Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2007. szeptember 08. - 11:39
világos.nekem is karcos, valszeg,dolgoznom kell, akkor is .. :-P
szintén agyonjártam már aszfalton, de "neeem lehet meeeegunni, sohasoha neeem leheeet meguuunnnii.." :-)
szintén agyonjártam már aszfalton, de "neeem lehet meeeegunni, sohasoha neeem leheeet meguuunnnii.." :-)
Írta 2007. szeptember 07. - 21:59
letudnék, végül is nem az a gond, bár nincs autóm.vonat, pl. asszem másfél óra alatt vok ott. nem az odavissza táv a gond, a bükk 110-rõl is hazajöttem még a célbaérkezés után, jávor felé...
jo ok értelek én idén viszont a bükk tt-t hagyom ki 110en is mentem már. de full aszfalt nem annyira jo...
de amugy letolnám sztem idén is, csak osztálytalink lesz ami évente 1 van ugyhogy most inkább arra megyek.
Írta 2007. szeptember 07. - 21:56
letudnék, végül is nem az a gond, bár nincs autóm.vonat, pl. asszem másfél óra alatt vok ott. nem az odavissza táv a gond, a bükk 110-rõl is hazajöttem még a célbaérkezés után, jávor felé...
Írta 2007. szeptember 07. - 21:16
az tényeg szép lenne mondjuk ha áttekernél reggel aztán meg még haza is. azt hittem vhogy kocsi vagy vhogy le tudsz jönni miskolcra....
Írta 2007. szeptember 06. - 21:27
arra szakitasz idõt, ami fontos neked. persze a prioritás néha megerõszakol, vagy fordítva. néha jó a "kötelesség" helyett lógni cseppet. olyan összekacsintósan, sunyin. mint ahogy az ellógott,kertvárosi jólélõ kutyák rohannak egyet céltalanul a városban, a helyi "aluljáró fájterekkel" összeverõdve, hogy aztán visszatérve a kalandból, ehessék a csepit ...
mint mi délután négytõl, a MOL kúttól kezdve. aztán mindenki visszacsöppen a mókuskerékbe.
furcsa egy boldogság ez, kérem
kb ez nekem a bicózás
apropó, peceró:
ha még aktuális az ss projekted, asszem megbeszélhessük a vázamat neked.
kell vennem egy másikat
mint mi délután négytõl, a MOL kúttól kezdve. aztán mindenki visszacsöppen a mókuskerékbe.
furcsa egy boldogság ez, kérem
kb ez nekem a bicózás
apropó, peceró:
ha még aktuális az ss projekted, asszem megbeszélhessük a vázamat neked.
kell vennem egy másikat
Írta 2007. szeptember 02. - 17:11
...szóval akkor ugrik a frankó bükki tegergészés egy idõre...
én is ettöl félek h egyszer majd eljön ez az idö nekem is. de szerencsére azért még odébb van
na meg savanyu ugyse hagyja el sose a Bükköt ez vigasztaljon minket
kezdödik az egyetem nekem is; ill a fösuli 2 cimbimnek egerbe. most még javába meloznak kint londonba. de minden bizonnyal hivatalos leszek még szept.-ben egerbe. ha jo idö lesz persze bicajjal ugrok át. majd szolok hátha beleférne egy kis Bükki rájd
szevasztok minden jot
Írta 2007. szeptember 01. - 20:55
uff
gyors helyzetjelentés!
valamikor kéne tekerni a héten egyet-kettõt-hármat
mert hetfõ kedd kiderül a nagy dolog, felvesznek e dógozóba, ami meg sajna a büdös fõvárosban van szóval akkor ugrik a frankó bükki tegergészés egy idõre, mert a franc se tudja hogy tudok majd hazajönni...
szomorú bringás-haverok-család szempontból a dolog, de a mani meg a meló lassan többet számít, hiába no öregszem
gyors helyzetjelentés!
