Jájjjj!Ehhez már nem érdemes hozzászólni!Lemaradtunk!Bocsi Tondach!
Semmi gond, megúsztuk az eső részét, szél az volt rendesen.
Semmi gond, megúsztuk az eső részét, szél az volt rendesen.
Megyek én is talira,de most Szilvásról támadok.Lepakolom ott kiccsaládot anyóséknál!
sanszos. dátumból itélve dolgozódom. azért is sunnyogtam, mint szar a gazban
viszont jóhír, hogy állítólag iceshark is hazaköltözött, holnap rácsörgök, ki akar-e mozdulni, akkor vele feltekertnék, vagy ótóznék
t*n*p*in*!!
aki kitalálja, kap egy palack bort fak.
lassan átköltözök...
tinipina
csak arra gondoltam, annyira hullaszag van már errefelé, hogy átbútorozok a revomagra, vagy mire.
bár, sztem azt is dőti a fészbúk.
laller:
kemény vagy, gátzi!!
Akkor hova koltozol Savanya?!
Sly!Forum talira nem jossz esetleg?Bar bringazas nemigen lesz annyi,mintha magad vagy ketten mennenk!
Hagyjad már! Nem volt komoly szintkülönbség:Hór-vgy-i elégtól Bükkzsérc felé és Bükkzsércen a Fekete Kos fogadónál balra föl,de az rövid volt.De gondolom ismered ezt az útvonalat?!
de akkor is. 4:50-es kilométreket futni pofátlanság simán jöhetnél velem októberben spar maratonra.
Hagyjad már! Nem volt komoly szintkülönbség:Hór-vgy-i elégtól Bükkzsérc felé és Bükkzsércen a Fekete Kos fogadónál balra föl,de az rövid volt.De gondolom ismered ezt az útvonalat?!
Louis módosította - 2014. február 23. - 23:28
Háháá!Ma lenyomtam életem első futó "versenyét"!Bogácson volt,az ú.n. Latyakfutás Bogács-Cserépfalu-Bükkzsérc-és gerincen(valamilyen bringás jelzés is van) vissza Bogácsra.14km,nekem 1óra 8 perc alatt lett meg.Teljesen elégedett vagyok a teljesítményemmel! Pláne úgy,hogy csütörtökön reggel voltam kocogni és összeszedtem némi húzódást,pedig nem is nyomtam nagyon.Sok kencézés,maszírozás,aztán sokat javult!Jó volt ez a kis rendezvény:nevezési díj nem volt,1 frissítő teával,a célban zsíros kenyér hagymával vagy pirosarannyal,2 fajta csoki(az egyik a Matyó "Balaton szelet" ).Kis eredményhirdetés,aztán a bogácsi strandfürdőn lehetett áztatni a tjúkszemeket!Az időket sajna nem mérték,a beérkezőket nem regisztrálták(csak az első hármat),pedig biztos van olyan ember,aki jövőre is jön és esetleg érdekli,hogy javult-e a teljesítménye az előző évhez képest?!Állítólag nem tudtak kellő embert toborozni a teljes,kielégítő lebonyolításhoz.Na mindegy!Nekem így is tetszett,így első csoprtos futóélménynek!
ne szopass má Lali, 14km hegyen 1:08 alatt? az öt perc alatti kilométerek. termitátor vagy bakker!
Háháá!Ma lenyomtam életem első futó "versenyét"!Bogácson volt,az ú.n. Latyakfutás Bogács-Cserépfalu-Bükkzsérc-és gerincen(valamilyen bringás jelzés is van) vissza Bogácsra.14km,nekem 1óra 8 perc alatt lett meg.Teljesen elégedett vagyok a teljesítményemmel! Pláne úgy,hogy csütörtökön reggel voltam kocogni és összeszedtem némi húzódást,pedig nem is nyomtam nagyon.Sok kencézés,maszírozás,aztán sokat javult!Jó volt ez a kis rendezvény:nevezési díj nem volt,1 frissítő teával,a célban zsíros kenyér hagymával vagy pirosarannyal,2 fajta csoki(az egyik a Matyó "Balaton szelet" ).Kis eredményhirdetés,aztán a bogácsi strandfürdőn lehetett áztatni a tjúkszemeket!Az időket sajna nem mérték,a beérkezőket nem regisztrálták(csak az első hármat),pedig biztos van olyan ember,aki jövőre is jön és esetleg érdekli,hogy javult-e a teljesítménye az előző évhez képest?!Állítólag nem tudtak kellő embert toborozni a teljes,kielégítő lebonyolításhoz.Na mindegy!Nekem így is tetszett,így első csoprtos futóélménynek!
