bejött neki... :-)
Magasra száááll a helikoffer velem..
Judith Fisher is a 6 évesekre alapozta a karrierjét, s bejött neki... :-)
Magasra száááll a helikoffer velem..
Írta 2010. július 06. - 15:21
Írta 2010. július 03. - 12:52
bejött, ~20 nál, zõd az olasztól
ha itthon vagy, a héten gurulhatnánk vmit
meg szól ez bárkinek, aki idenéz néha
70 287 1658
fõként meló után, 16 körül, 30-40km terep, fõleg
vagy hajnal meló elõtt, aszfalt
ha itthon vagy, a héten gurulhatnánk vmit
meg szól ez bárkinek, aki idenéz néha
70 287 1658
fõként meló után, 16 körül, 30-40km terep, fõleg
vagy hajnal meló elõtt, aszfalt
Írta 2010. június 16. - 21:46
Írta 2010. június 07. - 17:48
nyomtam most egy heregrét-et sp-vel, hát fárasztó vazzeg, a viadukton hazafelé el is görcsöltem, nem tudom hogy bírod putnok vonalat egysebivel
néztem a kassa maratont, jól néz ki, annyi a bajom viccen kívül !!!!!, hogy idén itthon is max rövideken indulnék, mert lófasznyira nincs erõm lásd mostani elgörcsölésem, az idõ rövid hogy felkészüljek valamennyire, az 1800m szint meg 55km nem kevés (igen 90-rõl ne is álmodj terminator!!)
Szóval nagyon nem érzem hogy túlélném ezt, 30km jó vagyok onnan elsavasodom és kész szó szerint sehova tovább mert egyenes faláb és csak max sétálva...egy pár éve ezt eljátszottam szilvás maratonon is bányahegynél elsavasodtam és bedõltem a fák közé görcsölve, mentem is egy 6,5 órát és akkor a mostanihoz képest edzésben voltam! Szóval nem tom!
néztem a kassa maratont, jól néz ki, annyi a bajom viccen kívül !!!!!, hogy idén itthon is max rövideken indulnék, mert lófasznyira nincs erõm lásd mostani elgörcsölésem, az idõ rövid hogy felkészüljek valamennyire, az 1800m szint meg 55km nem kevés (igen 90-rõl ne is álmodj terminator!!)
Szóval nagyon nem érzem hogy túlélném ezt, 30km jó vagyok onnan elsavasodom és kész szó szerint sehova tovább mert egyenes faláb és csak max sétálva...egy pár éve ezt eljátszottam szilvás maratonon is bányahegynél elsavasodtam és bedõltem a fák közé görcsölve, mentem is egy 6,5 órát és akkor a mostanihoz képest edzésben voltam! Szóval nem tom!
Írta 2010. június 04. - 18:43
akkor meg ne világítsál itt zölden E
holnap megyek egy hajnali bükkzsércet
annyi gomba van, mint állat
holnap megyek egy hajnali bükkzsércet
annyi gomba van, mint állat
Írta 2010. június 03. - 17:29
dehogy nem, de sajnos máshogy nem lehet összerakni, és azért annyi nitrogén nincs benne, hogy azt mond mikor kiengeded az olajat, hogy õõõõbazzeg ez mi volt olyan mintha kicsit levegõs lenne az olaj, de nem kiömlik csak kifolyik ahogy kitekered a csavart...de mondom sajna máshogy nem lehet összerekni ha a fentebb említett részt is megbontod, legközelebb ahhoz nem nyúlok de a többit simán meg tudom csinálni
meg hát azért még van mit csinálni addig is: elsõ teló, váltók, váltókarok meghajtás minden eleme, kormánycsapi mind-mind megpucol zsíroz/olajoz összerak...
meg hát azért még van mit csinálni addig is: elsõ teló, váltók, váltókarok meghajtás minden eleme, kormánycsapi mind-mind megpucol zsíroz/olajoz összerak...
Írta 2010. június 03. - 17:00
b+
rosszabb vagy mint én
szétszedéskor nem volt észlelhetõ a nyomásvesztés E?
rosszabb vagy mint én
szétszedéskor nem volt észlelhetõ a nyomásvesztés E?
Írta 2010. június 03. - 11:57
nem találtam a hsz-t
De voltam olyan bátor és darabokba szedtem az egész bicóm ala Franszoá, sõt a hátsó fox tagot is szétkaptam! A hiba ott van hogy szétszedtem az állító csavargató részét is, amit nem kellett volna...hosszú de máskép nem lehet összerakni csak ha kiereszti az ember a belsõ olajhengerbõl az olajat majd visszarakja amit kell és visszatölti a cuccot...a hiba ott van hogy én ezt meg is csinált nagy nehezen, de ezt a szart belülrõl nitrogénnal nyomják még fel 30-bar nyomással Ergó egy ember fia van az országban aki meg tudja csinál: sala Szóval most postáztam el a tagot majd visszaér valamikor, addig nincs bicajozás
okos! nagyon okos! )))
De voltam olyan bátor és darabokba szedtem az egész bicóm ala Franszoá, sõt a hátsó fox tagot is szétkaptam! A hiba ott van hogy szétszedtem az állító csavargató részét is, amit nem kellett volna...hosszú de máskép nem lehet összerakni csak ha kiereszti az ember a belsõ olajhengerbõl az olajat majd visszarakja amit kell és visszatölti a cuccot...a hiba ott van hogy én ezt meg is csinált nagy nehezen, de ezt a szart belülrõl nitrogénnal nyomják még fel 30-bar nyomással Ergó egy ember fia van az országban aki meg tudja csinál: sala Szóval most postáztam el a tagot majd visszaér valamikor, addig nincs bicajozás
okos! nagyon okos! )))
Írta 2010. június 02. - 22:55
05.26
vagy most balaton maraton?
big hand megy miskolcról, nemrég írtam rá egy hozzászólást..
vagy most balaton maraton?
big hand megy miskolcról, nemrég írtam rá egy hozzászólást..
Írta 2010. június 01. - 21:26
az mikor van?
Írta 2010. június 01. - 17:41
pepes
nem kéne kimennünk Kassára kontenbájolni?
most még 15 öjró az ára+berzinng.../fõ
az én mocskommal 2en el tunk menni, sztem..
nem kéne kimennünk Kassára kontenbájolni?
most még 15 öjró az ára+berzinng.../fõ
az én mocskommal 2en el tunk menni, sztem..
Írta 2010. május 31. - 18:32
hát arra nekem is gyúrni kéne, mert én így is úgy is meghalok csak az a kérdés a határ ezen vagy esetleg a másik oldalán, de semmikép nem a csúcson vagy közelében
Írta 2010. május 30. - 09:59
oké, rudi
látom, szilvást hanyagolod
cseppet gyurok, oszt mehetnénk királyhegy éccaka ottalvós másnap hazajövõs
hányásig végkimerülésig biciklizõset
látom, szilvást hanyagolod
cseppet gyurok, oszt mehetnénk királyhegy éccaka ottalvós másnap hazajövõs
hányásig végkimerülésig biciklizõset