Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2008. október 30. - 21:33
Megyek muttihoz a rezervátumba /putnok/
Mármint,ha nem esik :-)
Írta 2008. október 24. - 19:00
Írta 2008. október 20. - 19:36
~
bazme ott szarvas??
rohangálnak a szarvasbuxák után
arrafele minidg az õrkutyák miatt szoktam aggódni
Legutóbb-óderégen- hotteval jártam arra, akkor már meg kellett nyulazni, amirõl beszélsz
be voltam szarva mer' emlékeztem, hogy zombi egy kicsit ott, s középen kell menni a nyomnak, pont az alig létezõ gilitka forrás mellett asszem
há nem má occse' jó
utsó pillanatban tudtam megemelni
mirriád éve nem bicóztam
ha itthon leszel közeljövõben tervezünk eztazt
/túra, berugás, maj rozmárkodás a strandon/
ha kell kölcsöngatya adok, lidlis téma, szal asse gáz, ha kilukasztod a picsáján peceró.
hotte:
mindegy, csak pinaszagú legyen a kezed
a többit maj felporszivózod
@: bazme, szalagkorlát.. N95...
nem rakjátok gyengén
Írta 2008. október 20. - 17:45
Írta 2008. október 20. - 16:33
Írta 2008. október 20. - 15:34
hát a mai kimaradt sajna, szerintem láttam is az országútis különítményt fél 5 felé az obi felé vissza...
Valóban minket láttál! Végülis tízen keltünk útra, de csak nyolcan értünk vissza. :chin: Volt lemorzsolódás. Az egyik bátor versenyzõ Répáshutánál kipukkadt, õ lazából visszagurult. Aztán volt egy kaszkadõr is, aki Lillára lefelé a hajtûkanyarban átbukott a szalagkorláton, de õ benn maradt a bandában. Csodával határos módon semmi baja nem lett se neki, sem a bringának. Harmadik bátor harcosunknak Szilvásváradon esett szét a racsnija. Szabadonfutós lett. Negyedik kalandorunk kiejtette a zsebébõl negyvennél az N95-ös telóját, rögtön átment rajta egy kocsi...
Tehát volt esemény. Viszont nagyon szép volt az út és jó idõ is volt. Élveztük végig.
Írta 2008. október 19. - 19:09
savanyú!
Figy testvérem, voltam ma a muterral gyalogszerrel a gilitka kápolnánál(megsétáltattam az öreglányt ) Eltakarítottam fölfelé az összes keresztbedõlt fát az egynyomsávosról, némelyik alatt eléggé beszartam, de végül is most tiszta végig lefelé, lehet döngetni nem mondom némelyik elég szokatlanul volt keresztbe az ösvényen, nem nagyon találtam honnan dõlt oda...talán vannak akik nem szeretik hogy arra bringázunk?
De amit igazán írni akartam, mivel ez a kedvenc útvonalad így egy warning! neked és mindenkinek aki erre jár. Ahogy döngetünk lefelé az antónia forrástól a nagy lejtõn, érhet némi kellemetlen meglepetés! Pont a gilitka forrás vonalában a földút alatt megy át az antónia "patakocskája" CSAKHOGY a kövek alatt a betongyûrûk elmozdultak vagy csak a kövek estek be nem tudom, de az út közepén (szélességében nézve 1/3 és 2/3 résznél) párhuzamosan a menetiránnyal két 15cm széles 40cm hosszú meg vagy ugyan ilyen mély árok keletkezett. Azt most rátok bízom, hogy az itt megszokott kb 50es tempóval érkezve, az elsó kereket beletéve milyen figurát képzeltek ide, de hogy mentõ a vége az tuti!!! Itt az õsz, tele lesz avarral a luk, még annyira sem fog látszani, amúgy meg most se látszik(tettem keresztbe fát, de ki tudja meddig lesz ott)!
Szóval Savanyú vigyázzatok ott!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. október 18. - 19:57
http://forum.bikemag...&postcount=6114
ja holnap meg ha felkelek meg lesz kedvem akkor legkésõbb 9-re megjelenel az obi parkolóban a képen látható magival meg egy fehér bukkerral, (ja és rövid naci , rövid mez mert okosan pesten maradt az összes melegebb cucc, nem is volt ma túl meleg ezekben tekerni )
Írta 2008. október 17. - 08:39
Mondjuk ez télleg' jól hangzik, csak én szombat este mindig úgy szétütöm magam, hogy 9kor még nem vagyok ember... Úgy meg nehéz bicajozni.
Majd utólérsz, nem lesz nagy a tempó! Mi nem zergeütésre megyünk. :oczko:
Írta 2008. október 16. - 21:13
Mondjuk ez télleg' jól hangzik, csak én szombat este mindig úgy szétütöm magam, hogy 9kor még nem vagyok ember... Úgy meg nehéz bicajozni.Sziasztok!