valamikor kéne tekerni a héten egyet-kettõt-hármat
mert hetfõ kedd kiderül a nagy dolog, felvesznek e dógozóba, ami meg sajna a büdös fõvárosban van szóval akkor ugrik a frankó bükki tegergészés egy idõre, mert a franc se tudja hogy tudok majd hazajönni...
szomorú bringás-haverok-család szempontból a dolog, de a mani meg a meló lassan többet számít, hiába no öregszem
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. augusztus 28. - 19:56
he,genszter:
holnap szalonnasütés, lesréten
hátha lesz szarvasizé is
csörögj délbe, gyön franszuá is
holnap szalonnasütés, lesréten
hátha lesz szarvasizé is
csörögj délbe, gyön franszuá is
Írta 2007. augusztus 24. - 22:29
hö.
boldog tiszát.
szeptemberben menni kéne szarvasordítást hallgatni, peceró.
úgyis jó, ha sütünk szalcsit.
maj beszélünk. Van az a tök jó kis rét, multkor Andival találtuk lapátfalváról hazafelé.
boldog tiszát.
szeptemberben menni kéne szarvasordítást hallgatni, peceró.
úgyis jó, ha sütünk szalcsit.
maj beszélünk. Van az a tök jó kis rét, multkor Andival találtuk lapátfalváról hazafelé.
Írta 2007. augusztus 24. - 16:40
Eltávoztam jövõ hét keddig a Tiszához! Majd gyövök nektek meg jó szüretet meg tekergést ha belefér!
Írta 2007. augusztus 23. - 20:32
vazzeg Eczi!
késõn olvastam a felhívást(ma 17.00) szóval sorry! Bár mint kiderült ma azt se tudtam hol vagyok, kraft egy szál se, úgyhogy nem is baj, hogy nem mentem veletek, nem tom mi volt a gubanc, de meg voltam halva. Alig bírtam tekerni, biztos az a fülledt meleg:) (valamire fogni kell)
Viszont levágták a kerékpárút mellett a gazt:D biztos láttátok amúgy...
késõn olvastam a felhívást(ma 17.00) szóval sorry! Bár mint kiderült ma azt se tudtam hol vagyok, kraft egy szál se, úgyhogy nem is baj, hogy nem mentem veletek, nem tom mi volt a gubanc, de meg voltam halva. Alig bírtam tekerni, biztos az a fülledt meleg:) (valamire fogni kell)
Viszont levágták a kerékpárút mellett a gazt:D biztos láttátok amúgy...
Írta 2007. augusztus 22. - 18:46
peceró, holnap fél 5 mol kút. Valami hasonló, mint tegnap, csak rövidebb, me franszuá nem akar izmolni nagyon Nagyatád elõtt. Max. lecsapjuk a piros kereszten oldalvölgy felé. Bár, az is jó-most agyalok- ha felmegyünk Várkutra, -noszvaj felõl, a murván-aztán meg Tiba felé ujra a kéééék. hehe. nagyon tetszik,na.
csörgünk, ha módosulunk, me nekem holnap szüret: déj ván.
csörgünk, ha módosulunk, me nekem holnap szüret: déj ván.
Írta 2007. augusztus 21. - 11:04
wehehe a pofázást én se bírtam!
nálam mute a tv aztán Miami Vice zene berak és isteni szép összkép lett kép és hang terén!
nálam mute a tv aztán Miami Vice zene berak és isteni szép összkép lett kép és hang terén!
Írta 2007. augusztus 21. - 05:30
jóvanna, ne legyé má dömdödöm.
néztem a tvbe, aztán, gyorsan elkapcsoltunk, me nem tudtam a mûvészi effektek mögé látni az aranybullát, meg azt a sok baromságot, amit összehordtak.
hiába, egy érzéketlen tuskó vagyok.
néztem a tvbe, aztán, gyorsan elkapcsoltunk, me nem tudtam a mûvészi effektek mögé látni az aranybullát, meg azt a sok baromságot, amit összehordtak.
hiába, egy érzéketlen tuskó vagyok.
