Én voltam szombaton Kalákán Miskolcon, Bükkön át országútival ... oda vissza összesen 10 bringással találkoztam ... elég karcsúúúú ... ebbõl nyolccal a borsodi oldalon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2008. július 15. - 17:31
Írta 2008. július 15. - 16:40
köf
jártam 7végén a büfé feléû
sivár a hangulat
senki nem csinálja egyiket sem vaz
még kirándulók sem voltak, csak egy merga állt egyedül a fehér sasnál, gondolom, az is csak szobázni a titkárnõvel
ennyire szarul megy má keleten??
jártam 7végén a büfé feléû
sivár a hangulat
senki nem csinálja egyiket sem vaz
még kirándulók sem voltak, csak egy merga állt egyedül a fehér sasnál, gondolom, az is csak szobázni a titkárnõvel
ennyire szarul megy má keleten??
Írta 2008. július 15. - 09:57
majd 1 hónapja nem írt senki ide.
savanyú: sok boldogságot.
savanyú: sok boldogságot.
Írta 2008. június 16. - 10:11
Az jó lenne ha megcsinálnák az utat amúgy a jeleket én is láttam 1 jópárszor,voltam fönt télrn h. tükörsima volt az út nem rázott de sajnos az a hótól meg a jégtõl volt:D
www.sintesibikes.com
Írta 2008. június 06. - 23:41
hehe mik vannak, utat építenének a megyehatárig? Bízom benne! Hajrá Egut!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. június 06. - 18:56
tartalékba jo lenne nekem a kevláros tom ricsi.
kb mennyibe adnád öket?
jöhet privi vagy mail: balazs86@gmail.com
kb mennyibe adnád öket?
jöhet privi vagy mail: balazs86@gmail.com
Írta 2008. június 06. - 17:34
Tom Ritchey Slick Comp 1.0 kevláros és WTB Slickasaurus 1.1 drótos, pár ezer kilcsit még kibírnak, sérülés nincsen rajtuk. Egyébként gyors gumik Pontos tömeget nem tudok, de a honlapon biztos fent van.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)
Írta 2008. június 06. - 16:33
Menni még csak-csak lehet Miskolcra de jönni.
Kíváncsi vagyok mennyivel javulna az idõm oda vissza az útfelújítás hatására.
így van! nekem ellenkezö a menni-jönni, de ez igy van.
csita: milyenek azok elfekvö gumik? (márka, súly, kevláros-e?)
jövö7-en rakok egy Miskolc Eger etapot
Írta 2008. június 06. - 15:34
Én azt a fülest hallottam, hogy idén elkezdik csinálni egészen a megyehatárig. Szuper lenne, mert akkor országútival bátran lehetne menni Miskolcra, sõt versenyeket is lehetne rendezni a két város között
Menni még csak-csak lehet Miskolcra de jönni.
Kíváncsi vagyok mennyivel javulna az idõm oda vissza az útfelújítás hatására.
Írta 2008. június 05. - 19:49
Én is 1.5-ös külsõvel tekergek arrafelé. Régebben 1 colossal nyomtam, de nem volt valami komfortos :mad: Ha valakit érdekel, elajándékoznám ezeket a gumikat, nálam csak porosodik.
Írta 2008. június 04. - 22:04
akkor ha megengeditek akkor tennék egy kis helyzetjelentést
Miskolc-Lilla-Jávorkut- Nagymezö- Bányahegy, majd egri uton haza Répás, Rejtek pénzpatak, hollós útvonalon voltam ma. (61 km) Bányhegytöl Hollósig most már szinte 100 % ban jó az út. (1-2 helyen még régi töredezett, de már az se kátyús)
egyébként már nagyon ideje lenne a hevesi oldalnak is belehúznia
egri átruccanás jóval kényelmesebb lenne. (bár én 1.5 ös slickes montival csapatok aszfalton nem utival )
Miskolc-Lilla-Jávorkut- Nagymezö- Bányahegy, majd egri uton haza Répás, Rejtek pénzpatak, hollós útvonalon voltam ma. (61 km) Bányhegytöl Hollósig most már szinte 100 % ban jó az út. (1-2 helyen még régi töredezett, de már az se kátyús)
egyébként már nagyon ideje lenne a hevesi oldalnak is belehúznia
egri átruccanás jóval kényelmesebb lenne. (bár én 1.5 ös slickes montival csapatok aszfalton nem utival )
Írta 2008. június 04. - 21:47
Én azt a fülest hallottam, hogy idén elkezdik csinálni egészen a megyehatárig. Szuper lenne, mert akkor országútival bátran lehetne menni Miskolcra, sõt versenyeket is lehetne rendezni a két város között
Írta 2008. június 04. - 13:19
Tárkány után az úton földmérõk jelei találhatók egészen a Tamás-kútig.