Nem idevalósi lévén csendben jegyzem meg:
Vasárnap egy kisebb csapat Kecskemétrõl (esetleg Pestrõl) nekivág a Bükknek. A tervezett útvonal Eger-Felsõtárkány-Lillafüred (Répáshuta felé)-Jávorkút-Szilvásvárad-Eger.
Nagyrészt országútisok, de montival is jönnek páran. A vegyes összetétel és az erõnléti különbözõségek miatt nagyon nyugis lesz a tempó, néhány megállóval, esetleg forralt borral.
Ha valakit érdekel, várjuk szeretettel.
Sztem 9 körül leszünk Egerben az OBI parkolóban.
Írta 2008. október 16. - 19:56
Jól beszél! Hallgassatok rá!az jó kör, menjetek fel bányahegyre is, Eger felõl, kicsit megtöri a monotóniát felfelé, s úgy Lillára kunkorral
mennék én is szivesen
fõleg, hogy figura is itthon lesz
Írta 2008. október 16. - 08:58
az jó kör, menjetek fel bányahegyre is, Eger felõl, kicsit megtöri a monotóniát felfelé, s úgy Lillára kunkorral
mennék én is szivesen
Ennyire nem vagyok otthon a Bükkben. Nem találom Bányahegyet. Annyit sikerült kiderítenem, hogy Répáshuta mellett kell lennie. Mekkora kerülõ az az eredeti úthoz képest? És országútival járható?
Írta 2008. október 15. - 21:42
mennék én is szivesen
Írta 2008. október 15. - 17:22
Írta 2008. október 15. - 14:36
Nem idevalósi lévén csendben jegyzem meg:
Vasárnap egy kisebb csapat Kecskemétrõl (esetleg Pestrõl) nekivág a Bükknek. A tervezett útvonal Eger-Felsõtárkány-Lillafüred (Répáshuta felé)-Jávorkút-Szilvásvárad-Eger.
Nagyrészt országútisok, de montival is jönnek páran. A vegyes összetétel és az erõnléti különbözõségek miatt nagyon nyugis lesz a tempó, néhány megállóval, esetleg forralt borral.
Ha valakit érdekel, várjuk szeretettel.
Sztem 9 körül leszünk Egerben az OBI parkolóban.
Írta 2008. október 15. - 08:58
Írta 2008. október 14. - 21:09
Nanáá! Én benne vagyok szervezett összefutásban is, általában ide ki is írom, mikor és hova megyek. Csak a másik fél döntése, én nyitott vagyok. Egyébként melyik egyetemre jársz? Én Debrecenben most csinálom angolból a kiegészítõt.hehe ismerös a szitu.
1 értelmü h nyáron én is többet hajtom a terepes bicajt
mostanában többet aszfaltozok, bár mint pl ma is egyetemröl hazaérek 5-re, aztán kaja és 6 os indulással már csak síkon megyek aszfaltot, tehát nem a bükk fele.
szerdán viszont már délre itthon vagyok és akkor irány a bükk.
péntek meg szerencsére szabadnap az egyetem részérõl tehát akkor meg jöhet bármi
elöbb utóbb lehet h összefutunk
Írta 2008. október 14. - 20:44
Õzet látni 1 párat de ritkán.
Írta 2008. október 13. - 23:08
1 értelmü h nyáron én is többet hajtom a terepes bicajt
mostanában többet aszfaltozok, bár mint pl ma is egyetemröl hazaérek 5-re, aztán kaja és 6 os indulással már csak síkon megyek aszfaltot, tehát nem a bükk fele.
szerdán viszont már délre itthon vagyok és akkor irány a bükk.
péntek meg szerencsére szabadnap az egyetem részérõl tehát akkor meg jöhet bármi
elöbb utóbb lehet h összefutunk
Írta 2008. október 13. - 22:59
Hello Koca! Igen szoktam, Bánkutat elõszeretettel közelítem, Miskolc felõl is(Ómassán keresztül). Egyébként az a taktikám, hogy esõs idõre hagyom az aszfaltos részeket (többnyire tavasz, õsz esõs idõszakai). Nyáron, meg amikor csak lehet és nem ázott akkor meg inkább terep. Így azt vettem észre, hogy fõleg tavasszal veszettül elkezdek menni Bánkút, Jávorkút, Nagymezõ irányába, és ahogy jön a nyár, egyre jobban hanyagolom ezeket az uticélokat.vááááááááááá bazz MUFF-lont csapni az tényleg veszett lehetett.
én csak nyulakat meg özeket szoktam látni.
egyszer egy öz nem sokkal elöttem ugrott keresztbe (Jávorkútról hazafele), de nagyon közel szerencsére még sose voltam semmihez.
Hotte: nagymezö, bánkut környékéig fel szoktál merészkedni néha néha?