Írta 2007. augusztus 20. - 22:32
Lol most kezdik lövöldözni a tüzijátékot? ki a fac várta ezt meg meg holnap meló mit zajonganak itt?
Írta 2007. augusztus 20. - 19:38
jaaaj, azt ismerem, gyöttünk le is fel is ferivel! az télleg fasza, hónap mehetünk! a sárga az oldalvölgyi útelágazás után 50m-el bukkan ki, asszem, me lejjebb be van nõve bozóttal.
no, legyen má hónap!
no, legyen má hónap!
Írta 2007. augusztus 20. - 18:38
na meglestem hun jártam szóval
eger-tárkány-odor-hosszú völgy-pazsag erdészház-S-SZ-S kombón vissza az oldalvölgyi tavakhoz...
eger-tárkány-odor-hosszú völgy-pazsag erdészház-S-SZ-S kombón vissza az oldalvölgyi tavakhoz...
Írta 2007. augusztus 19. - 07:54
A verseny rendezõje: Egrix 2007 egri sportnapok
A verseny idõpontja: 2007. augusztus 19. vasárnap 18 óra
A verseny helyszíne: Eger, Malomárok út GMSZ parkoló
A verseny típusa: Háztömb körüli amatõr kerékpár verseny /kritérium/
A verseny útvonala: Malomárok út – Rákóczi út – Olasz út – Malomárok út
A verseny távja: 1 óra + 1 kör. (1 kör 1.450 m)
A verseny résztvevõi: A verseny meghívásos alapon kerül megrendezésre. Azon versenyzõk vehetnek rajta részt akik 17. életévüket betöltötték, de a 40.-et nem. Azok a csapatok vehetnek részt akik meghívást kapnak és befizetik a nevezési díjat. Egy csapat 4 fõbõl állhat, de egy egyesület maximum 2 csapatot nevezhet. A verseny indulóinak száma 80 fõ.
Nevezési díj: 1500,- ft
Nevezés: e-mailben a www.egrix.hu weboldalon, elõnevezés alapján augusztus 17.-ig
A verseny értékelése:A verseny pontozásos alapon zajlik. Az a versenyzõ nyer aki a verseny idõtartama alatt a legtöbb pontot gyûjti össze.
tessenek gyönni, szurkolni, sörözgetni-ájsz!! csörögj vaze.
A verseny idõpontja: 2007. augusztus 19. vasárnap 18 óra
A verseny helyszíne: Eger, Malomárok út GMSZ parkoló
A verseny típusa: Háztömb körüli amatõr kerékpár verseny /kritérium/
A verseny útvonala: Malomárok út – Rákóczi út – Olasz út – Malomárok út
A verseny távja: 1 óra + 1 kör. (1 kör 1.450 m)
A verseny résztvevõi: A verseny meghívásos alapon kerül megrendezésre. Azon versenyzõk vehetnek rajta részt akik 17. életévüket betöltötték, de a 40.-et nem. Azok a csapatok vehetnek részt akik meghívást kapnak és befizetik a nevezési díjat. Egy csapat 4 fõbõl állhat, de egy egyesület maximum 2 csapatot nevezhet. A verseny indulóinak száma 80 fõ.
Nevezési díj: 1500,- ft
Nevezés: e-mailben a www.egrix.hu weboldalon, elõnevezés alapján augusztus 17.-ig
A verseny értékelése:A verseny pontozásos alapon zajlik. Az a versenyzõ nyer aki a verseny idõtartama alatt a legtöbb pontot gyûjti össze.
tessenek gyönni, szurkolni, sörözgetni-ájsz!! csörögj vaze.
Írta 2007. augusztus 16. - 20:03
hát ezért mondom nézzük meg a gt-ét nem e jó valahogy rá!