Csak nem újra fogják aszfaltozni?
Nem hallott róla valaki valami fülest?
Csak nem újra fogják aszfaltozni?
Nem hallott róla valaki valami fülest?
Írta 2008. május 06. - 20:27
Írta 2008. május 06. - 16:05
sintesi:
már nem aktuális
csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem mindig jársz jobban a netes boltokkal
egyenes pontosabban 5 fokos natúr cc kormáynról volt szó, s Ádámnál vettem meg jah ~5 rugó körül asszem
már nem aktuális
csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem mindig jársz jobban a netes boltokkal
egyenes pontosabban 5 fokos natúr cc kormáynról volt szó, s Ádámnál vettem meg jah ~5 rugó körül asszem
Írta 2008. május 04. - 21:55
Szevasztok!
Szilvásváradmaraton!
Egriek vagy környék!
Aki ismeri a pályát, tervez-e valaki bejárást a jövõ hét végére???? Mennénk szegedrõl....pünkösdre..
ÜDV
Szilvásváradmaraton!
Egriek vagy környék!
Aki ismeri a pályát, tervez-e valaki bejárást a jövõ hét végére???? Mennénk szegedrõl....pünkösdre..
ÜDV
Team Heavy Pedál Szeged
Írta 2008. május 04. - 20:24
mi a helyzet odaát?
ujra 1 kis apró koca módra:
érdekel vkit egy hátsókerék? 26" os. Zoogie zárt csapis agy. megy rá cl ill 6 csavaros tárcsa is. Mach1 210 felni v fékkel is használható (480g) dt 2mm küllök.
csak a városi bicajomba volt. 1 hangyafasznyi 8as sincs benne.
az egész cakk pakk vihetö 5 rongyért.
átviszem egerbe ha kell vkinek
ujra 1 kis apró koca módra:
érdekel vkit egy hátsókerék? 26" os. Zoogie zárt csapis agy. megy rá cl ill 6 csavaros tárcsa is. Mach1 210 felni v fékkel is használható (480g) dt 2mm küllök.
csak a városi bicajomba volt. 1 hangyafasznyi 8as sincs benne.
az egész cakk pakk vihetö 5 rongyért.
átviszem egerbe ha kell vkinek
Írta 2008. május 03. - 15:25
ha kell vkinek egy 660 mm széles enyhe emelésü alap befogos (25.4) es oval alu kormány akkor szoljon. tavaly kb 2 honapot használtam és cseréltem.
olcson adom
olcson adom
Írta 2008. május 03. - 13:44
Milyen BBB kormány.
Van valami hajlított sima befogós,egyenes carbon sima befogós,egyenes sima befogós,ja meg vmi. OS-es alu kormány de írd le mi kell pontosan és megnézem.
Van valami hajlított sima befogós,egyenes carbon sima befogós,egyenes sima befogós,ja meg vmi. OS-es alu kormány de írd le mi kell pontosan és megnézem.
www.sintesibikes.com
Írta 2008. május 02. - 20:58
egyenlõre nem
de ha már ugyis Ádámnál grasszálsz, nézd meg, nincs-e nála az a cucc, ami kellene
vagy 2x már jártam ugy, hogy ptkg-t is leszámítva 3-400 Ft-al olcsóbb volt, mintha rendeltem volna
/bbb kormány, stb.../
de ha már ugyis Ádámnál grasszálsz, nézd meg, nincs-e nála az a cucc, ami kellene
vagy 2x már jártam ugy, hogy ptkg-t is leszámítva 3-400 Ft-al olcsóbb volt, mintha rendeltem volna
/bbb kormány, stb.../