Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2011. január 26. - 11:21
hát hó már van, valami gyalogszer hétvégére? én még mindig gondolkozom ezen a téli mátrán...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2011. január 24. - 18:56
lehet, inkább rájd, kurvára le vok égve, át kell íratni a gépest, amit vettem, eredetvizsg. stb...
fizu meg még getzi messze van.
szal, RÁJD baráttya, ha szerencsénk van, fagy lesz, nem sár!
fizu meg még getzi messze van.
szal, RÁJD baráttya, ha szerencsénk van, fagy lesz, nem sár!
Írta 2011. január 24. - 16:53
Én inkább gyalog gyûrném le ezt a túrát,jó az úgy is.Bár lehet,hogy maradok a bükki térségben és dobok vmi rájdot...Ha más ilyesmiben gondolkodik,szóljon.De még messze van hétvége...
Magellan-os
Írta 2011. január 22. - 20:30
jóság volt a mai kontenbáj!
Kép.Tár.hu
Fentebb látható a pár készült kép
Remélem, bár, elmaradt a jan. 1-i rontenkájb, idén azért rakunk pár ilyet.
Ha lehet, én maratonok helyett is inkább összecsomagolós cseszkóbakimenõsekre szavaznék!
vagy cseszkó maratonokra!
Téli Mátra XL/L/M/S | TTT
addig is gondolkodjanak az eltásak a fentebbi történet teljesítésén! akár bicóval, szvsz.
bringás kép valami konvertálás alatt van nem látható, de a jövõ hétvégi túrában benne vagyok ha nincs melódia, akár bicóval is bár az 1600m elég meredek 40km-re, de gyalog is mûködhet a dolog, van kedv túrázni!
Írta 2011. január 17. - 11:08
Jólesõ volt a tegnapi cocózás,kicsit nedves,de sebaj:-)Még több ilyet!
Mátrahegy elnevezésû TT-n voltunk a kis drágámmal tavaly márciusban?,egy 25kilcsis távot vállaltunk el.Kb.800m-tõl fölfelé még tartós hó,de napsütés,lentebb kellemes napsütés és vad,megáradt patakok.Nevetséges nevezési díj,zsíros deszka hagymával v.nélküle,alma,forró tea Kékestetõn,stb.fajín volt.Mindkettõnknek nagyon tetszett,megérte elmenni.
Mátrahegy elnevezésû TT-n voltunk a kis drágámmal tavaly márciusban?,egy 25kilcsis távot vállaltunk el.Kb.800m-tõl fölfelé még tartós hó,de napsütés,lentebb kellemes napsütés és vad,megáradt patakok.Nevetséges nevezési díj,zsíros deszka hagymával v.nélküle,alma,forró tea Kékestetõn,stb.fajín volt.Mindkettõnknek nagyon tetszett,megérte elmenni.
Írta 2011. január 16. - 21:13
Biciklis dolgokban benne vagyok ha idõm engedi, most sajna február közepéig nem engedi, meg addig a drótszamár is átesik némi nemû ápgréden. De aztán jöhetnek a hegyi kilóméterek
Írta 2011. január 16. - 20:14
jóság volt a mai kontenbáj!
Kép.Tár.hu
Ha lehet, én maratonok helyett is inkább összecsomagolós cseszkóbakimenõsekre szavaznék!
addig is gondolkodjanak az eltásak a fentebbi történet teljesítésén! akár bicóval, szvsz.
Kép.Tár.hu
Írta 2011. január 07. - 22:26
az zsivány
én meg nem hallok a bal fülemre a takonytól, vaz.
12 éves korom óta nem csapott így széjjel vmi
csak a pálnkás tea tart életben
nálam is így kezdõdött, pálinka meleg teával kisérve sokat segített, de a zselé még most is dõl a zorromból
ez most egy ilyen vírus végig ment az egész családon :S
Írta 2011. január 07. - 22:15
az zsivány
Írta 2011. január 07. - 22:07
Írta 2011. január 05. - 09:51
szerintem brazilok voltak,a riportban látszott az egyik 28-as romboló tuning hátsó csomagtartóval.kukásmellény sem igen volt rajtuk és már sötét lehetett vagy sötétedett...
Írta 2011. január 04. - 17:07
most volt a hirekben,hogy eger és egerszalók között elütöttek 2 bicajost,az egyik életveszélyes állapotban van.remélem ha már ilyen történt,nem az itteniek közül valók..
Írta 2011. január 04. - 16:24
entschuldigung!jobbulást a gyengélkedõknek és km-ekben,jó hangulatban gazdag BUÉK!