Louis módosította - 2014. február 23. - 00:13
Attól még tekerhetünk egyet!
Úgy tervezem,hogy családot fölviszem Szilvásra én pedig onnan áttekerek Répáshutára!
Vettem családi ótókát:Opel Astra F kombi.Jó állapot,jó vétel!Bódottá'!
gratula hozzá! sok-sok balesetmentes kilométert! majd akkor még beszélünk addig, összehozzuk a tekerést! már régóta le akarok pl Tar-kőről gurulni a meredek oldalon a kéken, zöldön, kék kereszten a stimecz házig...
Attól még tekerhetünk egyet!
Úgy tervezem,hogy családot fölviszem Szilvásra én pedig onnan áttekerek Répáshutára!
Vettem családi ótókát:Opel Astra F kombi.Jó állapot,jó vétel!Bódottá'!
na úgy néz ki hogy márciusban (talán 22 szombat) végre eljutok a bükkbe. tekerünk egyet? sajnos hasonló látványos esést nem tudok garantálni, mint a múltkori, de sosem lehet tudni
most látom hogy akkor lesz a fórumtali...
Dekódert is lökj hozzá!
Átköltözés?!Meló vagy ország? :-)
na úgy néz ki hogy márciusban (talán 22 szombat) végre eljutok a bükkbe. tekerünk egyet? sajnos hasonló látványos esést nem tudok garantálni, mint a múltkori, de sosem lehet tudni
Sly78 módosította - 2014. február 17. - 23:40
Szaladgálós gépen már én is unom a láncváltós megoldást!Csak a 3 fokozat kevés lehet,de majd meglátjuk!Hogy mit bír enyhe terepen,az engem is foglalkoztat,mert földútra is tévedek vele néha...
egy használt sh!mano nexus 7 sebis szabadonfutós verzió lett befűzve, markolatváltóval egyenlőre.Kontrás verziótól ódzkodam, gondolhatod. Súly 1860 g körül, az agyváltó,(1640g!) bowden, markolatváltó összesen. Húzós, érezhető a dolog a bicó mozgatásakor, de így sárvédősen, csomagtartósan, gyerekülésesen fel sem tűnik. :-D Keresek hozzá rapidfire-t, de ebike-on is megvan 4 rongyból. Így kicsit téli sukárkesztyűben szűkös a hely, de működik. Jóság, rendesség, kulturáltság. Belső ellenállást nem érzem tolakodónak. 32-18 áttétel, kicsit rövidebb, mint a gyári 2:1, de fasza. pl. Attila út, 3. fokozat, nekem, a dagadtnak. Sztem, egy még rövidebb átéttel beadható egy lazább maraton is, kérdés, mennyire bírja a belső szerkó a brutál nyomatékot.
Ha komolyan gondolod, szivesen ajánlom a "szeged retro"-s Nagy Leventét, rengeteg cucca van, korrekt, segítőkész. fél kilenckor, félrészegen felhívtuk egy probival-install- s segített.Hirdet sok helyen, szerel, felújít, gyári cumókkal, jó arc.
Nekem így a cumó 19E+ptkg ba állt meg. Átszervízelt, jó állapotú darab, belefért a srácnak egy új bowdenszett is, pl...de a markolatváltó is karcmentes állapotú.
Ha letérdel alattam egy év alatt, akkor is beljebb vok árban, mint bármi mással.
savanyugabi módosította - 2014. január 29. - 22:35