Írta 2011. január 04. - 16:20
vasárnap mentem egy közúti aszfaltot.indulás szomolya,noszvaj,bogács onnan el tard felé.ezen az úton 1 autó jött szembe,nõi vezetõ,lesett,hogy ki lehet az állat bringás.az út szélét botok jelezték:-).tovább cserépváralja,cserépfalu,bükkzsérc,elõtte hór-völgy bejárónál bejglievés,aztán vissza cserépfalu,bogács,noszvaj,kis kitérõ síkfõkútra és vissza szomolyára.50kömö lett az aznapi penzum,jó volt...
Írta 2011. január 01. - 15:26
Írta 2011. január 01. - 11:55
sajna most ez kilõve nekem
eléggé dögrováson vagyok, meg el is utazódok vidékre...
de vmelyik kövi hétvégén vagy hétköznap, ha kijöttem a zselékórból mehet e tekerés
BUÉK
eléggé dögrováson vagyok, meg el is utazódok vidékre...
de vmelyik kövi hétvégén vagy hétköznap, ha kijöttem a zselékórból mehet e tekerés
BUÉK
Írta 2010. december 31. - 19:07
Eczi! Mindjárt küldök egy privátot is hátha tudsz már fogadni olyat is:)
Egyrészt BUÉK!
Másrészt 2.-án mi megyünk bükkbe, de gyalogszerrel!
"Egy kis rehabilitációs túra, hogy kipihenjük a szilveszter fáradalmait.
Popsitepsit hozzatok, majd kerítünk valami szánkópályát
Tamás-kútja -> Imó-kõ forrás -> Tar-kõ -> Vöröskõ-forrás -> Felsõtárkányi-tó
~20km"
Ha gondolod szólj, busszal elvileg felmegyünk tamás kútig onnan kutyagolás...
Egyrészt BUÉK!
Másrészt 2.-án mi megyünk bükkbe, de gyalogszerrel!
"Egy kis rehabilitációs túra, hogy kipihenjük a szilveszter fáradalmait.
Popsitepsit hozzatok, majd kerítünk valami szánkópályát
Tamás-kútja -> Imó-kõ forrás -> Tar-kõ -> Vöröskõ-forrás -> Felsõtárkányi-tó
~20km"
Ha gondolod szólj, busszal elvileg felmegyünk tamás kútig onnan kutyagolás...
Írta 2010. december 31. - 14:27
Írta 2010. december 29. - 18:00
ez km-ben kb mennyi?
mert nekem se téli gumi se téli rutin :S meg lassan 3 hete hogy nem ültem biciklin....
mert nekem se téli gumi se téli rutin :S meg lassan 3 hete hogy nem ültem biciklin....
Írta 2010. december 29. - 16:00
az zsír hely!
jó idõben terepen is be tudsz osonni Egerbe, mészvölgyön át.
no:
egy régebben gyakran árt ösvényt akarok járni:
berva, bánya, mész völgy, BM elsõ itató elágazó, balra zöld /opcionálisan felküzdhetünk bél-kõ re is/ -homonna tetõ, majd félúton jobbos kékre /Antónia forrás-gilitka kápolna- kééééééék szarvaskõi vár tövéig. KV/kampi/f. bor a vénasszonyoknál...
Onnan pedig vagy aszfalt, vagy be a zõd környékén a híd alá, s át Les rétre, majd újra berva bánya.
Vagy, ha nem elég a szopókából, akkor kék+ s haza egerlátónak, majd iskolautca /mentõállomás, MOL kút feletti hosssszú lépcsõ/
Idõ, szopófaktor tekerhetõségtõl függ, de kinézve az ablakon, gondolhatod. ;-)
Szal, sztem no spd, viva platformpedál+bakancs.
csörögj nyugodtan bármikor, rugalmasak vunk, akár várni is birunk némiképp.
sztem rajtam kívül még 2 ember biztosan várható. Igaz, pepes?
jó idõben terepen is be tudsz osonni Egerbe, mészvölgyön át.
no:
egy régebben gyakran árt ösvényt akarok járni:
berva, bánya, mész völgy, BM elsõ itató elágazó, balra zöld /opcionálisan felküzdhetünk bél-kõ re is/ -homonna tetõ, majd félúton jobbos kékre /Antónia forrás-gilitka kápolna- kééééééék szarvaskõi vár tövéig. KV/kampi/f. bor a vénasszonyoknál...
Onnan pedig vagy aszfalt, vagy be a zõd környékén a híd alá, s át Les rétre, majd újra berva bánya.
Vagy, ha nem elég a szopókából, akkor kék+ s haza egerlátónak, majd iskolautca /mentõállomás, MOL kút feletti hosssszú lépcsõ/
Idõ, szopófaktor tekerhetõségtõl függ, de kinézve az ablakon, gondolhatod. ;-)
Szal, sztem no spd, viva platformpedál+bakancs.
csörögj nyugodtan bármikor, rugalmasak vunk, akár várni is birunk némiképp.
sztem rajtam kívül még 2 ember biztosan várható. Igaz, pepes?